AÖF SPOR YÖNETİMİ OKUYORUM.
2006 SONRASI DA SERBEST ÇALIŞTIM.
ZİPFİT TE DEVAM EDİYORUM
Sporcu Beslenmesi
Zayıflama Diyetleri
Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü
on...r
Afife hanım konusunda son derece uzman bir diyetisyen. Verdiği lezzetli ve besleyici programla 1 hafta içinde aç kalmadan %4 yağ kaybederken 1 kgden fazla kas kazandım. İyi beslenmeden yapılan antremanın bir faydası olmadığını düşünürsek söyleyebileceğim tek şey teşekkürler Afife hanım.
Onur
p.....
Danışanı olmaktan çok memnunum. Yönlendirmelerinden memnun kaldım. Alanında uzman bir diyetisyen. Kendisiyle başarılı bir seans geçiriyoruz. Bu süreçte olumlu bir sonuç aldım. Verdiği diyet listesinde hiç zorlanmadım tamamen zorlamadan bir liste oluşturdu. Yakınlarıma tavsiye ediyorum.
g.....
Kendisi mükemmel bir diyetisyen. Kilo vermek ve ünsilin direncim vardı bunun için tercih ettim. Her ikisini de düzenledi, tedavi etti. Teşekkür ederim kendilerine. İnsülin direncim 5.9 iken şunda 4.0 da. Normal sınırlar içine girdim. Şeker hastası olmaktan kurtuldum. Ayrıca kolestrol ve trigiliserit ve açlık kan şekerim sınırların çok üzerindeydi verdiği diyetle ve sürekli takibiyle bunlarda düzelmeler oldu. Epey bir yol katettim. Hala da danışanı olmaya devam ediyorum. Kontrollerimi yaptırıyorum.Teşekkür ederim kendilerine.
d.....
Verdiği tavsiyeler çok iyiydi. Ben vejeteryanım ona göre diyet listesi hazırladı. 2 beden küçüldüm ve sağlıklı bir şekilde kilo verdim. Danışan ve diyetisyen diyoloğu gayet iyi. Çok iyi iletişim kurduk. Takibinden ve yönlendirmesinden memnun kaldım. Yakınlarıma tavsiye ederim.
Afife Hanım hem diyetisyen hem de birlikte bu sürede dost olduk. Kendisinin bilgisinden çok faydalandım. Afife Hanım'la çalışırken 10 kilo verdim. Bilgisinden saygısına ve mesafeli davranışlarına, yakınlığına hayranım. Afife Hanım kontrolünde diyet yaptım. Söylediklerine uydum. Çok seviyeli mesafeli ve iyi eğitimli ve çok yakın bir danışman. Her zaman danışanı olarak biliyorum telefonda her şeyi. Hala da danışıyorum. Sıklıkla gidebilirim ama telefonda görüşebiliyorum. İhtiyacı olan herkese Afife Hanım'ı tavsiye ediyorum.
f.....
Kendisinden gerçekten çok memnunum. Bu döneme kadar bir çok diyetisyenle görüştüm ancak hiç kimse Afife Hanım kadar danışanını takip eden ve görüşme haftasına kadar programın etkisini gözlemleyerek, sürekli revizyona tutan bir danışman değil. Sayesinde 7 kilo verdim. Onunla birlikte çalışmaya devam edeceğim.
Afife Özkanlı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Afife Özkanlı, Diyetisyen. Size Afife Özkanlı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kişiye Özel Diyetler, Diyabet Diyeti, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Hastalıklarda Beslenme, Sporcu Beslenmesi, Zayıflama Diyetleri, Enteral Beslenme, Onkolojik Diyetisyenlik, Çocuk ve Ergenlerde Kilo Kontrolü.
Afife Özkanlı adresi nerede?Afife Özkanlı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazım Özalp mh.kuleli sok. No:89/A.Gop Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Afife Özkanlı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Afife Özkanlı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Afife Özkanlı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Afife Özkanlı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Afife Özkanlı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Afife Özkanlı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Afife Özkanlı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Afife Özkanlı hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Afife Özkanlı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diyetisyenler
Ankara bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Diyetisyenler