Prof. Dr.
Çocuk Romatolojisi
Çocuk Genetik Hastalıkları
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
İzmir 1 adres
1989 yılında Moleküler Biyoloji Doktorasını (PhD) SSCB Moskova Pediatri ve Çocuk Cerrahisi EAH (ÜAK denkliği var)
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı - 1988 ve 2010
Çocuk Genetik Hastalıklar Uzmanı -2011-TUK
Çocuk Romatoloji Hastalıklar Uzmanı -2011-TUK
Berdeli'nin SCI indeksli uluslararası dergilerde ingilizce yayınlanmış 230 adet makalesi , türkçe yayınlanmış 36 özgün araştırma makalesi, SCI indeksli dergilerde basılan 96 adet Uluslararası kongre bildirisi, kongre kitaplarında basılan 195 adet Uluslar arası kongre sözlü bildiri ve posteri vardır.
Atıf sayısı 2600 olup, 28 farklı dalda araştırma Ödülü sahiptir. 5 adet TÜBİTAK Projesi ve 168 adet BAP projesi tamamlanmıştır.
Kariyeri boyunca 98 adet Yüksek Lisans, Doktora, Uzmanlık, ve Yan Dal İhtisas Tezlerinde Tez Yöneticiliği ve Danışmanlığı yapmıştır.
İngilizce, İtalyanca ve Rusça bilen Afig Berdeli, evli ve 2 çocuk babasıdır.
Çocuk Genetik Hastalıkları Randevusu
Çocuk Romatolojisi Randevusu
Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru) +19 daha fazla
Artritte Steroid Tedavisi
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Tümünü gösterHizmetler
Çocuk Genetik Hastalıkları Randevusu
Çocuk Romatolojisi Randevusu
Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru)
Artritte Steroid Tedavisi
İzmir
Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu)
İzmir
Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru)
Crp(C-Reaktif Protein Testi)
Tüm Genom Ve Tüm Ekzom Analizi
Çocuklarda Nötropeni Tedavisi
İlaç Genetiği
b....
Fmf olan iki çocuğumuzun 2018 yılından beri teşhislerini koyup tedavi, takip ve kontrollerini yapan, yapmaya devam eden hocamıza çok teşekkür ederiz
su...
Çok ilgili , beyefendi, sempatik,
İki çocuğumu götürdüm, memnunun Allah razı olsun böyle hekimlerimizin varlığı bizim için şans
Ben iki kızımı Akdeniz ateşi hastalığı için götürdüm.gerekli tetkiklerin tümünün yapılacağını teşhisin doğru konulmasının gerekliliğini anlatdı benim içim rahatladı acıklamaları çok önemli idi
d....
Öncelikle hocamızın yaklaşımını tavrını çok beğendim , oğlumla iletişimi onun çok iyiydi ve muayene süreci çok iyi geçti
Bizim ilk muayenemizdi ve ben kendim araştırarak buldum hocamızı , ama özellikle FMF ile ilgili uzman arıyorsanız Afig hocaya gidebilirsiniz
Hasta
Fmf hastasıyım Çok uzun zaman şiddetli ağrılar çektim Ankarada bir Çok doktora gittim ama her geçen gün daha da kötüye gidiyordum. Artık ağrısız geçen günüm yok gibiydi. Afig hocaya gittikten sonra Çok yanlış tedavi uygulandığını öğrendim. En baştan tedaviye başladı ve çok güzel ilgilendi. Şimdi ataklar neredeyse gelmiyor ve geldiği zaman Çok hafif geçiyor. Şimdi oğlumun doktoru kesinlikle bırakmayız.
a....e
3 yaşındaki oğlumun sağlık durumu hakkında detaylı bilgilendirme ve yönlendirmesi, pozitif iletişimi ile birleşen tecrübesi ile rahatlamamızı sağladı.
de...c
sadece İzmir için değil Türkiye için, Dünya için büyük bir şans ve değerdir afig hocamız. hem mesleki anlamda hem de insani olarak işini mükemmel yapan, hasta insana yaşam ışığı saçan bir doktor. varlığına minnettarız. ihtiyacı olan herkes gönül rahatlığıyla ulaşsınlar hocamıza. dertleri son bulsun. iyi ki varsınız afig hocamız. iyi ki kesişmiş yollarımız. oğlumuz şifaya kavuştu sayenizde. sağ olun, var olun.
ru...
Afif beyin uzun zamandır hastasıyım fmf ile sayesinde tanıştım iki bebegimde de yine fmf için kendisine başvurdum harika bir insan bizim Afif dedemiz en son gittiğimizde oğluma çare oldu Allah razı olsun tıp dünyasının devi gururumuz
t....ö
Hasta ile ve ailesiyle olan iletişimine hayran kalacağınız, yaklaşımını ve konusunda uzmanlığın da ötesinde bilgi birikiminden faydalanacağınız çok değerli bir hoca çocuklarıma FMF teşhisi konuldu ve kendisi beni gerçekten çok rahatlattı korkumu aldı ve çocuklarımında korkmamasını sağladı. Hocam size burdan da sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir doktor kendisi.
ay...
Afig Hocam çok değerli bir insan ve hekim. Kızımın fmf hastalığındaki atakları artık yok. Tatlı dilli, güler yüzlü, müthiş motivasyon kaynağı değerli Hocam iyi ki varsınız. İyi ki Sizinle yollarımız kesişti. İstanbul 'dan Sevgiler
er...l
Ahh hocam, canım hocam hangi kelime O'nu tam anlamıyla ifade edebilir bilmiyorum. 'O' bize bir ikram, değerlimiz, dualarımız..
Fmf (Akdeniz Ateşi) hastası olan iki kızım var,biri (12) diğeri (6) yaşında.Hocamız ile yaklaşık 10 yıl geçen bir tedavi uygulaması neticesinde elhamdülillah çok güzel,kaliteli bir yaşam boyutunu kazandık. Çünkü
çocuklarım hocamızla tanışmadan önceki ilk 2 yıllık süreçte yanlış teşhis ve uygulanan ilaç tedavileri ile o kadar yoruldular ki hafta geçmeden acile ateş den veya eklem ağrısı, şişmesi yüzünden mutlaka giderdik ve hep verilen ilaçlar sadece baskılama ile kalırdı.Tekrarı sık olan bir hasta yakını tavsiyesi neticesinde,hocamız ile irtibata gectikten sonra takipleri ve ilgisi en önemlisi BABACAN hassasiyeti, çocuklarımızın hastalığının teşhisi, uzun soluklu bir tedavi ile hala yola devam etmekteyiz.Tüm emekleriniz için, en önemlisi varlığınız için, kısacası herşey için çok çok teşekkür ederiz hocam.
Afig Berdeli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Afig Berdeli, Çocuk Romatolojisi, Çocuk Genetik Hastalıkları, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Afig Berdeli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Romatolojisi Randevusu, Anti-Ccp(Sitrülin Antikoru), Artritte Steroid Tedavisi, Ccp(Siklik Sitrülinlenmiş Peptit Antikoru), Crp(C-Reaktif Protein Testi), Tam Kan Sayımı-Hemogram, Artrosentez (Eklem İçi Sıvı Aspirasyonu), Tam idrar tahlili(tit), Normal Randevu, Keratinin Kan Testi.
Afig Berdeli adresi nerede?Afig Berdeli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Afig Berdeli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Afig Berdeli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Afig Berdeli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Afig Berdeli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Afig Berdeli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Afig Berdeli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Afig Berdeli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Afig Berdeli hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Afig Berdeli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.