2011 yılında, aynı fakültenin Protetik Diş Tedavisi Ana Bilim Dalı, Kuron Köprü Protezi Bilim Dalı'nda başladığı doktora eğitimini ise 2018 yılında tamamlayarak 'Protetik Diş Tedavisi (Protez) Uzmanı' unvanını almıştır.
İstanbul’da ve Bursa’da Özel Diş Klinikleri’nde çalışmalarına devam etmiş olup 2019 Temmuz ayı itibariyle de kendi muayenehanesinde, başta estetik diş hekimliği ve implantoloji olmak üzere, tüm diş hekimliği dallarında çalışmalarına devam etmektedir.
Diş Hekimi Randevusu
Ağız Bakımı Eğitimi
Diş Hekimi Adnan Köse - Protez Uzmanı
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Bruksizm Tedavisi
Estetik Porselen
Gülüş Tasarımı
Hassas Bağlantılı Protezler
Diş Hekimi Adnan Köse - Protez Uzmanı
Inlay - Onlay (Porselen Dolgu)
Kanal Tedavisi
Çene Eklemleri Tedavisi
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
na...u
Protez diş icin gittim. İlgi alaka bilgi tedavisi cok iyidi,.cok memnun kaldim.hastalariyla cok guzel iletisimi var.
sa...t
Onkolojik tedavi aldığı için annemin protezlerinin ağız yapısına uyması sonra problem olmaması bizim için hayati önem taşıyordu.Araştırıp bu sitenin yorumlarınıda göz önüne alıp Adnan beyi tercih ettik.İlk muayenede bilgilendirmesi açıklamaları tatlı dili güzel iletişimi sayesinde ne kadar doğru tercih yaptığımızı bir kez daha anladık.Her görüşmede titizliği pandemi sürecinde aklımızda hiç şüphe bırakmadı.Kız kardeşim diş hekimliği fakültesi öğrencisi olduğu için her muayenede kardeşimede yaptığı ders niteliğinde açıklamalar kullandığı malzemelerin kalitesi kısacası hasta doktor ilişkisinin üzerinde hastalarıyla sanki yakınıymış gibi ilgilenen bir doktor.Kendisine ilgisi alakası en çokda annemizin yaşam kalitesini mükemmel işçiliğiyle arttırdığı için teşekkür ederiz.Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz.
Ağzımda 7 tane çürük vardı kanal ve dolgu yaptı çok memnun kaldım konuşması ve anlatması dostça yaklaştı işinin ehli teşekkür Adnan bey..
k....̇
Klinik şartları ve hekimliğinden çok memnun kaldığımı gönülden söyleyebilirim. Gece plağı yapıldı ve devamında takibini gerçekleştiren iyi sonuç alma odaklı ilgisiyle titiz çalışmasından memnunum.
si...l
Ağrıyan dişim için gittim. Kliniği çok temiz. Asistanları guleryuzlu. Şikayetimi anlattıktan sonra diş röntgenimi çekip, bütün dişlerimin durumunu röntgen üzerinde göstererek bilgilendirdi. İlgi ve alakası, sabırla sorduğum tüm sorulara net cevaplar için cok teşekkür ediyorum. 10 yıl sonrasini bile düşünerek planlama yaptı. Herkese tavsiye ederim.
s....l
Adnan Beye ağrıyan dişim icin gittim. 1 kanal ve 1 dolgu işlemi yapıldı. Doktor beyin tedavi öncesi süreç ile ilgili vermis olduğu detayli bilgiler ile tedavimi tamamladik. İşindeki başarısı, tecrübesi ile herkese tavsiye ediyorum.
mü...u
Düzenli olarak diş taşı temizliği yaptırıp kontrollere gidiyorum.Bir tanıdığım tavsiyesi ile hekimimi değiştirip kendisine muayeneye gittim. Diş röntgenim çekilerek hekim bey bütün dişlerimin durumunu röntgen üzerinde göstererek detaylarıyla beni bilgilendirdi. İlgi ve alakası, sabırla sorduğum tüm sorulara ayrıntılarıyla beni bilgilendirdiği için ayrıca teşekkür ediyorum. Diş taşı temizliğimi ve dişimdeki lekeleri gayet titizlikle temizledi. Bir sonraki randevumda dolgularım yenilenecek ve yeni bir dolgu daha yapacak. Ben ilk randevumdaki memnuniyetimden sonra dolgularımında aynı başarıyla gerçekleşeceğini düşünüyorum. Herkese gönül rahatlığıyla Adnan Beyi tavsiye ederim.
e....t
Tüm şikayetlerimi dikkatlice dinledi ve çenemdeki eklemdeki problem için harika bir splint hazırladı. Taktığım günden itibaren iyileşme olduğunu hissediyorum. Teşekkür ederim.
Adnan Bey'e ve güler yüzlü ekibine çok teşekkür ederim. Kendisi gerçekten çok memnun kaldığım bir çalışma ortaya çıkarttı. diş dolgusu ve temizliği için kendisinden aldığım randevuda el çabukluğunun yanı sıra estetik anlamda gösterdiği titizlik ve özen gerçekten takdire değerdi. Kendisini tedavi öncesi yapılacak işlemler ile ilgili (dolgu ve hazırlık aşamaları) yaptığı bilgilendirme ve ekran üzerindeki izahları rahatlamamı sağladı kendisine tekrar teşekkür eder, benim gibi önyargıları yüzünden diş tedavisini erteleyen herkese Adnan Bey'le tanışmalarını öneriyorum.
ş.....
Çok ilgili bir doktor.Benim bir bebeğim vardı, o sebepten dolayı bana öncelik verdi.1 tane kanal tedavisi yaptı.Bir de işlem aşamasında neler yaptığı hakkında detaylı bilgi verdi, bu benim çok hoşuma gitti.Çok güleryüzlü biri, dişimden de çok memnunum.Tanıdığımız vesilesiyle Adnan Bey'e gittim.
Adnan Köse isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adnan Köse, Diş Hekimi, Protetik Diş Tedavisi. Size Adnan Köse tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diş Hekimi Randevusu, İmplant, E-Max Diş Kaplama, Zirkonyum Porselen Kronlar, Dental X-Ray, Lokal Anestezi, Normal Randevu, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Bakımı Eğitimi, Diş Dolgusu.
Adnan Köse adresi nerede?Adnan Köse şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- FSM Bulvarı Cumhuriyet Mh, Balcı Sk. No:2 D:1 Ayazmalı 16140 Nilüfer Bursa
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adnan Köse isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adnan Köse online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Adnan Köse isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Adnan Köse, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Adnan Köse hangi dilleri konuşuyor?Adnan Köse ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Adnan Köse isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adnan Köse bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adnan Köse ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adnan Köse hakkında ne düşünüyor?Toplam 23 hasta / danışan, Adnan Köse hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Bursa bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Bursa bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri