Diş tedavilerinde İmplantoloji ve Estetik Diş hekimliği ile özellikle ilgilenen Dt. Adnan Batu hastalarına Bahçelievler'de açmış olduğu yeni şubesinde hizmet vermeye devam etmektedir.
20'lik Diş Çekimi
Batu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Beyazlatma
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Tam Diş Protezi
Batu Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Adnan Bey yıllardır güvenle gittiğimiz, işini iyi yapan kıymetli bir hekim. Genel kontrol amaçlı randevu talep ettim, kendisi abartmadan gerçekten neye ihtiyacınız varsa o tedaviyi uyguluyor. 1 adet kompozit dolgu ve diş temizliği uyguladı. Kendisine teşekkür ederim.
fa...u
Dişimin kırılmış olması nedeniyle yemek yemem de zorluk olmaya başladı uzman adnan batu beyle görüşüp tedavimi yerine getirdi çok memnun kaldım.
os...r
Diş ağrım yüzümden gittim. Adnan hocam çekmeye gerek olmadığını dişin kurtulabileceğini söyledi. Kanal tedavisi ve dolguyla dişi kurtardı. Sonrasında etrafında temizlenmesi çekilmesi gereken disleri çekti temizledi. Bir kanal tedavisi ve dolgu daha yaptırdım. Çektiği dişleri de köprü ve kaplama yaparak kurtaracak. Tedaviden de, davranışlarından da çok memnun kaldım. Tavsiye ederim herkese.
ah....
20lik diş çekimi için gittim cok ilgili ve işinide süper yapiyor aynı zamanda kanal tedavisi de yaptırdım... 20 lik dişi nasıl cekti ben bile anlamadım eli cok hafif herkeze tavsiye ederim.. Bundan sonra diş dedimi Adnan hoca başka kimseyi tanımam..
ce..._
kanal tedavisi icin gittim cok memnun kaldim tavsiye ederim adnan hocaya ilgisi icin tesekkur ederim.
şe....
Dört yıl önce iş çıkışı yoğun ağrı nedeniyle gittim. Kanal tedavi yaptı. Dişim şuan çok iyi durumda. Tedaviden ve ilgiden çok memnun kaldım.
y.....
Gittiğim zaman devamlı ilgileniyor.Dişlerim yoktu sadece 10 tane dişim vardı önde. Adnan Bey bana 6 implant ve gerisini kaplama yaptı. Tedavim devam ediyor. Şikayetim ve tedavim hakkında yeterli bilgilendirildim. Ben o kapıdan içeri girdiğim andan bugune kadar nemmnunum.Annemin ve babamında da dişlerini Adnan Bey'de yaptırdım.Başka bir arkadaşımı götürdüm hepsi memnun.
30 yıldır aile doktorumuz,3 nesildir hastasıyız .30 yıl önce yaptırdığımız diş dolgusu hala ağzımda bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar. Oldu ki şehir dışındayız orada dolgu yaptırdık ama dolgulardan memnun kalmayıp tekrardan Adnan Bey'i tercih ediyoruz.Farklı doktorların yaptığı hatayı Adnan Bey düzeltiyor. Daha önce anneme farklı bir doktor tarafından damak yapıldı ama annem memnun kalmadığı için tekrardan Adnan Bey'e yaptırdı ve şu an yaklaşık 7 yıldır memnuniyetle kullanıyor.
Oğlumun dişinde iltihap vardı, bunun için gidiyoruz.Tedavimiz devam ediyor.İlgili,alakalı,güler yüzlü ve samimiyetinden memnun kaldım.Uzun yıllardır doktorumuz, o yüzden de vazgeçemiyoruz.Şikayetimiz ve tedavimiz hakkında yeterli bilgilendirdi.
Adnan Batu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adnan Batu, Diş Hekimi. Size Adnan Batu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kök Kanal Tedavisi, Estetik Porselen, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Randevu, Diş Beyazlatma, Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Tam Diş Protezi.
Adnan Batu adresi nerede?Adnan Batu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçelievler Mah.Bozkır sok.No:3 A/B Bahçelievler
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adnan Batu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adnan Batu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Adnan Batu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adnan Batu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Adnan Batu hangi dilleri konuşuyor?Adnan Batu ile Arapça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Adnan Batu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adnan Batu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adnan Batu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adnan Batu hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Adnan Batu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adnan Batu hangi sigortaları kabul ediyor?Adnan Batu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Türkiye Büyük Millet Meclisi Mensupları, Vakıfbank Mensupları, T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları, T.C. Ziraat Bankası & T. Halk Bankası Mensupları Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı, Türkiye Garanti Bankası A.Ş. Emekli Ve Yardım Sandığı Vakfı Genel Müdürlüğü Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Bahçelievler bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Bahçelievler bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Diş Hekimleri