Akne Skarı Tedavisi
Yanak Dolgusu
Yara İzi Tedavisi
Yüz Dolgusu
Dr Ahmet Ayık
Çene Botoksu (Masseter Botoksu)
Çene Dolgusu
Örümcek Yüz Germe
İple Yüz Germe
Dr Ahmet Ayık
Saç ekimi cerrahisi dışında, saç dökülmesine yönelik Otolog Mikro Greft (kök hücre), PRP , mezoterapi de uygulamaktadır.
Kadınlarda saç ekimi, kaş ekimi, skar-yara yeri ekimi sıklıkla yaptığı işlemler arasındadır.
a....k
Ben kendisine saç mezoterapisi ve prp işlemi yaptırdım, hala da seans seans sürecim devam ediyor, kendisinden çok memnunum. Bu süreçte olumlu ve olumsuz yönleri ile her şeyi çok açıklayıcı bir şekilde anlatıyor, aynı zamanda hastasına karşı çok ilgili ve işini çok iyi yapan bir doktor olduğunu söyleyebilirim.
h....a
Ben daha önce bir üniversite hastanesinde çalışırken kendisine saç ekimi işlemi yaptırmıştım, o vesileyle kendisi ile tanıştım, daha sonra hem oraya gitmeden önce hem de gittiğim süreçte çok ilgili, güleryüzlü ve işini bilerek yaptığını gördüm. Normalde bizim kendisinin hizmet verdiği kurumla altı aylık bir saç ekimi sürecimiz vardı, ben hastane bazlı anlaşmıştım fakat kendisi kurumdan ayrılmasına rağmen benimle ayrıca ilgilenmeye devam etti ve bu konuda herhangi bir ücret almadı. Bu süreçte ne zaman yazsam kendisinden cevap alabildim, altı aylık bir süreçtİ fakat uzun bir süre geçtikten sonra da tüm bilgilerim ve tüm fotoğraflarım kendisinde duruyordu, süreç takibi için her şeyi kaydettiğini ve muhafaza ettiğini gördüm, bu anlamda işinde çok iyi bir doktor, hastasına karşı çok ilgili ve her konuda gerçekten çok iyi yardımcı oluyor.
g....̇
Ben dört ay önce kendisine saç ekimi tedavisi gördüm. Kendisi kişilik olarak tam bir beyefendi, bu süreçte sürecin başından sonuna kadar benimle bizzat ilgilendi, bir sıkıntı yaşamayayım, kafamı bir yere vurmayayım diye arabaya kadar beni yolculadı,gece gündüz benimle ilgilendi, telefonlarımı hiçbir zaman cevapsız bırakmadı, bu anlamda harika bir insan, kendisiyle bu tedavi geçirdiğim için çok şanslıyım, şu anda da gayet iyiyim, çok memnunum, altıncı ayın sonunda kontrol için kendisine gideceğim.
t....ö
Kendisi alanında kendini geliştirmiş ve her anlamda hastasını düşünen bir doktor diyebilirim. Ben daha önce kendisine acil muayene için gitmiştim, bunun dışında saç ekimi işlemi de yaptırdım, şu anda da hala prp bakımlarım devam ediyor, kendisi bu süreçte yakından ve bizzat takiplerimi yapıyor.
r....p
Kendisine saç ekimi aynı zamanda prp işlemi yaptırdım. Hocamız bu süreçte çok ilgiliydi, sürecin sonuna kadar çok güzel bir şekilde ilgilendi ve süreçten sonra da bu ilgisi aynı şekilde devam etti, bu konuda her anlamda kendisinden çok memnunum, şuanda da prp tedavim hala devam ediyor.
u....y
Ben kendisine daha önce saç ekimi işlemi yaptırdım. Ahmet bey özellikle saç ekimi konusunda bir numara diyebilirim, hatta sonrasında kendisine tekrar başvurmayı düşünüyorum, bir çok kişiye de kendisini yönlendirdim, gören herkes sürekli nerede saç ekimi işlemi yaptırdığımı soruyor, ben de direk kendisinin adını veriyorum, kime sorarsam da her zaman olumlu yönde şeyler söylüyor, bence işinde bir numara bir doktor.
r....h
Öncelikle Ahmet beyin işinde çok iyi olduğunu düşünüyorum, bunun dışında bu süreçte en çok hastasına karşı samimi olması beni etkiledi, hastasına karşı hiçbir zaman ticari boyutta yaklaşmıyor, her zaman ciddi anlamda 7/24 ilgilenen bir doktor olduğunu söyleyebilirim. Ben 3 buçuk ay önce kendisine saç ekimi ve prp işlemi yaptırdım, hala da sürecim devam ediyor, ne zaman yazsam sosyal medya üzerinden cevap alabiliyorum, herhangi bir sorun olduğunda işleyişle ya da farklı konularla alakalı kendisinden bilgi alabiliyorum, aynı zamanda işlem süreci boyunca da tamamiyle hastasıyla bizzat ilgilenen bir doktor, farklı hastalar olmuyor, işlem sürecinde sadece tek bir hastayla ilgileniyor, bu yönden gayet memnunum.
u....t
Kendisi öncelikle hastasına karşı çok ilgili bir doktor. Ben kendisine saç ekimi işlemi yaptırdım ve bu süreçte işlem aşamalarının nasıl olacağı, ne yapmam gerektiği gibi konularda bana çok detaylı bir şekilde bilgi verdi, daha sonra operasyon sürecim de gayet sorunsuz bir şekilde geçti, operasyon sonrasında da çok ilgili davrandı, bütün aşamaları, sürecin nasıl olacağını, hangi ilaçları ne amaçla kullanmam gerektiğini ve sonrasında bakım konusunda da ayrıca bana çok bilgi verdi, her hafta da gerekli rutin kontrollerini yapıyor, bu anlamda güvenerek kendimi emanet ediyorum.
a....s
Kendisine kaş ekimi yaptırdım ve sonucundan çok memnunum. Daha önce birkaç defa başka dr a yaptırmıştım ama asla istediğim gibi olmadı. Ahmet Bey beni hayalimdeki kaşlara kavuşturdu. Ekim yönü, açısı ve doğallığı çok iyi oldu. Kendisine teşekkür ediyorum.
s....d
Çok kibar çok iyi ve egosuz bir Dr. 5 seans prp işlemi yaptırdım ve cok memnumum...teşekkürler Ahmet bey
Ahmet Ayık isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Ayık, Pratisyen, Mezoterapi. Size Ahmet Ayık tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Saç Ekimi, Kaş Ekimi, Kirpik Ekimi, PRP, Botoks, Cilt Bakımı, Dudak Dolgusu, Yüz Dolgusu, Göz Altı Dolgusu.
Ahmet Ayık adresi nerede?Ahmet Ayık şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Ayık isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Ayık online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Ayık isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Ayık, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ahmet Ayık isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Ayık bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Ayık ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Ayık hakkında ne düşünüyor?Toplam 18 hasta / danışan, Ahmet Ayık hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Ayık hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Ayık tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Pratisyen Hekimler
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Pratisyen Hekimler