Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Tıbbi İlgi Alanları;
Çocuklarda Allerjik Hastalıkları
Astım
me...ç
Adam gibi adam, doktor gibi doktor. insandan anlayan, hastalıklara bilimsel yaklaşıp aileleri rahatlatan, aldığı parayı hakkıyla veren, daha da ötesi insan insan değeri veren bir doktor. yüz kere teşekkür ederek çıkıyoruz muayenehanesinden. . .
me...l
Kesin tanı koyup, en kısa sürede tedaviye başlayan; aile ve çocukları iyi tanıyan bir hekim. Ulus'ta oturmama rağmen sırf İkitelli'ye Adnan Beye gidiyordum. Herkese Adnan Beyi tavsiye ediyorum çünkü tedavi sırasında çocuklarım hastalıktan sürünmüyor ya da zayıflamıyor hatta sosyal hayatından da geri kalmıyor. Bir anne olarak bunları çok iyi düşünmem gerek. Allah doktorumdan razı olsun.
z....n
Kesinlikle tek kelimeyle güven veren , çocukları ve aileleri cok iyi tanıyan kesin tanı koyup en kısa sürede tedavi edebilen iyi bir hekim.Başka doktorlar denedim ama sonrasında tekrar alıp onları Adnan Bey'e getirdim.Ulus'ta oturuyordum sırf Adnan Bey için İkitelli'ye doktora gidiyorduk.Tanıdıgım herkese kesinlikle Adnan Sarı'yı tavsiye ediyorum.Çocuklar hastalıktan sürünmüyorlar,zayıflamıyorlar ,gelişimleri aksamıyor.Anında doğru tedavi ile çocuk sosyal hayatından geri kalmadan hayatına devam edebiliyor.Allah ondan razı olsun.
se...z
adnansarı çok sevdiğim güvendiğim bir doktor önce allahın sonra onun sayesinde oğlum sağlıklıbir şekilde sekiz yaşına geldi ona çok teşekkür ediyorz herkese tavsiye ediyorum iyiki varrrr
Adnan Sarı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Adnan Sarı, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Adnan Sarı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu.
Adnan Sarı adresi nerede?Adnan Sarı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Adnan Sarı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Adnan Sarı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Adnan Sarı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Adnan Sarı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Adnan Sarı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Adnan Sarı hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Adnan Sarı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla