Çankaya, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi
Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi Yonca Apt. 33/20 Çukurambar, Çankaya • Harita
Muhitdin Eski Muayenehanesi
Beytepe Mahallesi Beyler Caddesi 5339 sok no : 7, Ankara • Harita
Prof. Dr. Adnan Fuat Büyüklü Muayenehanesi
Çakıroğlu Beştepe Mahallesi 31 Sokak No: 2/B Kat:12 Daire: 82 Yenimahalle Ankara Türkiye, Ankara • Harita
Prof. Dr. Selim Sermed Erbek
Cinnah Cad. No:47/3 Çankaya 4680506, Ankara • Harita
Prof. Dr. Taner Yılmaz Muayenehanesi
Kızılırmak Mahallesi Ufuk Üniversitesi Caddesi 11-B arma Kule 8.Kat No:22 Çukurambar, Ankara • Harita
Timur SONGÜR
Prof. Dr. Hüseyin Borman
Ağız yüz ve çene cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi
The Paragon Tower Ufuk Üniversitesi Caddesi 1445. Sokak No: 2/B14 Kat 3 Kızılırmak Mahallesi Çukurambar, Çankaya • Harita
Hüseyin Borman Muayenehanesi
Beştepe Mahallesi, Yaşam Caddesi Adalet Sokak Neorama İş Merkezi No:13 D:4 Söğütözü, Ankara • Harita
Doç. Dr. A. Tolga Eryılmaz Muayenehanesi
Doç. Dr. Gürcan Aslan
Yaşam Caddesi Neorama Plaza Kat:3 No:5 Söğütözü, Ankara • Harita
Gürcan Aslan Muayenehanesi
Dentidea Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız yüz ve çene cerrahisi, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi Daha fazlaKocatepe Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No:62/9, Çankaya • Harita
Dentidea Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel Minasera Aldan Hastanesi
Ağız yüz ve çene cerrahisi, İç hastalıkları, Nöroloji
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Protetik diş tedavisi Daha fazlaProf. Dr. Ahmet Taner Kışlalı Mahallesi 2741. Caddesi No:2, Çankaya • Harita
Özel Minasera Aldan Hastanesi
Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Ağız yüz ve çene cerrahisi, Tıbbi mikrobiyoloji, Ağız diş ve çene cerrahisi
, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi Daha fazlaEmek Mahallesi 82. Sokak No:4, Çankaya • Harita
Gazi Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi
Dr. Dt. Esma Coşkun
Ağız yüz ve çene cerrahisi
Samanpazarı Mah., Altındağ • Harita
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi