Nöroloji Randevusu
Ozon Terapi
Parkinson Takibi
Uyku Testi (Polisomnografi)
g.....
Medicana hastanesine gece acil girişi yaptım iki kez tüm vücudum uyuşup kaskatı kesilince nörolojiye yönlendirdiler afitap hoca gece yok sabah erkenden gelip bakacak dediler sabah gelmedi öğlen emg için ancak götürdüler beyinde sorun olmadığını söyleyerek apar topar taburcu etti fakat hastalıgımın tedavisi için baska bir birime vs yönlendirme yapılmadı şiddetli kusma da vardı , herhangi yönlendirme yapmadığından memnun kalmadık.
Anneannem düşüyordu dengesi bozuktu vertigo ilaçları bir işe yaramıyordu doktor afitap hanımı komşumuzdan duyduk randevu aldık anneannemi götürdük parkinson teşhisi koydu ilaç başladı ve bizi ozon tedavisine gönderdi 1 ay sonunda anneannemin şikayetleri geçti kendisinden allah razı olsun herkese tavsiye ederiz
nu...n
doktor hanımın yaptığı dikkatli ve detaylı emg sonucu teşhisim kondu. EMG testinde çok iyiymiş. teşekkurler .saygılar .allah razı olsun
fu...5
10 yaşımdaki kardeşimi dalmaları nedeni ile doktor hanıma götürmüştüm MR VE EEG yapti epilepsi teşhisi koydu, kendisine teşekkür ederiz. İki yıldır çözemediğmiz sorunu çözdü. Şimdi kardeşim cok iyi durumda. Allah razi olsun kendisinden.
tu...n
Dedemin 2 yıldır olan vücut ağrıları, baş dönmesi , halsizlik ve uykusuzluğu vardı. Doktor hanıma tavsiye üzerine gittik. verdiği ilaçlarla artık şikayetler kalmadı . Çok sağolsun.
es...6
Babaannemin 5 Yıldır Olan Vücut Ağrıları, Baş Ağrıları, Halsizlik Ve Uykusuzluğu Vardı. Doktor Hanıma Tavsiye Üzerine Gittik. Verdiği İlaçlarla Artık Ağrılar Kalmadı. Çok Teşekkürler.
me...a
Şiddetli Omuz Ağrım nedeniyle gittiğim Uzm. Dr. Afitaf Gülçin Bak Hanımefendiye sorunumu anlattıktan sonra bu anlattıkların Benim ile ilgili değil Seni Fizik Tedaviye yönlendireyim dedi. Tamam dedim. Banko^'ya gittiğimde Muayene farkını iade ettiler. İlk defa böyle iyi ve sevecen, işini bilen bir Doktor Hanıma ve para iadesine denk gelmiştim. Bu ağrım dolayısıyla Başka Hastanelerde 20 günde 10 Branş Doktoruna 15 defa daha gittim, hiç birisi benimle ilgili değil demedi ve halen teşhis koyamadılar. Bu işlemlerden sonra Tekrar Dr. Afitaf Gülçin Bak Hanıma uğradım, gayet samimi güzel yüzüyle beni bilgilendirdi ve Kendisinin çok iyi olduğunu Teşekkür ettiğimi söyledim. Kendisine Sağlık ve Başarılar diler çok Teşekkür Ediyorum.
Ayrıca Pendik Bölge Hastanasinede Teşekkürler.
di...n
başdonmem vardı.uzun zamandır düzelmiyordu.doktor hanım vertigo değil anksiyeteye bağlı olduğunu söyledi.ilaç kullandım.gerçekten de çok iyi geldi ve düzeldim.sağolsun.herkese tavsiye ederim
üm...t
Doktor hanıma annemi götürdüm . Yıllardır başdonmesi vardı. Hiçkimseden fayda gorememiştik. dengesi de bozuktu. Dr hanım muayene etti ve parkinson olduğunu söyledi çok şaşırdık . İlaçları kullandıktan 1 hafta sonra hastamız çok düzeldi denge bozukluğu başdonmesi geçti hatta ağrıları vardı vucutta onlar da geçti . Çok iyi bir doktor . Tavsiye ederim .
ay...n
hayatımda gördüğüm ve tanıdığım işinin ehli evet işte hekim gibi hekim diyebileceğimiz tek doktor. herşey için çok tşk ederim gülçin hanıma kırıkkalede tek ama tek nörölog
Afitap Gülçin Bak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Afitap Gülçin Bak, Nöroloji. Size Afitap Gülçin Bak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: EEG (Elektroensefalografi), Epilepsi Tedavisi, Karotis Ultrasonu, Nöralterapi, Uyku Testi (Polisomnografi), Ozon Terapi, EMG, MRI Değerlendirme, Randevu, Felçli Hasta Takibi.
Afitap Gülçin Bak adresi nerede?Afitap Gülçin Bak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı) Pendik
- Küçükbakkalköy Mah. Vedat Günyol Cd. No:24 Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Afitap Gülçin Bak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Afitap Gülçin Bak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Afitap Gülçin Bak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Afitap Gülçin Bak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Afitap Gülçin Bak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Afitap Gülçin Bak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Afitap Gülçin Bak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Afitap Gülçin Bak hakkında ne düşünüyor?Toplam 11 hasta / danışan, Afitap Gülçin Bak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Afitap Gülçin Bak hangi sigortaları kabul ediyor?Afitap Gülçin Bak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Ergo Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Nörologlar
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar