System Hospital Hastanesi
Gevher Nesibe Mah. Gök Geçidi No: 15 Kocasinan Melikgazi, Melikgazi , Kayseri

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı

İnfertilite ve Tüp Bebek

Gevher Nesibe Mah. Gök Geçidi No: 15 Kocasinan Melikgazi, Kayseri

System Hospital Hastanesi

Doç. Dr. Adem Yavuz Kayseri System Hospital / Hastanesi'nde hastalarına hizmet vermektedir.

İlgi alanları

Çikolata Kisti

Riskli Gebelik

HPV enfeksiyonu

Doğum Kontrol

Pelvik İnflamatuar Hastalık (PID)

Hamile Kalamama

İlk Gece Korkusu

Konum: System Hospital Hastanesi Randevu

Harika bir hamilelik süreci geçirmemi sağlayan, her ay yanına gitmek için sabırsızlandığım bir doktor. Hayatımda kişilik olarak da unutamayacağım bir insan. Kısacası Bir doktordan çok daha fazlası. Sezeryan sürecim sayesinde çok iyi geçti. Dikişlerim harika ve küçük. İyi ki siz adem hocam

Konum: System Hospital Hastanesi Randevu

Kayseri'nin en mükemmel kadın doğum uzmanı gerçekten yıllardır doktorumuz sıkıntılı geçen hamilelik sürecimi en rahat şekilde geçirip sağlıkla kucağıma aldm kizalarımı Allah razı olsun her soruya uzun uzun cevaplar verip insanların içini rahtlatan anlayışlı güler yüzlü doktorumuz iyiki tanımışz sizi

Konum: System Hospital Hastanesi İnfertilite ve Tüp Bebek

Tüp bebek vesilesi ile tanıştık çok kibar anlayışlı herşeyi detaylı şekilde anlatması ve saat kaçta mesaj atıp arasam dönüş sağlıyor sakinliği ile sizin heyecan ve endişenizi çok güzel yok ediyor iyiki siz hocam

Konum: System Hospital Hastanesi Diğer

Sezaryen sonrası istmosel vardı laparoskopik ameliyat ile onardı ufak bi aksilikle açık ameliyata geçmek zorunda kaldım olacağı varmış diyoruz tabi ki ellerine emeğine sağlık güven duygusu veren tek doktor Güzelce ilgilendi muayneler uzundu hersey için umarım istmosel ortadan kalkmıştır

Konum: System Hospital Hastanesi Randevu

Hocamız eşimin 15cm çikolata kisti ameliyatını gerçekleştirdi muayeneden itibaren her konu hakkında detaylı bilgi verildi çok mükemmel ilgilendi ve alanında uzmanlığı tartışmaya açık bile değildi. Kesinlikle tavsiye ederiz. Eşimin durumu şuan çok iyi.

Konum: Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Düşük

İkiz ve skar gebelik durumum vardı. Bayram öncesi kanama ile hastaneye başvurdum. Bayram öncesi olmasına rağmen doktor hastanede idi ve oldukça ilgili idi. Riskli bir gebeliğim vardı ve ameliyatımı gayet başarılı bir şekilde gerçekleştirdi ve sonrasında takip etti. Gece hemşirelere yapılması gerekenleri tek tek yazıp vermişti. Kontrolümü oldum ve her şey yolunda. Aşamaları tek tek açıkladı doktor bey. Oldukça anlayışlı,sakin ve sorularımı sabırla cevapladı. Bu kadar zor durumda Adem Bey gibi tecrübeli bir doktora rastladığım için çok şanslıyım. Herkese tavsiye ederim. Ben oldukça memnun kaldım.

R
Konum: Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu

Adem Bey ilgisi ve yönlendirmesiyle. 13yıl sonra Hamilelik ve Annelik duygularını tattım. Aradığım zaman cevap veren, Tedirğin olduğum zamanlar beni yönlendirerek sakinleşmem yardımcı olan çok değerli bir Doktordur. Rendavu saatlerine uyan bizi güler yüzle karşılayan Adem beyi Tavsiye ederim.

R
Konum: Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Tüp Bebek

Adem bey hastaları ile cok ilgili ve anlayışlı
12 yıllık bebek özlemimizi dindirdi 1. Denemede tüp bebek tuttu 6 haftalık hamileyim
Darısı isteyen herkesin başına
ADEM beyi herkese tavsiye ediyorum Allah razı olsun

Adem beyle hamileligimin 37. Haftasinda tanıştık.kendisi mükemmel bir insan işini hakkıyla yapan bir doktor.Tum sorularımızı tatlı dille cevapladı aklimizda hiçbir soru işareti kalmadı.sayesinde sorunsuz ve rahat bir dogum yaptım.Tum yakınlarıma tavsiye edeceğim bir doktor

Konum: Özel Hüma Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi Doğum

Doktor Adem Yavuz la daha önceden tavsiye üzerine tanışma fırsatım oldu Kayseri System Hastanesi'ne başladığını duydum 33. Haftamda gebelik takibim ve doğum için doktor beyle devam ettik. Sürecin her anında her soruma özenle sabırla cevap verdi. Gebeliğimin sağlıklı devam etmesinde en önemli etmenlerden biri psikolojik yaklaşımları idi. Bebeğin ters gelmesi nedeni ile 38. Haftam da doğumum sezeryan ile gerçekleşti dikişler operasyon çok güzel ve sorunsuz gerçekleşti. Sonra ki süreçte sürekli aradı sordu durumumu takip etti. Hekimliği kişiliği insanı yaklaşımından ötürü sonsuz teşekkür ederim . Bebeğim ve ben sağlıklı bir süreci sağlıklı bir şekilde sürdürüyoruz kuşkusuz tavsiye ederim.