Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı, Van
fu...a
Ahmet hocaya Rinoplasti icin gitmistim. Mukemmel ötesi bir cerrah. Daha iyi bir sonuc olamazdı. Cok ilgili ve deneyimli. Guleryuzlu ve sabırlı. İyiki olmuşum dediğim bir sonuç çıkardi
Kendisine tümör temizleme ameliyatı için gittim
Şunu gönül rahatligiyla söyleyebilirim kendisi Türkiye'nin en iyi cerrahi
O kadar hasta ve ameliyata nasıl yetişiyor hayret ediyorum
Allah korusun inşallah ihtiyaç olmaz tekrar ama isim düşerse tereddütsüz kendisine giderim
n ...g
Annemin burnunu üstünde lezyon vardı, alınması gerekiyordu ancak çok riskliydi, çünkü annemin bu arada anestezi verildiği takdirde beynine pıhtı atabilirdi; ki annem pıhtı nedeniyle konuşamıyor ve duymuyor, daha önce ölümden dönmüştü; ama Ahmet Hocam sayesinde başarılı bir şekilde temizlendi. Kendilerine minnetarız. Çok teşekkür ediyoruz.
e....a
Dermatoloji tarafından benlerimin alınması için estetik cerrahiye yönlendirildim ve bu aşamada Ege Üniversitesinde Ahmet beyden randevu aldım. Çok başarılı bir doktor ve çok iyi bir insan olduğunu düşünüyorum. Hastalarıyla sabırla tek tek ilgileniyor. Ameliyatlara giriyor nasıl yetişiyor diye şaşırmıştım doğrusu. Kısaca ben çok memnun kaldım allah korusun bir daha gitmek zorunda kalsam hiç tereddüt etmeden tekrar Ahmet beye giderdim.
Ahmet Biçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Biçer, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Ahmet Biçer adresi nerede?Ahmet Biçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Süphan Mah. Havayolu Kavşağı Edremit Yolu 1. Kilometre Galericiler Sitesi Karşısı Van
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Biçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Biçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Biçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Biçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Biçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Biçer hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ahmet Biçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.