Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Genel Cerrahi Randevusu
Anorektal Bölge Cerrahisi
Apendektomi
Ağrı Pompası
Da Vinci Robotik Cerrahi
Endoskopik Cerrahi
Liv Hospital Gaziantep
Ercp(Endoskopik Retrograd Kolanjio Pankreotografi)
Fundoplikasyon
Atatürk Üniversitesi 1991-2004
Gaziantep Üniversitesi 2004-2021
Gaziantep Medical Point Hastanesi 2021-
s....)
Eşimin mide kanseri sebebiyle tavsiye üzerine Ahmet Bey'e ulaştık ve operasyon gerçekleştirdi. Başarılı ve sorunsuz bir ameliyat oldu. Ahmet Bey, alanında çok başarılı bir doktor. Ameliyat öncesi ve sonrasında bize detaylı bilgilendirme yaptı. Hastaneye girdiğimizden taburcu olduğumuz ana kadar yaklaşımı ve ilgisiyle çok memnun kaldık. Sonrasında bir sorun yaşadığımızda telefonla da ulaşabildik kendisine. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz bir doktor.
m....
Hocamdan çok memnun kaldık. Hem sanatından hem de kişiliği, insanlığından. Kendisi gayet ilgili ve alakadardı. Annem kolon kanseriydi kalın bağırsak ameliyatını Ahmet Bey gerçekleştirdi. Çok güzel bir ameliyat yaptı. Biz çok memnunuz ve herkese tavsiye ederiz.
m....g
Kendisine kalın bağırsakla alakalı bir operasyon süreci geçirdim. Doktorumuzun başarılı olduğunu söyleyebilirim. Daha önce kendisini zaten araştırarak gitmiştik, kendisine tedavi olan bir çok hastasının operasyonlarının güzel geçtiğini söylemesi üzerine kendisiyle görüştük, gayet de memnun kaldık. Hastasına konuyu anlatma şekli çok güzel, kontrol sürecimiz de hala devam ediyor, iki ay sonra tekrar kontrol için kendisine gideceğiz.
ta...n
Babam Ameliyat oldu boğazındaki nodülleri aldırdı . Babam çok memnun olduğunu sürekli dile getiriyor herşey için teşekkürler . Allah razı olsun
y.....
Eşim 3 defa amaliyat olmuştu safra kesesi ve safra yollarından artık ümidinizi yitirmiştik ama ALLAH büyük tabi başka doktorlar,doçent'ler prof'lar bu hasta ölür dedi.Amaliyat safra yolları tıkanması safra yolu degişimi olacaktı.Prof Dr Ahmet A.BALIK bey bu amaliyatı ben yaparım dedi ve çok şükür kurtuldu ben bu iyiliğini asla ve asla unutmayacağım her kıldıgım. namaz sonrası eşim ve ben dua ediyoruz.ALLAH BU İNSANIN ailesine çocuklarına kendisine her daim yardımcı olsun inşallah ben yaşadığım süre duamı eksik etmeyeceğim.eşimin canı önce ALLAHA sonra prof Dr.Ahmet A.Balık beye borçluyuz.
oz...7
Öncelikle hocamıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Annemin safra kesesi ameliyatını başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Hem insanlığı hem mesleki bilgi ve tecrübesi kesinlikle tartışılmaz.
öz...t
Ahmet hocamız dan Allah milyonlarca kez razı olsun anamızı bize tekrar kavuşturdu ümüdün bittiği yerde umut olan Ahmet balık hocamız tam anlamıyla bir altın kalbe sahip olan bir insan bizi sevin dirdin allah ta onu sevindir sin çok sağ ol Ahmet hocam
.....
HOCAMIZ bana karşı elinden geleni yaptı.Şuan kemoterapi ve ışın tedavisi tamalandıktan sonra 2. Ameliyatımı inşallah kendisi yapacak. Allah yolunu açık etsin Ülkemizin ihtiyacı var bu değerli insanlara
.....
Benim kurtarıcım, tekrardan beni hayata döndüren,kesinlikle gözünüz kapalı tercih edebileceğiniz gerçek kahraman bir doktor. Mütevazi, hoşgörülü, alçak gönüllü, kalp kırmayan ve en önemlisi BAŞARILI biri. Bütün umut kapılarının kapandığını hissettiğim an beni elimden çekip kurtardığı için Allah binlerce kez razı olsun. İyi ki varsınız..
çi....
Kesinlikle gözünüz kapalı güvenebileceğiniz bir cerrah. Babamın iki ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi. Uzun araştırmalar sonucunda Ahmet Bey e gitmeye karar verdik hiç pişman olmadık. Çok mütevazi bi insan.Kendisinden Allah razı olsun ...Ailecek çok seviyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.
Ahmet A. Balık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet A. Balık, Genel Cerrahi. Size Ahmet A. Balık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Laparoskopik Safra Kesesi Ameliyatı, Kolon Ve Rektum Cerrahisi, Laparoskopik Fıtık Tedavisi, Laparoskopik Cerrahi, Kolonoskopi, Laparoskopik Apendektomi, Laparoskopi, Tüp Mide Ameliyatı, Fundoplikasyon - Laparoskopik Cerrahi.
Ahmet A. Balık adresi nerede?Ahmet A. Balık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Seyrantepe, Abdulkadir Konukoğlu Cd No:1 Gaziantep
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet A. Balık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet A. Balık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet A. Balık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet A. Balık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet A. Balık hangi dilleri konuşuyor?Ahmet A. Balık ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet A. Balık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet A. Balık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet A. Balık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet A. Balık hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Ahmet A. Balık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet A. Balık hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet A. Balık, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Ahmet A. Balık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Gaziantep bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziantep bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziantep bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziantep bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziantep bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziantep bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziantep bölgesinde Doğa Sigorta Kooperatifi kabul eden Genel Cerrahlar
Gaziantep bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar