Üsküdar, Ağız Diş Ve Çene Cerrahisi
Dr. Dt. Erol Küçükkeleş
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
Nispetiye Mah.Aytar Cad.aydın Sok.Aydın iş Merkezi No:2 D:9 Levent, İstanbul • Harita
Ortoline Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Prof. Dr. Nurgül Kömerik
İstanbul, İstanbul • Harita
Nurgül Kömerik
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaBüyükçiftlik Sokak Nişantaşı, İstanbul • Harita
Özel Dentbien Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi
, Ağız diş ve çene radyolojisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaİçerenköy Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Caddesi No:77-A, Ataşehir • Harita
Özel Dentbien Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Esteworld Estetik Altunizade Polikliniği
Ağız diş ve çene cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Pratisyen
, Diyetisyen, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Protetik diş tedavisi Daha fazlaAltunizade Mahallesi Altunizade Mah. Kısıklı Cad. No:7, İstanbul • Harita
Esteworld Estetik Altunizade Polikliniği
Haebiye Mahallesi Bronz Sokak Bizegöre Apartmanı 5/1, İstanbul • Harita
Prof.Dr. Nuray Yılmaz Altıntaş Muayenehanesi
Büyükçiftlik Sokak Nişantaşı, İstanbul • Harita
Üsküdar Üniversitesi Diş Hastanesi
Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diş hekimi
, Periodontoloji, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi Daha fazlaSaray Mahallesi Site Yolu Caddesi No:13-15A, Ümraniye • Harita
Üsküdar Üniversitesi Diş Hastanesi
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
Ağız diş ve çene cerrahisi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Periodontoloji Daha fazlaİnönü Cad. Okur Sok. No:20 Kozyatağı, Kadıköy • Harita
Acıbadem Kozyatağı Hastanesi
İstanbul Özel Amerikan Hastanesi
Ağız diş ve çene cerrahisi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Psikoloji, Çocuk romatolojisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, Metabolik cerrahi Daha fazlaGüzelbahçe Sok.No:20 Nişantaşı Teşvikiye, İstanbul • Harita
İstanbul Özel Amerikan Hastanesi
Prof. Dr. Gühan Dergin
Büyükçiftlik Sok.Nişantaşı, İstanbul • Harita
Acıbadem Fulya Hastanesi
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Protetik diş tedavisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaDikilitaş Mah. Hakkı Yeten Cad. Yeşilçimen Sok. No:23 Fulya, Beşiktaş • Harita
İstanbul Florence Nightingale Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaAbide-İ Hürriyet Cad. No: 166, Şişli • Harita
İstanbul Florence Nightingale Hastanesi
Dr. Dt. Arzu Ferdağ Öztürk
Mustafa Mazhar Bey Cad. Saldıray Sok. 12/3 Feneryolu, İstanbul • Harita
Arzu Ferdağ Öztürk Muayenehanesi
Acıbadem Altunizade Hastanesi
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk i̇mmünolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Endodonti, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Ağız yüz ve çene cerrahisi Daha fazlaAltunizade Mahallesi Yurtcan Sokak No:1, Üsküdar • Harita
Dr. Dt. Halil İbrahim Kısa
Zeytinburnu Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Beylikdüzü Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Büyükçekmece Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Eyüp Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Daha fazla (13)Üsküdar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları
Üsküdar bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ağız Diş Ve Çene Cerrahları