Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Alerjik Hastalıklar

Arter Kan Gazı Alma

Göğüs Hastalıkları Randevusu

Özel Epc Hastanesi

​Uzm. Dr. Adem YILMAZ, 1964 yılında Ardahan'da doğmuştur. Orta öğretimini İstanbul’da, Tıp Fakültesi’ni Atatürk Üniversitesinde tamamlamış 1987’de tıp doktoru unvanı almıştır. Uzmanlık eğitimini Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başlamıştır. Uzmanlık eğitimi süresince Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde alerji ve girişimsel tanı konularında rotasyonlara katılmıştır. Adana Ceyhan Devlet Hastanesi ne 1994 yılında Göğüs Hastalıkları uzmanı olarak göreve başlamıştır.

Hacettepe Üniversitesi’ den Stratejik Hastane yönetimi eğitimini ve A.Ü. Sağlık işletmeciliği eğitimini tamamlamış olan Uzm. Dr. Adem YILMAZ, aynı zamanda Türk Uyku Derneği akredite Uyku Sertifikası, İLO pnömokonyoz okuyuculuğu sertifikası sahibidir. Türk Toraks derneği Çukurova Şube başkanlığı görevlerinde bulunmuş, değişik dönemlerde sağlık yöneticiliği yapmıştır.

Yaklaşık 25 Civarında yayınlanmış bilimsel makalesi bulunan Uzm. Dr. Adem Yılmaz’ın çeşitli konularda yazılmış 4 Kitabı ve sosyal alanlarda yayınlanmış yazıları mevcuttur.

Çok sayıda ulusal ve uluslararası bilimsel kongreye katılımcı ya da konuşmacı olarak katılmıştır. Halen, Avrupa solunum derneği, Türk toraks derneği, Ulusal alerji ve immünoloji derneği, Türk uyku tıbbı derneği, Akciğer sağlığı ve yoğun bakım derneği üyesidir.

Göğüs Hastalıkları uzmanlık alanında, başlıca Alerji, Astım, KOAH, Uykuda Solunum bozuklukları ve sigara bırakma tedavisi ile ilgi alanlar başta olmak üzere Adana'daki Özel EPC Hastanesinde hasta kabul etmektedir.

Makaleler
Röportaj

C
Konum: Özel Epc Hastanesi Göğüs Hastalıkları Randevusu

Koah hastası olmam dolayısıyla Zaman zaman göğüs hastalıkları uzmanına gitmek durumundayım. Son iki muayenem sayın Dr. Adem Yılmaz tarafından yapıldı.Her konuda çok memnun kaldım. EPC hastahanesinin şartları da çok mükemmel idi.

Teşekkür ederim.

Aile doktorumuz. Öksürük şikayetiyle gittim. İlaç tedavisi uyguladı. İlaçlar sayesinde öksürüğüm geçti. Tedavisinden olumlu sonuçlar aldım. Adem Bey insana hasta gözüyle bakmıyor, misafir gibi karşılıyor. Her sorumuza cevap veriyor. Hastasını dinliyor ve yardımcı oluyor. Samimiyeti bize güven aşılıyor. Kendisine çok güveniyoruz. Ahlaki değerleri yüksek bir hoca.

Uzm. Dr. Adem Yılmaz

Güzel sözleriniz için teşekkür ederim.

Alerji hastasıyım. Grip oldum ve ateşim vardı. Bu süreçte kendisine başvurdum. Tedavimi harika bir şekilde yönetti. Kendisine minnettarım. Tedavi öncesinde ve sonrasında her türlü açıklamaları yapıyor. Ben kendisinden memnunum hiçbir sorun yaşamadım.

Uzm. Dr. Adem Yılmaz

Sorunsuz tedavi sürecinize sevindim. Teşekkür ederim.

Y

Mide küçültme ameliyatı olacaktım. Öksürdüğüm için alerjik astımdan şüphelendiler. Adem Bey'e yönlendirdiler. Solunum testime varana kadar bütün testleri yaptırdı ve ilgilendi. Hiçbir sorun olmadığını söyledi. Ameliyat oldum. Kendisi sayesinde ameliyatımı rahat bir şekilde geçirdim. Memnunum kendisinden. İnsana özgüven veriyor. Korkma ben yanındayım. Sorun olursa ben destek olurum dedi.

Uzm. Dr. Adem Yılmaz

Tekrar geçmiş olsun. Teşekkür ederim.

Öksürük ve göğüs ağrısı şikayetiyle gittim. Bronşit teşhisini koydu. İlaç tedavisine başladım. Şu an gayet iyiyim. İlaçlardan olumlu sonuçlar aldım. Şikayetlerim azaldı. Adem Bey hastasını dinleyen, ilgili ve çözüm odaklı bir doktor. Kendisinden ve tedavisinden memnun kaldım.

Teşekkür ederim.

Hocam merhaba. Başarılı ameliyat sonrası beni ağrılarımdan kurtardığınız için size çok teşekkür ediyorum ve sonsuz başarılar diliyorum. İyi ki varsınız. Başımızdan eksik olmayın.