Murat Dede Mah. Karcı Yolu Cd. 29 Ekim Bul. No:57, Merkezefendi, Denizli
Yenidoğan Cerrahisi
Çocuk Ürolojisi Randevusu
Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi
y.....
Afra hanıma oğlumuzu sünnet yaptırmak için gittik. Gerçekten işinde çok iyi bir doktor. Sadece işinde değil, iletişimi, ilgi alakası on numara. Kesinlikle tavsiye ederim. Allah razı olsun kendisinden. Başarılarının devamını dilerim.
ö....t
Sünnet ve küçük bi operasyon için gitmistik afra hanıma.ilk gidisimizde hissettik o güveni samimiyeti ve güler yüzü çok farklı lydi.isinde de fazlasiyla uzman ilgili ve yetenekli hayatımda ilk defa güvendiğim tek doktor diyebilirim şiddetle tavsiye ediyorum güvenle teslim edebilirsiniz evlatlarinizi evlatlarımızı.basariki operasyon için de çok teşekkür ederim
ha...z
4 günlük oğlumun sünneti hakkında bilgi almak danışmak için gittik. Hocamızdan Allah razı olsun gönlümüzü ferahlattı oğlumuz ağrısız sancısız bir süreç geçirdi. Keşke çocuğumuzu sürekli takip eden hekim olsaydı. Çok çok memnunuz.
Oğlumuzun hem sünnetini hemde kasık fıtık amelıyatını yaptı. açıklmaları ilgisi güleryüzü bizi çok memnun etti.çocuk doktorumuz da sünnetini çok beğendiğini söyleyince afra hanımın dogru adres olduğunu bir kez daha anladım. kendisine çok teşekkür ediyorum.
si...l
Oglumuzun sunnet ameliyatini cocuk cerrahisinde Dr. Afra Karavelioglu gerceklestirdi, sorunsuz bir surec yasadik. Profesyonel ve guven veren yaklasimlarindan dolayi basta hocamiza tesekkur ederiz.
ib...6
Özafagus atrezesi ameliyatımızı gerceklestiren doktorumuz afra hanım isini severek yapan,bilgisi olaganüstü.cocugumuzun tedavisi ile saglıgına kavustu.cok cok tesekkurler tekden ailesi..
d.....
Allah bin kere razı olsun doktor hanımdan. Kendisine böyle yorumlar okuyarak gitmiştim ve bende memnun olursam yazacağım demistim. 40 günlük bebeklikten beri kabızlık probleminde çektiğimiz zorluklarda, denemediğim yöntem kalmamıs ve çeşitli ilaçlardan sonra artik bir cerraha gitmem gerektiğini anlamıştım şuan 5 yaşında ki oğluma daha ilk günden tedavi işe yaradi.Kendisinin söylediği yöntemleri birebir uygulayarak 3 günden sonra tam etkisini gösterdi ve cok şükür ilk defa 2 aydır çocuğum rahatlıkla tuvalet ihtiyacını giderebiliyor. Ayrıca oğluma yaklaşımı, samimi konuşmasi ve hareketleri ile oğlumun da güvenini kazandi Benim size tavsiyem eğer çocuğunuz kabizliktan dolayı rahatsızsa hic zaman kaybetmeyin bir an önce Afra Hanıma gidin derim. Ben ve oğlum şimdi çok daha mutluyuz. Tekrar teşekkürler doktor hanım...
yu...m
Dört aylık oğlumun sünneti için Tekden Hastanesini ve Op.Dr.Afra Karavelioğlu’nu tercih etmemin çok isabetli bir karar olduğunu gördüm. Hem hastane personelinin hem de Doktorumuzun hasta iletişiminin iyi ve tecrübeli olmasından dolayı çok teşekkür ediyorum. Hastaneden mutlu ayrılarak ve memnuniyet duydum. Herkese güvenerek tavsiye edeceğim...
Bodrumdan sevk edildik kendisinden o kadar memnun kaldık ki bizimle kurduğu samimiyet sayesinde oğlumuzun güvende olduğunu hissettik ve şimdi oğlumuz geçirdiği ameliyatın ardından sağlığına kavuştu. Kendisine sonsuz teşekkür ederiz.
eb...n
Her yönüyle mükemmel bir hekim. Oğlum 7 günlükken fıtık ameliyatını ve sünnetini yaptı. O sırada yanımızda olan kızımızın boynundaki eğriliği bir bakışta farketti ve kızımızın boyun ameliyatını yaptı.
Bu kadar işini severek yapan, bilgili, başarılı bir o kadar da merhametli bir hekimle karşılaştığımız için çok şanslıyız.
Herkese tavsiye ederiz
Afra Karavelioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Afra Karavelioğlu, Çocuk Cerrahisi. Size Afra Karavelioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Cerrahisi Randevusu, Çocuk Ürolojisi Randevusu, Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi, Yenidoğan Cerrahisi, Kasık Fıtığı Cerrahisi, Sünnet, Klipsli Sünnet.
Afra Karavelioğlu adresi nerede?Afra Karavelioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Murat Dede Mah. Karcı Yolu Cd. 29 Ekim Bul. No:57 Denizli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Afra Karavelioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Afra Karavelioğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Afra Karavelioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Afra Karavelioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Afra Karavelioğlu hangi dilleri konuşuyor?Afra Karavelioğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Afra Karavelioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Afra Karavelioğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Afra Karavelioğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Afra Karavelioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Afra Karavelioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Denizli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Cerrahları
Denizli bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Denizli bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Denizli bölgesinde Unico Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Denizli bölgesinde Vakıfbank Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Denizli bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Denizli bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Cerrahları