Psk. Dan.
Boşanma Danışmanlığı
Doğum Koçluğu
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Ebeveyn Danışmanlığı
Tüp Bebek Tedavisinde Psikolojik Danışmanlık
Çözüm Odaklı Terapi
Ön Görüşme
Danışmanlık Merkezi
Psikolojik Danışman Afag Khalilovanın çalışma alanları aşağıda not edilmektedir.
Bireysel Psikolojik Danışmanlık
Evlilik ve Çift Danışmanlığı
Aile Psikolojik Danışmanlığı
Ebeveyn Danışmanlığı
Evlilik Öncesi Psikolojik Danışmanlık
z.....
Afag hanımla 3 ay vajinismus tedavi sürecimiz oldu. Seanslara eşimle birlikte katıldık ve çok iyi bir tedavi sürecinden geçtik. Cinsellikle ilgili bilmediğimiz bir sürü şeyler öğrendik.Her zaman bizim yanımızda bize destek oldu.İyi ki tanışmışız ve iyi ki bu süreci beraber sürdürmüşüz. Bizim için mümkün olmayan birşeyi mümkün kıldığı için afag hanıma minnettarız…
ze...b
Mürəciət səbəbi olan problemlərim əsasən diqqətsizlik,fikir dağınıqlığı,çox düşünmə v.s. idi. Seans əsnasında bu kimi problemlərin nədən yarandığı ilə bağlı detallı şəkildə açıqlama və həllinə odaklandıq. Fərqli yöntəmlərlə çalışaraq çox təsirli nəticə əldə etdim. 1 saatlıq seans olmasına baxmayaraq bu üsulla daha sonrada mən hərhansısa problemimi yorulmadan çözməyi bacarıram.
Afak hanımla doktortakvimi üzerinden iletişime geçtim. Başta tedirgin oldum ama ilk görüşme sonrasında Afak hanımın samimiyeti beni rahatlattı. Aile içinde sorunlar yaşıyordum. Kendimi doğru ifade edemiyordum. 8 görüşme yaptık ve kendimle ilgili çok şey keşfettim. Teşekkür ederim.
z.....
Afag hanım işinde profesyonel, deneyimli ve çözüm odaklı. Sabırla devam ettiğim seanslarım sonucu sorunlarım halloldu. Kendisinin iletişimi çok iyi ve güven veriyor. Kesinlikle öneriyorum. Gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
g....r
Olaylara bakış açımı geliştirmemde ve sağlıklı iletişim kurmamda yardımcı oldu. Sempatik tutum ve davranışlarıyla kendimi daha rahat ifade etmemi sağladı. İyi ki tanıdım sizi Afaq hocam
h....
Vajinusmus tedavisi için danışmanlık aldım. Daha önce bir psikoloğa da aynı konuyla girmeme rağmen yaptığımız çalışmalar sonuç vermemişti. Bu yüzden umudum biraz kırılmıştı ancak Afag hocamın beni anlamaya çalışması kendimi daha rahat ifade etmemi sağladı. Onun sayesinde ilişkimize karşı büyük farkındalıklar yaşadık. Her hafta yaptığımız çalışmalar da bizi sonuca götürdü. İlişkimizin üstünden bir yük kalktı.
ç....a
Yurtdısında yasıyorum.Esimle aramızda sorunlar vardı ve cinsel ilişkiye giremiyorduk.Tanıdıgım birisi beni Afak hanıma yönlendirdi.Uzakta oldugumuz için skype uzerinden gorusmelerimizi yaptık. Oncesinde tedirgindim online olduğu icin. 9 seans sonrasında esimle sorunlarımızı çozduk. Afak hanım hem esimle hem de benimle seansları yuruttu.Memnun kaldık.
Afag Khalilova isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Afag Khalilova, Psikolojik Danışma ve Rehberlik, Aile Danışmanlığı. Size Afag Khalilova tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Durumluk Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Evlilik Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Afag Khalilova adresi nerede?Afag Khalilova şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çanakkale Çanakkale
Adresine gitmek zorunda kalmadan Afag Khalilova isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Afag Khalilova online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Afag Khalilova isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Afag Khalilova, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Afag Khalilova hangi dilleri konuşuyor?Afag Khalilova ile Türkçe, Azerice, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Afag Khalilova isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Afag Khalilova bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Afag Khalilova ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Afag Khalilova hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Afag Khalilova hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Afag Khalilova hangi sigortaları kabul ediyor?Afag Khalilova tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Çanakkale Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Çanakkale Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Çanakkale Davranış Bozuklukları