Ahmet Ali SUNAY

İstanbul Aydın Üniversitesi Psikoloji bölümünde burslu ihtisasına başlamıştır aynı zamanda Pedagojik formasyon eğitimini tamamlamıştır. Lisans ve Yüksek Lisans süresince asistanlık görevine devam etmiştir. Mezun olduktan sonra, bir süre yetişkin ve ailelerle çalışmalarını yürüten Ahmet Ali SUNAY, askerliğini tamamlamış ve orada bağımlılık, kişiler arası uyum problemleri, anksiyete, depresyon, yas, panik bozukluk, Obsesif – Kompulsif Bozukluk, Travma Sonrası Stres Bozukluğu gibi 1. Eksen Bozuklukları ve Kişilik Bozukluklarıvs. gibi çeşitli alanlarda çalışmıştır. Öğrenim hayatı boyunca; ilk olarak Bakırköy Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Hastanesinde 1 sene çalışmalarını yürütmüştür. Daha sonra İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastanesi - Psikiyatri, Belediyelerin Sosyal Hizmet Merkezleri, Çağlayan Adliyesi ,gibi birçok yerde psikoloji biliminin farklı dallarına dair staj ve asistanlık yaparak mesleğine yönelik pratik deneyimler edinmiştir. 2017 yılında '' EMA PSİKOLOJİ DANIŞMANLIK MERKEZİ'ni '' kurmuş ve halen EMA PSİKOLOJİ DANIŞMANLIK MERKEZİN'DE Kurucu / Müdür -Uzman Klinik Psikolog olarak çalışmaktadır. Ergen ve ailelerle olan çalışmalarının yanı sıra aynı zamanda aile danışmanlığı, cinsel terapi, çift terapisi, bireysel terapiler, bağımlılarla ilgili tüm eğitimlerini tamamlamıştır . Şuanda aktif olarak çeşitli seminerler vermekte, televizyon programında Psikolog olarak yer almakta, belirli Kurumsal firmalara ve hastanelere Kurum İçi İhtiyaçlar ve Analiz
Motivasyon ve Verimlilik Arttırma Çalışanlara Yönelik Eğitim Program v.b eğitimler vermekte aynı zamanda kliniğin'de özel danışan görmektedir...

Çalıştığı alanlar: Ergen ve yetişkinlerde Depresyon, Madde Bağımlılığı, Anksiyete, Panik Bozukluk, Bipolar Bozukluk, Konversiyon Bozukluk, Somatizasyon Bozuklukları, Yaygın Anksiyete Bozukluğu, Sosyal Fobi, Travma Sonrası Stres Bozukluğu, Özgül Fobi, Obsesif – Kompulsif Bozukluk, Uyum Bozuklukları, Sınav Kaygısı, Travma Sonrası Stres Bozukluğu gibi 1. Eksen Bozuklukları ve Kişilik Bozuklukları ile çalışmaktadır.

Uyguladığı Terapi Yöntemleri
Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi , EMDR

Ema Psikoloji Danışma Merkezi
Ataköy 7-8-9-10. kısım mahallesi E-5 Çoban Çeşme Yanyol Caddesi Nef 22 D BLOK D: 42, Bakırköy, İstanbul

Ofiste alınan güvenlik önlemleri

Göster

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin
Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk
Banka Havalesi

Ema Psikoloji Danışma Merkezi
Ataköy 7-8-9-10. Mahallesi E-5 Çoban Çeşme Yanyol Caddesi No:22D/42 Nef 22, Bakırköy

Makaleler
Röportaj

Konum: Ema Psikoloji Danışma Merkezi Psikoloji Randevusu

Ali hocamla tanışalı neredeyse bir yıl oldu.Hayatimda sayesinde çok şey değişti ,hala da değişmeye iyileşmeye devam ediyorum.

U
Konum: başka bir yer Diğer

hayatımın çok zor bir anında karşılaştık depresyon halindeydim süreçlerimiz çok iyi geçti kaygı bozukluğu mu depresyonumu tamamen atlattım

U
Konum: Ema Psikoloji Danışma Merkezi Randevu

Arkadaşımın tavsiyesi ile doktora ulaştım.duygu durum bozukluğu yüzünden başvurdum.enerjisi gülüşü iletişim şekli çok güzel anlaşılır.problemin üstesinden gelmeyi başardık daha güzel bir hayat yaşıyorum gereken enerjiyi ve motivasyonu bana sağladı. kendisine çok teşekkür ederim.

Ahmet Ali Bey'e, kendimi iyi hissetmediğim bir dönemde sosyal medya üzerinden ulaştım. Danışanların yorumları ve aldığı eğitimler Ahmet Bey'i tercih etmemde etkili oldu. İlk seanstan itibaren kendimi hafiflemiş hissetmeye başladım. Bana farklı bakış açıları kazandırdı, farklı pencereler açtı. Kibar, güleryüzlü yaklaşımı ve bilgi birikimi ile kesinlikle Ahmet Ali Bey'i tavsiye ediyorum.

Konum: Ema Psikoloji Danışma Merkezi Bireysel Terapi

İlk gittiğimiz de biraz tereddüt yaşamıştım ama hocamızın o kadar iyi enerjisi var ki kızıma çok iyi geldi. Ve iyi gelmeye devam ediyor. Teşekkür ederiz.

Konum: Ema Psikoloji Danışma Merkezi Çocuklarda Uyku Problemleri

Oglum ergen çok sıkıntı çekiyorduk bizi dinlemiyor ve eve girmiyodu 2 seas da deyişim başladı çok iyi durumda iyiki Ali bey ve şu an bizim sözümüzden çıkmıyo şiddetle tavsiye ediyorum

Konum: Ema Psikoloji Danışma Merkezi Psikoloji Randevusu

Ahmet Ali bey ile tanıştığım için çok mutluyum. Kendisini, psikiyatristimin terapi almam yönündeki önerisi üzere, burada ki yorumlardan buldum. Kendisiyle çok rahat iletişim kurabiliyorum. Kendisini tereddütsüz tercih edebilirsiniz. Ben kendisi için iyi ki yolum kesişti diyorum!.

Konum: Ema Psikoloji Danışma Merkezi Psikoloji Randevusu

Uzun zamandır süregelen düşünce yoğunlukları ve bunun sonucunda uykusuzluğu getiren yorucu günleri Ali hocam ile aştım. Kendisinin güler yüzü ve yardımcı kişiliği sayesinde eski günlerime kavuştum. Umarım ihtiyacı olan herkesin yolu kendisine düşer, teşekkür ederim.

Konum: Ema Psikoloji Danışma Merkezi Bireysel Terapi

Hayattan hiç bir şekilde keyf almamaya başlamıştım. Tükendiğimi hissediyordum ki tam o sırada Ali bey ile tanıştım. Kendisi çok bilgili ve çok nazik biri. Seansından çıktıktan sonra rahatlamış, hafiflemiş hissediyorum. Kendisiyle daha önce tanışma fırsatım olsaymış keşke. Yardımcıları da çok iyi ve ilgililer. Her konuda istediğiniz zaman kapılarını çalabilirsiniz. Çok memnun kaldım ve kalmaya da devam edeceğimden eminim.

Konum: Ema Psikoloji Danışma Merkezi Psikoloji Randevusu

Yeme bozukluğu ile bir türlü baş edemedim sürekli birşeylere takılıyordum gitmediğim psikolog kalmadı, Ali beye güvendim ve sadece zamana bıraktım terapide yaptığımız çalışmalar, ve o sürecin seyri o kadar etkili olduki çok şükür kurtuldum artık. Kaygımdan, kötü düşüncelerden eser yok. Sağolun hocam iyiki varsınız