Prof.Dr.Selahattin Yazıcıoğlu Cad Diyar Galeria Arkası Plaza Karşısı Kat:1,, Yenişehir, Diyarbakır
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu
Prof.Dr.Selahattin Yazıcıoğlu Cad Diyar Galeria Arkası Plaza Karşısı Kat:1,, Diyarbakır
Nova Ofiice
ay...n
Adnan hoca bel fıtığı ameliyatımı yaptı çok başarılı çok tecrübeli bir doktor. 1 gün içinde yürümeye başladım herkese tavsiye ederim elleri dert görmesin.
mu...a
Bel fıtığı rahatsızlığı ile gittim ameliyatını yaptığı ertesi günü gönderdi. Kişiliği ve doktorluğu onnumara insandır
r....ç
"İşini ehline verin" sözünün gerçek anlamda anlamını bulduğu kişi. Hocaya geçen hafta annemin bel bölgesindeki fıtık rahatsızlığı için başvurduk. Daha öncesinde gittiğimiz 'doktorlar' 71 yaşındaki annemin sorunlu bölgeden ameliyat olması gerektiğini belirtmiş ancak ameliyat riskini göze almadığımız için sayın hocama bir danışma, başvurma ve hastalığa onun da teşhis koymasını istedik. Adnan hoca filmi gördüğü gibi ameliyata gerek yok diyerek söz konusu rahatsızlık konusunda bizleri ayrıntılı bir şekilde bilgilendirdi. Onun yönlendirmesiyle FTR'den bir hocaya başvurduk. Orada yapılan iğne ile annemin bir haftadır fıtık ile ilgili ağrıları dindi. Kendisine doğru teşhisinden, bizi gereksiz bir ameliyattan kurtarmasından ve samimi davranışlarından dolayı ne kadar teşekkür etsek az. İşinin ehli olan bu tarz insanların değerini bilelim.
ak...z
iki hafta önce gönderdiğimiz ağrı devlet hastahanesinde çekilen mr cd ve doktor raporuylan beraber incelemeniz için size göndermiştik. hasta adı nafiye sönmez eğer cd elinize ulaştıysa hastada kemik erimesi olup ameliyat gerekiyorsa ne gibi risklerin ola bileceğini biz hasta yakınlarını bilgilendirmenizi rica ederim. şimdiden size teşekür ederim
hü...n
annem fıtık ameliyatı oldu. uzun yıllar çektiği(son on günde dayanılmaz olan) ağrılardan kurtuldu.kendisine teşekkür ediyoruz.herkese tavsiye ediyorum.
na...ş
2000 yılında düşme sonucu c2de odantoid vardı. Adnan Bey tarafından tedavi edildim.
Adnan Ceviz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adnan Ceviz, Beyin Ve Sinir Cerrahisi. Size Adnan Ceviz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Beyin Ve Sinir Cerrahisi Randevusu.
Adnan Ceviz adresi nerede?Adnan Ceviz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Prof.Dr.Selahattin Yazıcıoğlu Cad Diyar Galeria Arkası Plaza Karşısı Kat:1, Diyarbakır
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adnan Ceviz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adnan Ceviz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adnan Ceviz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adnan Ceviz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adnan Ceviz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adnan Ceviz hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Adnan Ceviz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Diyarbakır bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
Diyarbakır bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları