Vali Rahmi Bey Mah.Menderes Cad.No:55 / 3, İzmir

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Klipsli Sünnet

Laparoskopik İnmemiş Testis

Sünnet

Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu Çocuk Cerrahisi Kliniği

Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu;Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olup ,Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu Çocuk Cerrahisi Kliniğinde hizmet vermektedir.

Konum: Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu Çocuk Cerrahisi Kliniği Bebek Sünneti

Harikaydı, 2 Aylik oğlumu sünnet ettirdim. Çok stresliydim ama stresimi direk azaltti ve çok güzel bir sünnet işlemi gerçekleştirdi iki günde bir görüşme sağlıyor. 5 gün oldu ve neredeyse iyilesecek. Harika bir doktor

Konum: Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu Çocuk Cerrahisi Kliniği Bebek Sünneti

5 Aylık oğlumuzun sünnetini tavsiye ile Ahmet bey ve ekibi ile gerçekleştirdik. Gerek klinik koşulları, gerek tatlı hemşireler olsun hersey mükemmeldi. Doktor beye diyecek kelimemiz yok zaten kendisi hem tıbben hem dinen uygun şekilde sünneti en guzel sekilde gerçekleştirdi.Sunnet sonrası süreci de ilgili şekilde takip ediyor. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

Konum: Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu Çocuk Cerrahisi Kliniği Bebek Sünneti

Ahmet Bey'in özel kliniğinde 4 aylık çocuğumun sünnet işlemini yaptırdık. Doktor bey işlemin her anında bize yardımcı oldu, tüm açıklamaları fazlasıyla yaptı ve çok rahat bir operasyon oldu. Kendisi de ekibi de çok güler yüzlü ve yardımcı oluyor. Sünnet sonrasında da gerekli iletişimi kurduk ve iyileşme süreci tamamlandı.

Konum: Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu Çocuk Cerrahisi Kliniği Bebek Sünneti

2.5 aylık oğlumuz Kuzey Aslanın sünneti icin hekim arar iken bir yakınımız vasıtasıyla yolumuzun kesiştiği Ahmet hocama ailemiz adina minnettarız.Sünnet sürecinin başın dan sonuna kadar kendisi ve ekibi çok yardımcı oldular.Kafamiza takilan her ayrıntıyı sunnet öncesinde ve sonrasinda sabırla detaylarıyla bize aktardilar. Gerekli görüldüğünde Ahmet hocanın ve ekibinin sizlere gönül rahatlığıyla yardımcı olacağından hiç şüpheniz olmasın.

Konum: Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu Çocuk Cerrahisi Kliniği Sünnet

Biri 5 diğeri 7 yaşında iki erkek çocuğumun sünneti için gittik doktorumuza 7yasinda olan özel çoçuktu o yüzden çok endişelerim vardı
doktorumuz ve ekibi çok güzel yönlendirdi ve yönettiler bugün sünnetimizi olduk çok rahat bı şekilde en ufacık aglamadilar bile

Konum: Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu Çocuk Cerrahisi Kliniği Bebek Sünneti

Oğlumuzun sünnetini detaylı açıklamalarla gerçekleştirdik. Doktorumuzun açıklamaları ve yönlendirmeleri çok güzeldi. Doktorumuz Heyecanımızı anlayarak ve esprilerle ameliyatı gerçekleştirdi. Dedelerimiz ve ninelerimiz de yanımızdaydı onları da güldürüp heyecanımızı bastırmamıza yardımcı oldu. Aklıma takılan her şeyi whatsapp veya telefonla konuşarak sorabildim. Tavsiye üzerine girmiştik çok memnun kaldık. Herkese tavsiye ederim

Konum: Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu Çocuk Cerrahisi Kliniği Bebek Sünneti

2 aylık oğlumuzun sünnetini başarıyla gerçekleştirdik. Eşim ve bende tedirgin insanlarızdır. İkimizi de evimizde gibi hissettirdiler. Tercih edenler pişman olmayacaktır.

Konum: Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu Çocuk Cerrahisi Kliniği Bebek Sünneti

Tavsiye ile geldik Ahmet beye oğlumun sünnetini yaptırdım temiz bir ortam ve çok ilgili dualar söyleyerek yapması ayrıca güzeldi hersey çok güzeldi başarılı bir sünnet oldu

Konum: Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu Çocuk Cerrahisi Kliniği Bebek Sünneti

çok rahat çok profesyonel bir şekilde işini severek yapan bir doktor oğlumuzu dualarla sünnet ettirdiğiniz için Allah razı olsun..
Çalışan hemşireler de çok ilgili çok güler yüzlüler onlardan da Allah razı olsun.. her şey çok güzeldi unutamayacağımız bir anı oldu

Konum: Op. Dr. Ahmet Bekerecioğlu Çocuk Cerrahisi Kliniği Bebek Sünneti

Ahmet beyle yollarımız iyi ki kesişmiş dialogu ve yardımcı yaklaşımı sayesinde bizi inanılmaz rahatlattı hiç yorulmadan defalarca ne yapmamız gerektiğini anlattı. Sizde bizim gibi araştırma içerisindeyseniz canı gönülden tavsiyemdir kesinlikle sünnet operasyonunu burda yaptırabilirsiz