Başıbüyük Mah. Süreyyapaşa, Maltepe, İstanbul
si....
Merhaba,değerli doktorumuz Adnan hocamıza 3 aylıkken endoskopik plagiosefali ameliyatı olduk.Bugün ise 6 yaşında ve son kontrolümüzü olmak için İstanbul'dayız. Her şey çok güzel.Böyle bir doktor olamaz; bu kadar ilgili,sabırlı, bilgili...Allah kendisinden razı olsun,hakkı ödenmez.Tüm hastalara şifa diliyorum,Adnan hocama da sağlıklı, uzun bir ömür dilerim.
Adnan dağçınar o kadar uzun yol yapıp geldik Şanlıurfa dan İstanbul'a ikibucuk yaşındaki kızımın beyincik sarkmasi ameliyati olması gerekiyordu ve ameliyat yaptılar ama ne tedavisi ne ameliyatından ne yazikki olumlu sonuç almadık tavsiye etmiyorum
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
y.....
Eşimin bir sözünü burada paylaşarak başlamak istiyorum. “Ömrümün sonuna kadar Adnan Hocamıza dualarımda yer ayıracağım.” Evet, bu sözü söyleme sebebine geleyim. Oğlum Muhammed Mustafa’da kraniofaringima olduğunu Malatya’da çekilen mr neticesinde öğrendik. Göz sinirlerine ve hipofiz bezine yakın olduğu için sıkıntılı olduğu söylendi. Sonrasında araştırmalarım neticesinde Adnan hocamıza gelmeye karar kıldık. Hocamız, tedavinin seyri ile ilgili her şeyi bizim anlayacağımız bir hal ile ayrıntılı anlattı. Hastalara ve yakınlarına böyle insan odaklı, merhamet odaklı yaklaşan bir insan görmedim. İnsanların onu kanatsız melek olarak sıfatlandırmalarını şimdi anlayabiliyordum. Hocamız, biriken sıvıyı alacağız, patoloji için parça alacağız, gerekirse şant takarız dedi. Şükür ameliyatı yapıldı, şanta da gerek kalmadı. Patoloji de temiz çıkınca takip ve gerekirse radyoterapi veya kemoterapi yapılacak dendi. Son olarak Adnan hocamızdan ve tüm ekibinden Rabbim ebeden razı olsun.
ka...
İnanın nerden başlayacağımı bilmiyorum. Çocuğumuz okulda düşüp kafasını yardı, dikiş için hastaneye gittiğimizde beyninde tümör ve kist olduğunu öğrendik. Hayatımız o anda alt üst oldu. Yaşadığımız şehirdeki doktor, Adnan beyden bahsetti. Yaparsa o yapar dedi. İstanbul'a gittik. Kendisi için ne desem az gelecek. Hayatımda gördüğüm en mükemmel, mütevazi, bilgili ve ilgili doktor. Kendisini hastalarına adamış Allah bin kere razı olsun. Tedavisine başladık çocuğumun. Şuan kontrollere gidip geliyoruz. Önce Allah'a sonra Adnan hocama şükrediyorum. Gelmeden önce sabaha kadar yorumlarını okumuştum. Yazılanlar az bile. Herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. Risklerden, tedavi sürecinden, oluşacak olumlu yada olumsuz hasarlardan. Bu zorlu süreçte çocuğunuzu doğru doktora teslim ettiğinizi bilmek fazlasıyla içinizi rahatlatıyor. Rabbim ayağına taş değiştirmesin, varolasın hocam. Façalı Kaanın annesi :)
b....c
Nasıl başlasam, Adnan hocayı nasıl anlatsam, hangi kelimeleri seçsem onun için yetersiz kalacağını bildiğim halde birşeyler yazmaya çalışacağım. Ben hayatımda bu kadar samimi ve içten başka bir doktor görmedim. Başka hastanelerde bırakın profösörlere muayene olmayı uzman doktoru bile bulamıyoruz. Kendisi Allah razı olsun sabah akşam hastalarını kontrol ediyor ve istediğiniz zaman ulaşabiliyorsunuz kendisine. Biz kızımda gergin omurilik sendromu vardı onun ameliyatı için başvurduk kendisine ve çok memnun kaldık sürekli dua ediyorum kendisine...
bü...
Kızım doğduğundan beri gergin omurilik hastası 7 aylıkken opere edilmisti şu an 9 yaşında tekrar omurilik gerilmiş yeniden ameliyat dediler biz izmirdeki doktorumuzDan cok memnun olmakla beraber akrabalarimizin baskısı ile Adnan hocamızın kapısını çaldık onunda görüşü ameliyat yönünde oldu ancak bunların dışında söylemem gerekirki haliyle kaygılı bir anne olan bana yaklaşımı çocuğuma yaklaşımı ve detaylı fizik muayenesi izmirdeki tetkikleri incelemesi ve testlerin güvenilirliği hakkındaki yorum yapma kabilyetini görünce iyi ki de gelmişiz dedim... kapısındaki hastalardan anlarsiniz ne çok sevildiğini o cocuklar serviste gezerken paçasina yapışıyorlar herkese sevgi ve merhametle yaklaşıyor ve belli ki işinde çok iyi tedavi ettiği hastalar gözleri dolarak anlatıyor hikayelerini Allah böyle doktorları ülkemizden eksik etmesin icimi oyle rahatlattiki hem bu dünyada hem ötekinde Rabbim huzur versin kendisine her daim... sevdikleriyle imtihan etmesin Allahim
ha...r
6-7 sene önce Trabzondan geldim ve beyincik sarkması ameliyatı oldum ve sayesinde çok iyiyim. ALLAH SENDEN VE MARMARA HASTANESİNDEKİ EKİBİNDEN RAZI OLSUN
me...k
O kadar ilgili o kadar bilgili bir o kadar da melek gibi bir doktor. Biz oğlumun başının arkasındaki çıkıntıdan dolayı gittik çok şükür bizim ameliyatlik bir durum değilmiş kafa yapısı uzun zamanla toparlayacak. Bunu Adnan hocadan duymak içimi rahatlattı. O kadar çok sevecen bebekleri seven bir doktorki hayatımda işini böyle seven bir doktor görmedim. Randevusu olarak hasta kabul eden melek gibi bir insan. Allah yardımcısı olsun inşallah. Gözünüz kapalı gidebilirsiniz. Buradan okuduğum yorumlara istinaden gittik. İyi ki de tanıdık Adnan hocayı . Alanında en iyisi kalbi ve bilgisiyle. Adnan hoca büyük bir şans. Allah size keder göstermesin Adnan hocam. Köfte yanaklı Göktuğ bebegin annesi :)
l....t
Teyzem için öneri üzerine gittiğimiz sayın Adnan hoca, daha önce hiç karşılaşmadığımız nezaketle bizleri kabul etti, hem hastalığın teşhis sürecinde hem sonrasındaki şant ameliyatı sürecinde hastamızın hep takibinde oldu. İlgisi, alakası için tüm ailemiz adına sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Daimi olarak Lütfiye Tüfekçi'nin dualarındasınız hocam.
g....a
Her hastasıyla detaylı ilgilenen,kendinden ödün vererek hasta bakan,hiç bir yerde göremeyeceğiniz sabahın sekizinde sekiz bucugunda hasta almaya başlayan ,bilgi ve tecrübesine guvenebileceğiniz, profesör unvanını üstünlük olarak kullanmayıp sizi kapıda karşılayan, alçak gönüllü,oğlumu gözüm kapalı emanet ettigim hoca gibi hoca eli öpülesi insan.Allah ayağına taş, gözüne yaş degdirmesin.Allah güç kuvvet versin.Allah onu yetiştirenlerden razı olsun.
Adnan Dağçınar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adnan Dağçınar, Beyin Ve Sinir Cerrahisi.
Adnan Dağçınar adresi nerede?Adnan Dağçınar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başıbüyük Mah. Süreyyapaşa İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adnan Dağçınar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adnan Dağçınar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adnan Dağçınar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adnan Dağçınar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adnan Dağçınar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adnan Dağçınar hakkında ne düşünüyor?Toplam 78 hasta / danışan, Adnan Dağçınar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Beyin Ve Sinir Cerrahları