Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
se...a
Telefon numarası doğrulandı
vücudumdaki döküntüler nedeniyle kendisine muayene olma şansı bulduğum Ahmet hocam;ilgisiyle,bilgisiyle rahatsızlığım konusunda beni bilgilendirdi ve tedavimi düzenledi kendisine çok teşekkür ediyor ve kolaylıklar diliyorum
ya...a
2 sene önce babamın burnunun sol yanında lezyon olması sebebiyle gitmiştik. Bazal hücreli kanser olduğu söylendi. 2 seanslık tedavi sonrasında sağlına kavuştu. Ailecek bir sorunumuz olduğunda Dr. Ahmet beyi tercih ediyoruz, çok memnunuz. Güler yüzlü, başarılı bir hekim..
Ahmet Acar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Acar, Dermatoloji.
Ahmet Acar adresi nerede?Ahmet Acar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kavaklar Caddesi Erman Han A Blok K:4 D:36 Sakarya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Acar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Acar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Acar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Acar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Acar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Acar hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Acar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Sakarya civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar