Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Gecikmiş Konuşma Terapisi

Hızlı Bozuk Konuşma Terapisi

Kekemelik Terapisi

Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

2017 yılında Karabük Anadolu Öğretmen Lisesi'nden mezun oldu. Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi lisans programına başladı. Dil ve Konuşma Terapisi lisans programını 2022 yılında yüksek onur öğrencisi olarak tamamlayarak ''dil ve konuşma terapisti'' unvanı almaya hak kazandı. 2023 yılı Şubat ayında ise Üsküdar Üniversitesi Dil ve Konuşma Terapisi Yüksek Lisans programına başladı.
Lisans eğitimi boyunca birçok rehabilitasyon merkezi , devlet hastaneleri ve çeşitli özel kliniklerde staj yaparak dil, konuşma, ses ve yutma bozukluklarının değerlendirme ve terapi süreçlerini deneyimledi.
Lisans eğitimi süresince Kekemeler Derneği'nin İstanbul Özyardım grubu etkinliklerine birçok defa gönüllü olarak katılmış olup kekemeliği olan bireylerin psikososyal durumlarını, tutum ve inanışlarını yakından takip etme fırsatı bulmuştur.

Konum: başka bir yer Diğer

Adem hocam çok mutluyuz. Çocuğum s z ş seslerini çıkartamıyordu. oglum için çok faydalı oldunuz çok memnun kaldık kısa sürede oğlum da gelişmeler aldım ilginiz alakanız iletişiminiz her anlamda harika

Konum: Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Gecikmiş Konuşma Terapisi

Adem hocamız sadece bir dil terapisti degıl bazen oyun arkadaşı yeri gelince disiplinli bır eğitimci bır o kadarda hoşgörülü sıkmadan sıkılmadan ayrıntsıyla yapacaklarını anlatan yapılması gerekeni gösteren çok saygıdeğer hocamızdır.Benım çocuğum çok hareketli bir çocuk konuşma gecıkmesı sebebiyle 2bucuk 3yaş aralıgında egıtıme başladık ve hocamızın özverili yaklaşımıyla kısa zamanda çok yol aldık şu anda 4 buçuk yaşında ve akranlarıyla aynı iletişim sevıyesıne geldı.Adem hocamıza ve emeği geçen herkese başarılar diliyorum .Eğer çocukta varsa bir konuşma geriliği vakit kaybetmeden uzman yardımı alınmalıdır.Adem hocamız sayesinde hem kendim hem çocuğum bu meşakkatli dönemi çok rahat gecırdık

Konum: Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Kekemelik Terapisi

Benim çocuğumda kelime tekrarı konuşmada zorlama vardı. Adem hoca sayesinde baya mesafe aldık. 1 sene içinde çok iyi sonuçlar aldık.

Ö
Konum: Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Otizme Bağlı Konuşma Bozuklukları Terapisi

Biz iki yıldır çocuğumuzla ilgileniyor Adem bey çok memnunuz cocugumuzdan konuşması bay baya düzeldi eskiye nazaran akıcı cümle kurmaya başladı baya bı yol kat ettik hocamızın yardımlarıyla iyi ki de tanimisiz hocamızı

Konum: Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Afazili Bireylerde Dil ve Konuşma Terapisi

Çocuğum harfleri çıkaramıyordu.Adem hocayı tanıdık ve onunla çocuğum ders almaya başladı çocuğum Adem hocayı sevdi ve dersleri severek yaptı severek gitti.Çalışmamızın karşılığını aldık ve çocuğum mezun oldu.

Konum: Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Gecikmiş Konuşma Terapisi

Merhabalar. Kendisinden eğitim almak için tavsiye üzerine Hollandadan geldik. Bize bir terapi planı hazırladı. 1 ay kadar bulunduğu rehabilitasyon merkezinde eğitim aldık. Adem bey tebrik ediyorum sizi. İş hayatınızda daha çok başarılara imza atacağınıza eminim. Edis için bizim için inanılmaz bir deyişim oldu. Bazen diyorum keşke yurt dışına gelseniz şöyle Den Haag’a doğru mesela. Selamlar.

Konum: Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Gecikmiş Konuşma Terapisi

Kızım Ebrar Nisayi doktora getirdiğimizde konuşmasında gecikme olduğunu özel eğitim almasi gerektiğini ogrendik.3.5 yaşında iken Adem hocamızla tanıstık.Konusamadigi için cok agresif sinirli çekingen çocukların içine girmeyen bir çocuktu.Adem hocamız hemen Kızımı çözdü ve nasıl yol izlememiz gerektiğini söyledi.Mesela haftada bir seanstan nolcak die düşünmeyin Adem hocamızın bize verdiği ödevler anca denk geliyor.Suan Kızım 4 bucuk yasına girdi ve yaşıtları gibi konuşabiliyor.Arkadaslarini yakaladı.Her ortama ayak uydurabiliyor.Kizim artık bi susar mısın dediğimde oluyor cok şükür

Konum: Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Gecikmiş Konuşma Terapisi

Oğlum 5 yaşında konuşması gecikti. Adem hocamdan 2 yıla yakın bir süredir eğitim alıyoruz. Büyük gelişim sağladık birlikte. Oğlum için verdiği emeklerden ve gelişim sürecinden çok memnunuz .

Ş
Konum: Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Gecikmiş Konuşma Terapisi

Oğlumun geçikmiş komuşma problemi vardı, şans eseri Adem hocamızla karşılaştık bu vesile ile tanışmış olduk. Öncelikle oğluma olan sevgisi, ilgisi ve güleryüzü için çok iyi, Vermiş olduğu eğitim sayesinde oğlum çok kısa sürede konuşmaya başladı, çok mutluyum. Hocamıza başvurmak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Derslerimiz hala devam etmekte olup, sonucun çok iyi olacağından hiç şüphem yok. İyi ki tanımışız sizi hocam. Bize ve çocuğumuza vermiş olduğunuz emeklerden dolayı çok mutluyuz.

Ö
Konum: Aylin Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Gecikmiş Konuşma Terapisi

Adem hocamız için ne desem az olur iyiki oğlumun karşısına çıktı oğlumda gecikmiş konuşma tanısıyla kendisiyle tanıştık, önümüzdeki ay 1 yıl olucak ve 6 ay içerisinde oğlum herşeyi söylemeye,derdini güzelce anlatmaya başladı,öncesinde çok sinirli bir çocuktu kendisini ifade edemediği için, şuan çok şükür herşey yolunda. Adem hocamız bizim için çok değerli bizi yönlendirmesi ve anlayış gösterip bizede oğluma da her türlü desteğiyle yardımcı oldu.Oğlumun bitanecik Adem öğretmeni sizi çok seviyoruz. Başarılarınız daim olsun hocam