Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Zeynel Abidin Erdem Bulvarı No 22 E blok günel apartmanı kat 4 daire 14 Midyat, Mardin
Da Vinci Robotik Cerrahi
Hemaferez
Hymenoplasti
Kürtaj
Kadın Doğum Kliniği
Kızlık Zarı Dikimi (Himenoplasti)
Laparoskopik İnfertilite (Kısırlık) Cerrahisi
Sezeryan Doğum
Vakum Kürtaj
İnfertilite ve Tüp Bebek
s....e
Ahmet hocam gebelik Takibimi yapıyor Mardin için çok büyük bir nimet.guleryuzlulugu,her konuda bilgi verisi,herkonuda bilgi alabileceginiz kendinizi güvenle emanet edebileceğiniz bir kişidir.iyi ki hocamla yollarımız kesişti hocamla.
o.....
Ahmet bey gebelik takibimi gerçekleştirdi. İlgisinden sorularıma cevap vermesinden ve yaklaşımından çok memnun kaldım kendisine çok teşekkür ederim
me...
Çok iyi ilgili bir doktor Midyat için gerçekten bir nimet eşimin düşük riski vardi süreç boyunca bize her konuda çok yardımcı oldu Her yönüyle güzel bir insan
yı...i
Gitmediğimiz doktor kalmadı eşim 5 ölü çocuk doğurdu sonra Ahmet bey ile tanıştık verdiği tedavi yöntemiyle bir kızım oldu muhteşem bir doktor herkeze tavsiye ederim çok olağan üstü bir doktor Allah ondan razı olsun
Eş tayininden dolayı doktorumu değiştirmek zorunda kaldım . İlk kontrolümüzdü. Doktorumuz çok ilgilendi teşekkür ederiz
İyi bir doktor, iyi bir insan, hastalarıyla ilgili, başka bir doktor arkadaşın tavsiyesiyle eşimi kontrole götürdüm, çok memnun kaldık, bir doktor olarak kendi hastalarıma da Ahmet Bey'i tavsiye ediyorum.
Ahmet Büyük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Büyük, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ahmet Büyük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Da Vinci Robotik Cerrahi, Dilatasyon Ve Kürtaj, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Esd (Sedimantasyon), Hemaferez, Laserasyon Onarımı, Preoperatif Değerlendirme, Robot Destekli Cerrahi, Robotik Cerrahi, Sezeryan Doğum.
Ahmet Büyük adresi nerede?Ahmet Büyük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zeynel Abidin Erdem Bulvarı No 22 E blok günel apartmanı kat 4 daire 14 Midyat Mardin
- Batman
- Diyarbakır
- Şırnak
- Siirt
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Büyük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Büyük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Büyük isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Büyük, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Ahmet Büyük hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Büyük ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Büyük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Büyük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Büyük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Büyük hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ahmet Büyük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.