e....y
Harika bir doktor.Çok kararsız kalarak gittiğim burun ameliyatı sürecimde beni çok rahatlattı ve tecrübeleri sayesinde harika bir burnum oldu.Hiçbir sorun yaşamadım.Minimum seviyede ağrı ve şişlikle süreci tamamladım.Tüm sorularımı ameliyat sonrası süreç dahil sabırla cevapladı kendileri ve pansumanımı ilgiyle yaptı.Kendilerine teşekkürlerimi iletiyorum ve başarılarının daimliğini diliyorum.
m ...a
Merhaba arkadaşlar ben kepçe kulak ameliyatı oldum kulaklarım eşit olmadı ve tekrar açıldı kesinlikle tavsiye etmem.
b....g
Cok ilgili bir doktor, burun ameliyati oldum hem istedigim gibi oldu hem de agri sislik morluk vs minimum sekilde atlattim.
f.....
28.12.2019 Tarihinde jinekomasti ameliyatı oldum. 1 Ay süre kadar korse kullandım ameliyat sonucunda herhangi bi küçülme olmadı bu durumu doktor a danışınca zayıflarsan geçer gibi bir açıklama aldım. Şuan zayıfım ama gögüşlerim hâlen büyük.
bü...u
Mükemmel bi doktor . Hastalarıyla gayet ilgili alakalı. Burun ameliyatı oldum çok başarılıydı. İnanılmaz bir değişim yaşattı ☺️
n....d
Davranışı ,bilgi ve beceri donanımı ile insanı rahatlatan bir hekim. Ameliyat öncesi ikna yeteneği ve ameliyat sonrası başarısından çok memnunum.Başarılarının devamını diliyorum.
ÇOK İÇTEN DAVRANIYOR VE İNSANDA GÜVEN UYANDIRIYOR. AMELİYATIMIN ÖNCESİNDE VE SONRASINDA SERGİLEDİĞİ YAKIN İLGİ VE BAŞARILI AMELİYATI İLE GÖNLÜMÜ FETHEDEN BİR DOKTOR. TEŞEKKÜRLER AHMET BEY.
Ahmet Atalay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Atalay, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Ahmet Atalay adresi nerede?Ahmet Atalay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gevher Nesibe Mahallesi Gök Geçidi No:15 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Atalay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Atalay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Atalay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Atalay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Atalay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Atalay hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Ahmet Atalay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Kocasinan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra