hurmalı mahallesı kurtulus cad central plaza kat 2 daıre 21, Adana
Uzm. Dr. Ahmet Bicik
Op.Dr. Ahmet BİCİK, Adana Çukurova'da bulunan Özel Avrupa Hospital'de hastalarına hizmet vermektedir.
m ...a
Hocamla 2015 yılında geçirdiğim iş kazası sonucu tanıştık bu gün kolumu kullanabiliyorsam önce Allah sonra hocama borçluyum Allah eksikliğini göstermesin onun gibi güzel kalpli doktorlarımızın sayılarının çoğalması dileğiyle her daim başarılarını temenni ederim
ah...
Düşük ayak amalyatı oldum eskiden yürüyemiyordum hocamızın sayesinde eskiski gibi koşuyorum yürüyorum başarılarınız devamını diliyorum
y....u
Doğuştan kaynaklı omuz çıkığı şikayetim mevcuttu.yaklaşık 23 yıldır bir çok doktora gittim her gittiğim doktor omuzuma dondurma işlemi yapılmasını ve bir daha hareket ettireneyeceğimi söyledi.
Saygı değer ahmet hocamla yollarımız kesişti ve omuzumla ilgili cerrahi müdehalenin olumlu sonuçlar verebileceğini anlattı.
Yaklaşık 7 ay önce operasyonum başarı bir şekilde gerçekleşti artık omzumda çıkıklık kalmadı.
Kesinlikle işinde çok başarılı ve tavsiye edebileceğim bir hekimdir.
i̇...
Kıymetli saygı değer doktorum Ahmet bey
Öncelikle emeğinize ilginize alakanıza çok minnettarım.
Depremde enkaz altında yaklaşık 54 saat kadar kaldım Adana da ilk götürülen hastanede kolumu artık kullanamayacağımı şansımın hiç olmadığını ve kesilmesi gerektiğini söylediler.
Ahmet hocam ile yaşamış olduğum süreç çok farklı bir hal aldı ve kolumu kesmekten kurtardı yapılan operasyonum ve görmüş olduğum fizik tedavi sonucunda parmaklarıma tekrardan his ve hareketlenme geldi.
Bu yolda desteklerini ve ilgisini eksik etmedi.
El cerrahisin de kesinlikle tavsiye edebileceğim bir hekim.
Sevgilerimle.
r...
Ahmet Bey'i 2022 yılından beri tanıyorum ve onunla tedaviye başladım. Savaşta yaralanmıştım. Bu yüzden ellerimde çok ciddi yanıklar var. Bunun üzerine Ahmet Bey'e gittim ve şükürler olsun iki ameliyat geçirdim ve çok memnun kaldım ve Ahmet Bey'in bir doktordan daha fazlası olduğu için tavsiye ediyorum. Bana doktor gibi davranmadan önce, sanki kendi kızıymışım gibi davranıyordu, ve tüm hastalarına karşı böyleydi ameliyatların ortasında beni hep sakin tutmak ve iyi olacağıma dair güvence vermek istiyordu. Ahmet Bey çok farklı, benim için çok özel, kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ahmet Bicik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Bicik, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Ahmet Bicik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Ahmet Bicik adresi nerede?Ahmet Bicik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- hurmalı mahallesı kurtulus cad central plaza kat 2 daıre 21 Adana
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Bicik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Bicik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Bicik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Bicik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ahmet Bicik hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Bicik ile Türkçe, Rusça, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Bicik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Bicik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Bicik hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Ahmet Bicik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Bicik hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Bicik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Adana bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Aviva Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Adana bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları