Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
Çocuklarda Astım
a....s
Agop beye kızımı 6 yaşında iken götürmüştüm. Uzun süreli gece başlayan öksürük şikayeti ile harika bir şekilde tedavi etti. 10 yıl aradan sonra başka şikayetlerle götürdüm. Bu arada birçok çocuk doktoru gördüğümüz için gerçek bir doktorla karşılaştığınızı hemen hissediyorsunuz.Hasta ile müthiş iletişim, çok yönlü sorular ve tetkikler. Çoğu doktorun hastaya hastalığıyla ilgili detaylı, araştırmaya yönelik soru sormadığını Agop hocayı izlerken anlıyorsunuz. Bilgisine, ilgisine güvenebilir, çocuğunuzu gönül rahatlığı ile kendisine teslim edebilirsiniz
e....e
Acıbadem Altunizade hastanesinde kızımı muayene eden doktor.herseyden önce harika bi insan müthiş nazik naif bi kişilik.. kızımın uzun süre devam eden öksürük şikayeti için gittik kızım çok huysuz olmasına rağmen hoca o kadar güzel yaklaştı ilgilendi ki gerçekten takdir ettim.bikac gün yatış oldu ve sonunda kızımda öksürük vs hicbisey kalkmadan taburcu etti. Ayrıca her gün gelip gördü kontrol etti her an yanımızda gibiydi.. müthiş bi karakter müthiş bir hekim.
ça...
Agop hoca Türkiye ve çocukları için büyük bir şans. Agop hoca gibi bilgili ve ilgili doktorlar ile dolu olsa keşke hastanelerimiz. İyiki varsınız hocam. İyiki yavrularımız size emanet.
bebeğimizin takibini ilk günden itibaren yapmakta olan Agop Hocamız ilgili bebeğin ve ebeveynleri çok iyi anlayan bizim çok sevdiğimiz doktorumuz gerçek profesör
bu...z
Biz, Agop beyle malesef çok geç tanıştık. Malesef diyorum çünkü tecrübesi, nezaketi, hastaya yaklaşımı ve hasta yakınına sabırlı detaylı açıklamaları ile sizi rahatlatması kesinlikle gözden kaçmaz. Ayrıca, oldukça alçak gönüllü biri. Evladımız ağır bir konjenital kalp hastaso, astım ve havale sıkıntılarımız var. Bizi isabetli yönlendirmesi ve dikkatle oğlumuzu titizlikle takibi için ne kadar teşekkür etsek azdır.
mi...r
Doktoruma ne kadar dua etsem azdır. Hayatımı ona borçluyum. Bir doktorda olabilecek tüm iyi vasıflar onda toplanmış. Doktorumun insanlığını ve kalitesini puanlamam imkansız. Ne desem az. Duacınızım. Tekrar görüşmek dileğiyle.
se...k
KIZIMIN HAYATINI ONA BORÇLUYUM.NE KADAR DUA ETSEM AZDIR.İYİ BİR İNSAN İYİ BİR DOKTOR BÜTÜN İYİLER ONDA TOPLANMIŞ.NE KADAR PUANLAMA YAPSAM AZDIR.İNSANLIK DOKTORLUK VS.PUANLAMAK İMKANSIZ...BÜTÜN DUALARIM SİZİNLE ZİYARETİNİZE GELMEK DİLEĞİYLE
mi...r
Çocuklarımı ona götüyorum ve insanı dinleyen direkt kesip atmayan bir doktor.
Agop Çıtak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Agop Çıtak, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Agop Çıtak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu, Çocuk Gelişim Testi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Çocuk beslenme bozuklukları, Çocuklarda Astım.
Agop Çıtak adresi nerede?Agop Çıtak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mah. Turgut Özal Bulvarı No: 16 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Agop Çıtak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Agop Çıtak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Agop Çıtak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Agop Çıtak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Agop Çıtak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Agop Çıtak hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Agop Çıtak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Beşiktaş Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Bakırköy Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Sarıyer Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Kartal Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Daha fazla (13)Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
Küçükçekmece bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla