Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

Abdominal Aort Anevrizmasının Endovasküler Onarımı

Aritmide Ablasyon Tedavisi

Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi

Prof. Dr. Ahmet Baltalarlı, 1967 yılında İzmir'de doğmuştur. Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde başladığı lisans eğitimini başarıyla tamamlayarak Tıp Doktoru unvanı almıştır. İzmir Atatürk Eğitim Araştırma hastanesinde ihtisasını tamamladıktan sonra kalp damar cerrahi uzmanı olmuştur.

1995 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde öğretim üyesi olarak göreve başlamıştır. 2000 yılında Doçent, 2006 yılında Profesör ünvanını almıştır. 2000 yılında Pamukkale Üniversitesi Kalp Merkezi ve Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kalp ve Damar Kliniğini kurmuştur.

Şu an Pamukkale Üniversitesi Kalp ve Damar Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanlığı görevini yürütme, hastalarına Denizli'de bulunan özel muayenehanesinde ve Cerrahi Hastanesi'nde hizmet vermektedir.

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

Doktor Ahmet beyde esim kalp ameliyatı oldu ve gayet basarılı gecti cok memnun kaldık. Hocamızın bizi bilgilendirmesi bizimle ilgilenmesi herşey çok guzeldi sureci sıkıntısız atlattik gerekli olan herkese tavsiye ederiz

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

Damar tıkanıklığından ameliyat oldu yakınım doktorumuz alanında çok başarılı ilgisi ve güler yüzü için teşekkür ederiz ameliyat sonrası bilgilendirmesi çok iyiydi aklımızda soru işareti kalmadı sık sık ziyaret etti bizleri bu zor zamanımızda hiç yalnız bırakmadı kesinlikle herkese tavsiye ederim

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu

Denizli özel Cerrahi hastanesinde Dr. Ahmet baltalarlı hocaya baypas ameliyatı oldum sureç çok güzel bir şeklilde ilerledi kendisine bu ilgi ve samimiyetinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.

Ö
Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Bypass Ameliyatı Koroner Arter Bypass Grefti

Güler yüzü ,ilgisi ve bilgisiyle eşimi hayata döndüren doktor beye çok teşekkür ederiz. Başka bir doktorun anjiyo yaparken eşimin ana damarının patlaması sonuca acilen alındığı bypass ameliyatını başarıyla gerçekleştirdi. Çok büyük hayati riski var denmesine rağmen böyle zor bir ameliyatta hepimizin yüzünü güldürdü. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Konum: Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Oğlumun rahatsızlığı

Oğlum Ulaş'ın tedavisinde göstermiş olduğunuz ilgi ,alaka için şükranlarımı sunuyorum.Bilgi ve becerilerinizle oğluma güç ve moral verdiniz.Hekimlik yaşamınızda başarılarınızın devamını diliyorum.Saygılarımla.Doğan Çevik (Ulaş Aydoğan Çevik) babası Karacasu/Aydın

tanidigim en degerli en durust hekimlerden biri. riski yuksek bir ameliyat ile babam da bizler de cok mutlu olduk.. tesekkurler.. acikcasi maddiyat duskunu olmayan mesleginin gereklerini fazlasiyla yaptigi ve cok basarili taysiye ederim