İç Hastalıkları Randevusu
Esd (Sedimantasyon)
Hemaferez
Tam Kan Sayımı-Hemogram
me...ş
Doktor Adile Koral ın bana yüksek tansiyonumu dengelemek için verdiği ilaçlar bradi kardi olduğum için verilmemesi gerekiyormuş.Tansiyonumun daha da yükselmesi üzerine Dokuz Eylül Tıp Fk Hastanesi acil servisine havale edildim.İlaçların bana uygun olmadığını acil servis doktorlarının ifadesidir.
mi...r
Adile Hanıma tavsiye üzerine gitmiştim. Muayene sırasında hastalarına gösterdiği ilgi ve onları konuşarak rahatlatması gerçekten bir hasta için mükemmel bir şey. Beni detaylı bir şekilde bilgilendirerek tedavi ettiği için Adile Hanıma çok teşekkür ediyorum.
ez...n
ADİLE HANIMA TAVSİYE ÜZERİNE GİTTİM. GÜLER YÜZLÜ MESLEĞİNDE BAŞARILI VE ÇOK İLGİLİ MUAYENE ESNASINDA BENİMLE KONUŞARAK VE RAHATSIZLIĞIM HAKKINDA BENİ BİLGİLENDİREREK MUAYENE ETTİ. ADİLE HANIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM.
Adile Koral isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adile Koral, İç Hastalıkları. Size Adile Koral tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, İç Hastalıkları Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv.
Adile Koral adresi nerede?Adile Koral şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelerarası Mah.Mithatpaşa Cad.No:36/Z04-Z04A Balçova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adile Koral isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adile Koral online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Adile Koral isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adile Koral, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Adile Koral isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adile Koral tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Adile Koral hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Adile Koral hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adile Koral hangi sigortaları kabul ediyor?Adile Koral, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Adile Koral ile iletişime geçmenizi öneririz.
İzmir İç Hastalıkları Uzmanları
Aliağa İç Hastalıkları Uzmanları
Narlıdere İç Hastalıkları Uzmanları
Bursa İç Hastalıkları Uzmanları
Salihli İç Hastalıkları Uzmanları
Daha fazla (12)Balçova bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Halkbank Mensupları kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Ak Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
Balçova bölgesinde Garanti BBVA Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları