Psikiyatri Randevusu
f.....
Alper bey’e bir yakınım aracılığı ile ulaştım. Panik atak geçiriyordum. Evden çıkamaz olmuştum. Tedavim ilaç ve görüşmeler ile ilerledi. Doktorumun verdiği güven hızlı iyileşmemi sağladı. Kendisinin güvenilir, anlamaya yardım etmeye açık oluşu en sevdiğim yönü oldu.
d.....
Kaygı bozukluğu ve diş sıkma şikayeti ile Dr Alper beye başvurdum. Kendisi çok anlayışlı ve hastasını ilgiyle dinleyen bir hekim. Kendisiyle görüşmemizden çok memnun kaldım, çevreme kesinlikle tavsiye ederim.
Randevu aldım.Anksiyetem vardı telaşlı ve kaygılıydım. Terapi ve ilaç tedavisi başlandı
Çok memnun kaldım. Gerçek anlamda anlaşıldığımı hissettirdi. Çevreme tavsiye etmeye başladım bile tercih edenler oldu.
Arkadaşım vasıtasıyla ulaştım. Depresif ruh hali ve kaygı nedeni ile kendisine başvurdum. Kendisi başlangıç olarak bana reçete yazdı ve gerçekten de yazdığı ilaçtan çok fayda gördüm. Es zamanlı olarak da terapi surecine başladık ve hala devam ediyoruz. Ihsana çok güven veren ve rahatlatıcı bir tarzı var. Önyargısız , karşı tarafı çok iyi dinleyen ve anlayan, içime son derece sinen şekilde yönlendiren bir doktorluk tarzı var. Açıkçası seker gibi biridir ve bir süre sonra çok yakınız gibi hissettiriyor. Kendisini son derece tavsiye ederim
f.....
2016 yılında bazı ailevi problemler nedeniyle tanıştım. Depresyon sürecinde beni hem ilaçlı hem terapilerle 2 yıl kadar takip etti. Şehir dışına çıktığımda da her zaman kendine ulaşabildim ihtiyaç duyduğumda. Tekrarlamaması için bazı terapi önerilerinde bulundu şu anda onun yönlendirdiği terapiyle devam ediyorum. Benim ifade edemediğim herşeyi hissediyor gibi direkt anlayabiliyordu, çok kendimi ifade edemesem de yaşadıklarımı yaşıyormuş gibiydi anlaşıldığımı hissediyordum.
y.....
Deneyimli ve ilgili bir hekim. Tedavilerinden de olumlu yönde yanıtlar aldım. Anksiyete bozukluğu nedeniyle danıştım ve daha rahat başa çıkıyorum. Kendisi danışanını iyi dinliyor ve her zaman ulaşılabilir bir hekim.
y.....
Aynı hastanede çalışıyoruz. Anksiyete bozukluğu sebebiyle başvurdum. İlaç önerilerinde fayda gördüm. Tavsiyelerine fayda gördüm. Çevreme tavsiye ediyorum.
k.....
askerliğimi yapıp geldikten sonra çok büyük bir buhran geçirmiştim ve hastaneye kaldırılmıştım.(bu olayları tedavi sonrasında hatırlıyorum).B2 servisinde SN DOKTORUM AHMET ALPER AYDUMANIN tedavisiyle 12 gün tedavi gördüm.ve hastaneden taburcu oldum.çok şanslıydım ki Allah karşıma SN doktorum AHMET ALPER AYDUMAN gibi bir hekimi çıkarmıştı.kendisi azimli kararlı merhamet sahibi çok hassas iyi bir dinleyici en iyi en güncel çıkan ilaç veya iğne vs. litaretörü takip eden bir hekimdir.sanki bir yakınıymış gibi çok büyük bir özveriyle beni eski günlerime sağlıgıma kavuşturmuştur.hiç abartmıyorum kendisi gerek insanlığınla iyi bir hekim gerekse doktorluğuyla çok iyi bir hekimdir.AHMET ALPER AYDUMANI sevmeyen leri çok iyi bilsinki (deyim yerindeyse meyve veren ağaç taşlanır) o çok bey efendi başarılı bir doktordur. HOCAMA SAYGILARIMLA. Kaan yamçılar.
Ahmet Alper Ayduman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Alper Ayduman, Psikiyatri. Size Ahmet Alper Ayduman tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikiyatri Randevusu, Online Danışmanlık, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Online Terapi.
Ahmet Alper Ayduman adresi nerede?Ahmet Alper Ayduman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- YENİŞEHİR MAHALLESİ NEŞELİ SOKAK NO:1 BOF PLAZA KAT :6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Alper Ayduman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Alper Ayduman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Alper Ayduman isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Alper Ayduman, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ahmet Alper Ayduman hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Alper Ayduman ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Alper Ayduman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Alper Ayduman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Alper Ayduman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Alper Ayduman hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ahmet Alper Ayduman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler