Konya
Ön Görüşme
İlişki Terapisi
Şema Terapi
t.....
Aykut Bey ile üst seviyede gelecek kaygısı ve stres yaşadığım bir dönemde tanıştık. Yaklaşık 5 aydır süregelen görüşmelerimizde Aykut Bey’in desteği ile hayat kalitemi düşüren olumsuz düşüncelerimi aşma ve onları yönlendirme konusunda çok fazla yol katettiğimi düşünüyorum. Kendisinin nazik ve samimi tutumu karşısında duygu ve düşüncelerimi çekinmeden rahatça ifade edebiliyorum. Aykut Bey’in iletişimi ve seanslarda kullandığı teknikleri, kendimi sorgulamamı sağlayarak farklı bakış açılarıyla bakabilme yetisi kazandırdı. Kendime karşı daha nazik olmam gerektiğine dair farkındalık yaşadığım bu süreçte, hem kendime hem de hayata karşı bakış açımın olumlu yönde değiştiğini söyleyebilirim. Bu süreçte Aykut Bey ile ilerlediğim için çok mutluyum.
Ahmet bey ile terapi sürecine ilişkilerimde ileri düzeyde hassasiyet ve kaygılı olduğum, gelecek kaygısı yaşadığım ve dolayısıyla hayat enerjimi ve neşemi kaybettiğimi düşündüğüm bir dönemde başladım. İlk defa terapi alan birisi olarak kendisinin sakinliği, nezaketli ve anlayışlı tutumu kendimi rahat hissetmeme ve kendimi özgürce ifade etmeme destek oluyor. Henüz 5-6 seans olduğu için sürecimin sonucunu belirtemiyorum fakat şimdiye kadar kendimde hissettiğim değişim bana umut veriyor, süreçte kullandığı tekniklerle farklı bakış açıları kazandırıyor. İyi ki bu sürece Ahmet bey ile başlamışım.
e....u
Ahmet Beyle görüşmemiz panik atak problemimden dolayı başladı. Ataklarım geldiği an sanki kalp krizi geçiriyormuşum gibi geliyordu. Bu durum için ben de ilk başta Acil daha sonra kardiyoloji bölümlerine gittim. Ama bu durumun kalp krizi ile alakalı değil panik atak olduğunu söylediler. Daha sonra psikiyatrist-psikolog görüşmelerim başladı. Ahmet Beyi de bu psikolog ararken tesadüfen buldum ve ön görüşme için aradım. Ön görüşme de bile sorularıma yeterli cevaplar verdi. Daha Sonra randevumuzu oluşturduk. Ahmet Bey sakin tavrı empatik yönüyle dinledi. Belli ödevler verdi. Geçmişe dair bazı anı çalışmaları yaptı. Seanslar ilerdikçe ben de kendimi iyi hissediyordum. Hala Ayda bir şeklinde Ahmet Beyle görüşüyoruz. Kendisi gerçekten iyi bir psikolog. İyi Ahmet Bey.
s....k
Aykut Hoca ile olan görüşmemiz yaklaşık 1 yıl sürdü. Bu süreçte yaşadığım yeme bozukluğu ile çalıştık. Sürekli bedenimle ilgili bir şikayetim vardı. Ve bu durum beni yemeden içmeden alıkoyuyordu.
Aykut Bey ilk seanstan itibaren beni dikkatlice dinledi. Sakin tavrı ve empati yeteneği benim için önemli bir nokta olmuştu. Seanslarımız ilerledikçe daha da farkındalığım artıyor aynı zamanda düşüncelerim değişiyordu. İyi ki Aykut Bey ile yollarımız kesişmiş.
b....
Aykut bey ile görüşmemiz yaklaşık 7 ay sürdü. Geçmişte yaşadığım kayıpların bende yarattığı olumsuz duygu durumundan çıkmama yardımcı oldu. Seansımızda gayet bilgilendirici, açıklayıcıydı. Olumsuz anıları emdr tekniği ile çalıştık. Şu an geçmiş kayıpları kabullendim ve kendimi iyi hissediyorum. Psikolog arayışı içerisinde olanlara tavsiyem Aykut beydir.
a....b
Aykut Bey ile olan sürecimiz yaklaşık 1 sene önce başladı.
O zamanlar farklı bir şehire taşımıştım, bazı adaptasyon problemleri ve aidiyet duygusunu kuramıyordum.
Aykut Bey ile bu problemim üzerine seanslarımıza başladık. Ve problemleri hallettikçe yeni terapi hedefleri belirledik.
Kendimi keşfetme yolunda yanında rehber isteyenlere tavsiyem Aykut Hocadır
m....f
Aykut Beye öfke problemim dolayısı ile başvurmuştum.
Bu problemimin kaynağının çocukluk hayatımda ebeveyn ilişkilerimden kaynaklı olduğu seans sürecimizde ortaya çıktı. O çocuklukta eksik kalan tarafları yönleri iyileştirmeye başladık. Kısa zamanda güzel bir sonuçlarla terapi sürecimi verimli bir şekilde sonlandırdık. Aykut Bey kesinlikle tavsiye edeceğim bir uzman.
Terapi sürecimde hayata farklı bakış açısıyla bakmam sağlandı. EMDR ve Şema terapisi ile travmalarımın çözülebildiği ve dönüşü olmaksızın artık bana etki etmediklerini fark ettim. İlgi, alaka ve desteği için Aykut Hocama teşekkür ederim.
g.....
Ahmet Aykut Bey ile bazı yaşadığım olayları EMDR terapisi ile çalıştık, çok iyi geldi. Psikoterapi sürecim sağlıklı ve olumlu bir şekilde ilerledi.
s....s
Ahmet hocayla 12 seans birlikte çalıştık hayat kalitemi düşüren birçok konunun üstesinden geldik. Bazı tabularımı kırabilmek için kendimle kavga ederken Ahmet hocaya da seanslarımız da zorluklar yaşattığım oldu kendisi inanılmaz naif hoşgörülü biri kendimi anlatırken gösterdiği yollar bambaşka bakış açılarıyla görmemi sağladı olayları hayatımın bir noktasında Ahmet hocayla çalışmaktan çok mutluyum
Ahmet Aykut Uçar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Aykut Uçar, Psikoloji. Size Ahmet Aykut Uçar tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Gessell Gelişim Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Standardize Mini Mental Test, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi.
Ahmet Aykut Uçar adresi nerede?Ahmet Aykut Uçar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Aykut Uçar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Aykut Uçar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Aykut Uçar isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Aykut Uçar, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Ahmet Aykut Uçar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Aykut Uçar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Aykut Uçar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Aykut Uçar hakkında ne düşünüyor?Toplam 30 hasta / danışan, Ahmet Aykut Uçar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Aykut Uçar hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Aykut Uçar tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Konya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
Konya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Psikologlar