Uzm. Dr. Afet Erbay , Medical Point İzmir Hastanesi' nde Enfeksiyon Hastalıkları branşında hastalarına hizmet vermektedir.

İmbatlı Mahallesi 1825. Sokak No:12, Karşıyaka

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Enfeksiyon Hastalıkları Randevusu

Randevu +8 daha fazla

Enjeksiyon Im

Enjeksiyon Iv

Esd (Sedimantasyon)

Enfeksiyon Hastalıkları Randevusu

Telefon numarası doğrulandı
Konum: Medical Point İzmir Hastanesi • Enfeksiy...daha fazlaon Hastalıkları Randevusu daha az

Annemin akciğerleri biraz hassas olduğu için enfeksiyon konusunda biraz dikkatliyiz. Ne zaman enfeksiyon kapsak ateşli bir hastalığımız olsa göğüs hastalıkları yerine önce Afet hocaya gidiyoruz okadar ilgili ve bilgili ki. Antibiyotik kullanımı süresi boyunca bile 3 kez çağırdı gel ciğerlerini dinlemeye devam edicem kontrollere devam edicem dedi. Normalde hiç bir belirti vermeyen ve bizim aklımıza bile gelip de gitmeceğimiz tiroid nodülllerini kendisinin dikkati sayesinde endokrinolojiye yönlendirmesiyle farkettik ve kontrollerine başladık. Afet hanım aynı zamanda aşırı sevimli bir doktor sanki ailenizden biri gibi insani yönü çok kuvvetli.

Telefon numarası doğrulandı

Afet Hocayla 3 yıl önce acilden hiç düşmeyen ateşimle ilgili yönlendirdiler. O gün bu gündür en sevdiğim, en güvendiğim, en saygı duyduğum, tek güvenerek gittiğim doktor. Herşeye güzelce anlatımıyla yanaşı, gereksiz ilaçlar yazmayan, çok net olmasıyla beraber insana sanki çok yakınıymış gibi bir şevkat gösteriyor. Bu yüzdendir ki, Afet hanımın çalıştığı hastanede sigortam geçmemesine rağmen, hastanenin kendi hizmetini sevmememe rağmen enfeksiyon hastalık, salgın kaptığımda tek gittiğim adres Afet hocam. Çok minnettarım.

Allah razı olsun hocamızdan böbrek ağrısı ve yüksek ateşle hastaneye gittim genel cerrahi üroloji tahliller filmler uğraşırken herkes başka bölüme yönlendirirken akşam çıkış saati hocamıza denk geldik çıkmadı ilgilendi benimle ayakta duracak halim yoktu ateşten yanıyordum Hayatımda kendimi bu kadar güçsüz ve hasta hissetmemiştim.iki günde doğru tedaviyle beni iyi etti.insani yönü de çok yüksek bir hocamız sağolsun

Profili düzenle veya yönet