Akademik kariyerinin başlangıcında, Harvard Üniversitesi’ne bağlı Massachusets General Hospital’da Abdominal Interventional Radiology “Research Fellowship” yapmış ve sonrasında, Londra Üniversitesi Guy’s Hospital’da Interventional Radiology Bölümü’nde eğitim almıştır.
1997 yılında Doçent olmuş ve hem yurtiçi ve hem yurtdışında, çeşitli bilimsel toplantılarda-kongrelerde, ultrason ve özellikle karaciğer-böbrek-dalak-meme-gebelik ultrasonu, testis ve tiroid ultrasonu, kist hidatik-fasioliasis tanı ve tedavisi ile ilgili, davetli konuşmacı olarak sunumlar yapmıştır. 10 yıl boyunca İtalya Pavia Üniversitesindeki “Abdominal US” kursunda, son 11 yıldır da Köstence’deki “US Summer School”da “faculty” olarak görev almıştır.
Prof. Dr. Adnan Kabaalioğlu, 35 yıllık akdemik kariyeri boyunca yüzlerce Türk ve yabancı öğrenci ve asistanın Tıp ve Radyoloji eğitimine katıda bulunmuş, yüzden fazla uluslarası ve ulusal yayın hazırlamış ve bu çalışmalarından, özellikle “Fascioliasis” hastalığının ultrason bulgularına yaptığı katkılar nedeniyle, Türk Radyoloji Derneği’nin Philips Radyoloji Ödülünü ve Romen Ultrason Derneği Şeref Üyeliği ve “Gheorghe Jovin” ödüllerini kazanmıştır.
Özellikle tiroid-testis-karaciğer-safra yolları-böbrek-meme ultrasonu ve gebelerde ultrason taraması ve bu organlarla ilgili teşhis ve tedaviye yönelik girişimsel işlemler konusunda geniş tecrübe sahibidir.
se...r
Prof.Dr Adnan hocamız ile 1998-99 yılları arasında 6-7 li yaşlarımda tanıştım.Karaciğer kisti tedavimde ameliyatsız şekilde şırınga ile müdahale ederek toplam 4 adet kistimden sağlıklı şekilde iyileşmemi sağladı hocamız.her yıl düzenli kontrollerimi takip etti ilgilendi her zaman hoşgörülü ve çok samimi bür şekilde ben ve diğer hastalarıyla ilgilendiğini gördüm.Hocamız çok kıymetli benim için ve bugün 32 yaşıma ulaştım sağlığımda herhangi bir sorunum yok 4 kistte kurumuş durumda. Hocamıza Tüm tedavi sürecinde yanımızda olduğu ve vücudumda ameliyat izi dahi olmadan beni sağlığıma kavuşturduğu için minnettarım :)
Prof. Dr. Adnan Kabaalioğlu
S.. , kistlerinin tedavi olması ve tekrar ortaya çıkmaması beni ve ekibimi de çok sevindirdi. Üstelik bunu sadece lokal anesteziyle yapabilmiş olmamız bir başarıydı ve senin de çok uyumlu olmana bağlıydı. Selamlar-sevgiler.
Adnan Kabaalioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adnan Kabaalioğlu, Radyoloji.
Adnan Kabaalioğlu adresi nerede?Adnan Kabaalioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adnan Kabaalioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adnan Kabaalioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Adnan Kabaalioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adnan Kabaalioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Adnan Kabaalioğlu hangi dilleri konuşuyor?Adnan Kabaalioğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Adnan Kabaalioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adnan Kabaalioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adnan Kabaalioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adnan Kabaalioğlu hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Adnan Kabaalioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Radyologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Radyologlar