2005-2007 yılları arasında Sağlık Bakanlığı Ankara Yılıdırm Bayazıt Hastanesi'nde hizmet vermeye devam etmiştir.
2008'den bugüne Özel Akay Hastanesi'nde Genel Cerrahi Uzmanı – Başhekim- Yönetim Kurulu Başkanı görevlerini sürdürmektedir.
Hekimimiz Laparoskopik tüm operasyonları gerçekleştirmektedir. Başlıca uzmanlık alanları; Endokrin Cerrahisi , Kolorektal Cerrahi , Hepatopankreaticobilier Cerrahisi, Fıtık, Varis.
Dikişsiz Tiroid Cerrahisi
Obezite Cerrahisi
Tüp Mide Ameliyatı
Yutulabilir Mide Balonu
en...
5 Mayıs da Lokman hekim Akay hastanesinde doktorum Adnan Bulut tarafından başarılı bir şekilde kasık fıtığı ameliyatı oldum, mükemmel bir doktor başarıların devamını dilerim.saygılarımla
a....g
Hem çok iyi bir cerrah hem de mükemmel bir insan. İlk muayeneniz de o sıcaklığı ve güveni hissediyorsunuz. İyi ki tanımışım hocam sizi başarılarınızın devamını diliyorum. (safra kesesi ameliyatı oldum.)
ca...
Iki senedir ertelediğim ve tam anlamıyla ağrısından yerlere yapıştığım safra kesemi ameliyat ettirmeme sebep olduğu için teşekkürü bir borç bilirim. Gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Işinin ehli ve bu konuda oldukça tecrübeli. Nacizane tavsiyem çalışmayan safra kesesi ile bir ömür sürdüremezsiniz. Tecrübeli doktoru bulmuşken icabına baktırın.
el...f
Dün safra kesesi ameliyatı oldum bugün evimdeyim adnan hocam gibi bir doktora denk gelmemiz en büyük şansımız.tedavinin başından bitimine kadar ilgisi alakası tecrübesi bize son derece güven verdi hocama sonsuz teşekkürler Ve başarılar ..
ha...
13.01.2020.tarihinde mide küçültme ameliyatı oldum adnan hocama çok teşekkür ederim hem amaliyat güzel geçti hemde sonrası ilgi için aradığımda ulaşabiliyorum şu an sağlık durumum çok iyi saygılarımla
ps...a
Adnan hocayı mememdeki kitleden dolayı rutin olarak ziyaret ediyorum. Sıcakkanlılığı ve güleryüzü sayesinde karşısındaki kişileri çok rahatlatıyor. Çok memnunum.
ko...3
mükemmel bir insansınız tanımaktan çok büyük onur duydum. 01.03.2019 troit den ameliyat oldum kendimi hiç bu kadar sağlıklı dinç hissetmemiştim herşey için çok çok teşekkür ederim
Hastaları ile bu kadar yakından, içtenliği, espiriligiyle ve zevkle ilgilenen bir doktor
Gülen yüzünüz hiç solmasın ...
pl...l
Safra kesesi ameliyatı sonrası kontrol için geldim.Gerek ameliyatta gerekse kontrolümde hocamın güleryüzü,bilgisi,iletişimi harikaydı.İyi ki varsınız hocam
Safra kesemde oluşan problem nedeniyle kendisini pazartesi günğ randevu alarak ziyaret ettim. Müthiş özgüveni ve tecrübesine istinaden saat 14:00 da laproskapik olarak ameliyatımı yapıp ertesi sabahda taburcu etti. Bir cerrahda arayabileceğiniz tüm herşey var. Öncelikle çok rahat ve işine çok hakim. Laproskapik cerrahi üzerine kendi deyimiyle “yapamayacağı hiçbirşey yok”. Ben biraz araştırma yapıp gittiğim için direk olarak zaten ikna oldum ama pişman olmadım. Aynı zamanda Lokman Hekim Akay Hastanesinin Başhekimi olan Adnan Bulut’a gözünüz kapalı kendinizi teslim edebilirsiniz.
we....
Adnan hocamız yıllar önce annemizin tiroid ameliyatını gerçekleştirdiğinden beri ailemizin en güvendiği doktor. Her sıkıntımızda kendisine başvuruyoruz ve her zaman içtenlikle yardım ediyor, bıkmadan tüm sorularımızı cevaplıyor ve içimizi rahatlatıyor. Kendisi bu kez de benim safra kesesi problemime çare oldu. İlk kez bir ameliyat geçirmeme ve korkularıma rağmen, dün geçirdiğim safra kesesi operasyonu ardından şuan çok iyi ve rahat hissediyorum. İçten ilgisi, güler yüzü, verdiği güven duygusu, tavsiyeleri ve yardımları için çok teşekkürler. Tüm ameliyat ekibi özellikle tatlı anestezi doktorumuza, hemşirelerimize ve güler yüzlü hastane personeline de teşekkür ederiz.
Adnan Bulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adnan Bulut, Genel Cerrahi. Size Adnan Bulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laparoskopik Cerrahi, Laparoskopik Reflü Ameliyatı, Obezite Cerrahisi, Yutulabilir Mide Balonu, Laparoskopi, Tüp Mide Ameliyatı, Meme Koruyucu Cerrahi, Dikişsiz Tiroid Cerrahisi, Randevu.
Adnan Bulut adresi nerede?Adnan Bulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklıdere Mahallesi Büklüm Sokak No:4 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adnan Bulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adnan Bulut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adnan Bulut hangi dilleri konuşuyor?Adnan Bulut ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Adnan Bulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adnan Bulut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adnan Bulut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adnan Bulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 34 hasta / danışan, Adnan Bulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adnan Bulut hangi sigortaları kabul ediyor?Adnan Bulut tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta, Ray Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Genel Cerrahlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar