d....t
Kızımda apandist oldugunu buldu ve ameliyatını yaptı gerçekten tecrübeli başarılı ilgili güleryüzlü doktor ellerine sağlık burdan bi kez daha teşekkürlerimizi iletiyorum
ka...1
Mualla hocamin oglumdaki rahatsizligi farketmesiyle gittik hocama 1,5 aylikken pilor ameliyati oldu suan 5aylik cok sukur cok iyi hastalariyla nasil guzel ilgileniyor bu surecte bize cok destek oldu hersey cok iyi olacak diye dedigi gibide oldu Ahmet hocam iyiki varsiniz rabbim sizleri basimizdan eksik etmesin
bd...e
Aile dostumuz Hakan beyin tavsiyesi ile Oğlumuz yahya alinin sünneti için başvurduk. Çok ilgili işinin ehli bi doktor. 4 aya kadar penil anestezi ile yapılabiliyormuş. Hemen aldılar iğneyi yapıp uyuşmasını beklerken bize verdiler sonra tekrar aldılar 10-15 dk. Sürüyor bitmesi. Ordanda odaya çıktık 1 saat sonrada taburcu ettiler. Herşey için teşekkürler.
ma...8
ikiz bebeklerimin sunneti ve dil bagi icin gittik gecen hafta saolsun guler guzu ile isinin ehli bir hocamiz memnun kaldik cok sukur iyiler simdi masallahhh cok tesekkur ederiz beyazit hocama sevgiler
me...i
doktor değil medyum sanki ,bakınca anlıyor dediler nedeni bulunmayan sorunumuz için götürdüm oğlumu aynen,anladı ve tedavi edip geçirdi.işinin uzmanı,çok etkilendim,yıllar geçti unutamadım,beefendi insan,berhudar ol.
Ahmet Beyazıt Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Beyazıt Kılıç, Çocuk Cerrahisi.
Ahmet Beyazıt Kılıç adresi nerede?Ahmet Beyazıt Kılıç şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Güzelyalı Mahallesi 81119. Sokak No:2 Çukurova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Beyazıt Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Beyazıt Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Beyazıt Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Beyazıt Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Beyazıt Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Beyazıt Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Beyazıt Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çukurova bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Çukurova bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları