Kızılırmak, 1443. Cad. 1071 Plaza B Blok No:68, Çankaya, Ankara

Kredi kartı, Nakit

Blefaroplasti

Glokom Ameliyatı +7 daha fazla

Görme Alanı Testi

Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)

Intraoküler Basınç Ölçümü

Prof. Dr. Ahmet Akman, MD, FACS
Prof. Dr. Ahmet Akman, ulusal ve uluslararası düzeyde makaleler yayınlamış, OCT in Glaucoma isimli uluslararası kitabı basılmış, Amerikan Göz Akademisi kongrelerinde, OCT konusunda kurs veren bir akademisyendir.
Bilimsel Çalışmalar
ABD de inglizce olarak basılmış bir kitap
Uluslararası hakemli dergilerde 45 yayın
Ulusal hakemli dergilerde 60 yayın
İki saatlik OCT kursu düzenleyiciliği
Ulusal ve uluslararası kongrelerde tebliğ
Panel, kongre ve sempozyumda davetli konuşmacı ve kitap bölümü yazarlıkları
2005 yılından beri American Academy Ophthalmology yayın organı Ophthalmology dergisinde 25+ makele için hakemlik
2010 yılından beri American Society of Cataract and Refractive Surgery ve European Society of Cataract and Refractive Surgery'nin ortak yayın organı Journal of Cataract and Refractive Surgery de hakemlik
24 yıldır Türk Oftalmoloji Derneği Üyeliği
1995 Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi - Göz Hastalıkları Uzmanı
2000 Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi - Göz Hastalıkları Doçenti
2007 Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi - Göz Hastalıkları Profesörü

Konum: Prof. Dr. Ahmet Akman Muayenehanesi Diğer

Göz kuruluğu şikayetim için gittim çok faydasını gördüm kesinlikle tavsiye ederim

Konum: Prof. Dr. Ahmet Akman Muayenehanesi Randevu

20 yıldır Ahmet Hocamın hastasıyım. Son olarak katarakt ameliyatı oldum. Hocama güvenim sonsuz.

K
Konum: Prof. Dr. Ahmet Akman Muayenehanesi Katarakt Ameliyatı

Açıklamalar ve sorulara yanıtlar oldukça tatmin ediciydi. Gözlükten kurtulamayacağını öğrenmek beni hayal kırıklığına uğratsa da sonradan olabilecek riskler konusunda beni uyarması ve akıllı lensten vazgeçirmesi bende güven oluşturdu.

Konum: Prof. Dr. Ahmet Akman Muayenehanesi Görme Alanı Testi

Uzun süredir yanlış giden bir teşhis ve tedavi sürecinin önünü kesip, şuanda eve mutlu ve huzurlu bir şekilde dönmemi sağladı kıymetli hocam. Doğru teşhis ve izlem ile bundan sonra da gözüme dair aklımda bir şüphe kalmayacak. Glokom hastalığına dair, sürece, teşhise ve tedaviye yönelik bilgilendirmeleri, günceli takip edip hastası ile an ve an ilgilenmesi ise arayıp da bulamadığım bir şeydi.

Konum: Prof. Dr. Ahmet Akman Muayenehanesi Katarakt Ameliyatı

Ahmet hocayı araştırmalarım sonucunda bulmuştum bir dost tavsiyeside eklenince tereddütsüz kendisinden randevu aldım muayene sonrası ameliyat olmam gerektiğini söyledi kendisine güvenim tam olduğu için kabul ettim ve muayene den üç gün sonra katarakt ameliyatı oldum gayet memnun kaldım ilgisi alakası gayet iyi bu sebeple herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Konum: Prof. Dr. Ahmet Akman Muayenehanesi Görme Alanı Testi

Daha önce başka hastanede glokom tanısı konmuştu ve 3 hafta önce damla tedavisine başlandı ama görmemde hiç bir sorun olmadığı için kafamda soru işaretleri vardı Ahmet bey e gelip muayene olmak istedim ve glokom olmadığımı öğrendim güleryüzlü oluşu konuşması insanı o kadar rahatlatıyor ki iyiki gitmişim diyorum yanlış bir tedaviden kurtardı beni

Konum: Prof. Dr. Ahmet Akman Muayenehanesi Katarakt Ameliyatı

9 yaşındaki oğlumun katarakt şikayeti için Ahmet beye muayene ettirdik çok naif anlayışlı ve herşeyi dürüstçe anlatiyor.sizi
ameliyat olmalı şu işlemi yapalım bu işlemi yapalım demiyor ne gerekiyorsa onu tavsiye edip uyguluyor kafanızdaki tüm soru işaretlerini sabırla gideriyor

Konum: Prof. Dr. Ahmet Akman Muayenehanesi Görme Alanı Testi

Sayın Hocam Çok güler yüzlü ve çok ilgili.
Glokom alanında çok başarılı olduğunu internetten okumuştum. Hastasına yaklaşımı ve rahatlatıcı bilgilendirmesinden çok etkilendim. Iyi ki Ahmet Hocaya gitmişim. Her şey için çok teşekkür ederim Hocam

Konum: Prof. Dr. Ahmet Akman Muayenehanesi Diğer

Ahmet hocamı internet araştırması sonucu bulmuştum daha öncede çok göz doktoruna giden biri olarak söylüyorum bikere insanın içini rahatlatan ayrıntılı anlatımı hastalarına verdiği o pozitif enerji çok iyi benim gözlerimde kuruluktan dolayı olan birtakım problemlerim vardı (istemsiz dik dik bakma gibi sürekli gözlerimi kırpma gibi gözlerde istemsiz kasılmalar) bana ıpl tedavisi önerdi ilk seansta bile çok faydasını gördüm ben çok memnun kaldım çok iyi ve ilgili biri

Konum: Prof. Dr. Ahmet Akman Muayenehanesi Diğer

Daha önce başka bir yerde glokom şüphesiyle uzadıkça uzayan bir muayene süreci geçirmiştim fakat ne doktorun tutumundan ne de hastane şartlarından memnun değildim. Ahmet Bey beni son derece rahatlatan bir tutumla muayene edip, güzelce bilgi verdiği için tüm korkularım geçti. Sakinliği, muayenemi özenle yapması ve alanındaki başarısı sebebiyle kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum. Ne kadar teşekkür etsem azdır.