Çamlaraltı, Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezi, Üniversite Cd. D:7, Merkez, Denizli
ha...e
Kendisine 29 Ocak'ta burun ameliyatı oldum.Ameliyattan sonra ne ağrım ne acım oldu.Çok şükür çok güzel bir ameliyat geçirdim tabi bu Adem Bey'in sayesinde oldu.Çok korkarak girdim ameliyata, ancak hem şekil olarak hem de sağlık açısından tamamen sorunsuz bir süreç yaşadım.Sadece benim gözlerimde kanlanma oldu o da benim yapımdan kaynaklandı ama o da geçti sonuç olarak.Adem Bey'e sonuna kadar güvenebilirsiniz siz ne istiyorsanız onu yapıyor ve sizi mutlu etmeyi başarıyor.Kendisine minnettarim.
pe...n
17/03/2016 tarihinde burun ameliyatı oldum.Cok başarılı bir hekim herkese tavsiye ederim.Çok rahat bir ameliyat süreci geçirdim doktoruma sonsuz tesekkurler
gü...t
Bnde geçtiğimiz sene burun ameliyatı oldum ve gayet memnunum. Çok başarılı bi doktor kesinlikle tavsiye ederim.
se...a
2013 yılında burun ameliyatı oldum kendisine burnumda kavis vardı beklediğimden cok daha iyi bi görünüm sağladı Çok memnunum sizede tavsiyem hiç düşünmeden kendinizi ona teslim edebilirsiniz kendisine çok teşekkür ederim
em...3
İki hafta önce meme dikleştirme ameliyatı oldum.Adem hocama burdan çok teşekkür ediyorum ameliyatı fazla ağrı çekmeden atlattım sonuçtan çok memnunum tek kelimeyle kişiliğiyle de örnek bir doktor.
be...6
27.4.2015 de Adem hocaya meme küçültme ve dikleştirme ameliyatı oldum. Şonuç daha 15 gün oldugu halde mükemmel. Ne ağrım nede başka olumsuz birşey var, tek Dr la degil insanlığıylada harika bir kişi. Tşkler.
mi...r
Doğan ;Adem bey kendi dalında en iyi doktor olduğunu ameliyatımdan ve çevremdeki başka amaliyat olanları görünce anladım o bir deha
ed....
18/07 tarihinde burun estetiği oldum,ve şuan tarih 24/07 gözlerimde ne bir şişlik ne bir ağrı var.kesinlikle başka şehirlerde estetik ameliyatı olanları duyunca görünce çok şaşırıyorum.denizli de böyle bi hekim varken başka şehire gitmek tonlarca paralar saçma bi durum söz konusu olamaz.Adem bey çok profesyonel....konuşurkenokadar güven veriyorki.nasıl olacak diye tereddüte bile düşemiyorsunuz..kesinlikle Adem bey işinin ehli.Denizli de tek.hiç düşünmeden gidilecek tek doktor
za...t
Adem Bey alanının en iyi doktoru bence bir ay önce meme küçültme ameliyatı oldum ameliyattan sonra sadece 2 saat ağrım oldu.2gün sonra normal hayatıma döndüm.Çok şükür herşey yolunda.Adem bey sayesinde tabiki .ÇOK TEŞEKKÜRLER ADEM BEY.....
me...a
TÜRKİYENIN EN BUYUK AMELIYATINI GECIRDIM KALPTEN BAYPAS OLDUM 2 DEFA AGIR BI ŞEKILDE KAN SULANDIRICI VS HAPLAR KULLANIYORUM BU YUZDEN BURUN AMELIYATIM COK RISKLIYDI AMELIYATA GIRDIGIMDE KORKTUM YANI KANI DURDURAMAZLARSA KALBIMDE BI SORUN OLURSA NAPABILRLER DIE ALLAH'A EMANET GIRDIM AMELIYATTAN CIKTIKTAN SONRA GÖZLERIM ŞİŞTİ BIRAZDA KANAMA VARDI 2 GUNDE GECTI AYNAYA BAKTIGIMDA AMELIYATIN NE KADAR GUZEL GECTIGINI ANLADIM DEMEM O Kİ ADEM BEY BENIM GIBI BİRİNİ BAŞARILI BİR ŞEKILDE AMELIYAT ETTIGINE GÖRE NORMAL BIRINI GÖZÜ KAPALI EDER DIYORUM ADEM BEYE VE EKIBINE TEŞEKKÜR EDERİM
Adem Topkara isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adem Topkara, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Adem Topkara adresi nerede?Adem Topkara şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çamlaraltı, Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezi, Üniversite Cd. D:7, Merkez Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adem Topkara isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adem Topkara online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adem Topkara isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adem Topkara bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adem Topkara ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adem Topkara hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Adem Topkara hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra