Talatpaşa Bulvarı Kültür Mahallesi No:17 K:7 D:14 Yayger Apartmani Alsancak, İzmir
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Otizm Değerlendirme Ölçeği
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Uzm.Dr.Adil ZORLU Çocuk ve Genç Psikiyatristi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Kaygı Ölçekleri
Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi
İlişki Ölçekleri Anketi
m....a
Doktor beyi gogleden araştırarak yorumları okuyarak bugün kendisiyle tanışma fırsatı buldum oğlumun ankisitiye rahatsızlığı için doktora gitmek istemeyen oğlum tekrar gitmek istedi ilk seansta bile mutlu ayrıldık Doktorbey ve ekibi tam anlamıyla harika herkese tavsiye ediyorum
Adil Bey için şehir dışından geliyoruz çünkü konusunda çok uzman olmanın yanı sıra çocukla iletişimi de oldukça iyi ve etkili 3 aydır kendisinden destek alıyoruz eskisinden çok daha iyi bir durumdayız ders çalışmayla ilgili sıkıntılarımız oldukça azaldı
ha...a
Oğlumuzun ADHD’si için destek aldığımız ve en konservatif, en fonksiyonel yaklaşımı yaptığını düşündüğümüz doktorumuz Adil Zorlu’dan ailecek çok memnunuz. Hem bir danışan hem de bir hekim olarak tüm kalbimle öneriyorum.
Adil Bey cok sicakkanli, cocukla cok kolay&guzel bag kurabiliyor, ebeveyn kaygilarini anlayip yardimci oluyor. Konusuna cok hakim ve bence cok basarili bir hekim.
o.....
Tek kelime ile doğru doktor.Kesinlikle tavsiye ediyorum.Kaygıları olan oğluma çok iyi geldi.İyiki varsınız Adil bey.
s....t
Macör depresyon şikayetiyle gittim 5 yıldır tedavim görüyordum diger tedavimde çok fazla ilaca maruz kaldığım için yerimde sayıyordum Uzm .DR Adilbey gereksiz ilaç yüklemesi yapmadan sosyal hayatımı etkilemeyecek şekilde ilaçlarımı düzenledi şuan tedavi sürecimm devam ediyor kendimi çok daha iyi hissediyorum iyiki Var Adil bey diyorum Yaşama sevinci mi geri kazandım
Adil Bey ile oğlumun takıntılı davranışlarından dolayı yollarımız kesişti. 8 aydan uzun bir surede kendisinin profesyonel yönlendirmesi ve kontrolünde çok yol katettik. Bu süreçte doğru yolu bulmak çok önemliydi bizim için. Iyi ki Adil Bey var ve iyi ki oğlumuzun hayatına dokunuyor.
s....d
Sizi tanıdığımız için çok şanslıyız. Ergenlik sorunu yaşayan dikkat eksikligi yaşayan evladımız için geldik.Ilerleyis surecimizde bize çok iyi rehberlik yaptınız iyiki varsınız......
g....
Sıcak yaklaşımı, detaylı açıklamaları, çocuklara olan yaklaşımı, sevecenliği, Dikkat dağınıklığı ve odaklanma da kızıma çok yardımcı oluyor. Ben genelde çocuğu ile sıkıntı yaşayan eş ve dostlarımıza genelde Adil Zorlu’ya gitmelerini öneriyorum. Memnun kalacaksınız :).
z.....
Kesinlikle çok donanımlı ve ilgili bir doktor. Ankaradan izmire hocamıza takip için ulaşıyoruz. Oğlum atipik otizmli ve diyet yapıyoruz bizi gerçekten çok güzel yönlendiriyor.
Adil Zorlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adil Zorlu, Çocuk ve Ergen Psikiyatrisi. Size Adil Zorlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Oyun Terapisi, Ankara Gelişim Tarama Envanteri, Çocuk Depresyon Ölçekleri, Öğrenme Bozukluğu Belirti Tarama Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Louisa Duss.
Adil Zorlu adresi nerede?Adil Zorlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa Bulvarı Kültür Mahallesi No:17 K:7 D:14 Yayger Apartmani Alsancak İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adil Zorlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adil Zorlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Adil Zorlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adil Zorlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Adil Zorlu hangi dilleri konuşuyor?Adil Zorlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Adil Zorlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adil Zorlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Adil Zorlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 33 hasta / danışan, Adil Zorlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.