Diş Hekimi Randevusu
20'lik Diş Çekimi
Özel Dentium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Botoks
Çocuklarda Yer Tutucular
İmplant
İmplant Uygulamaları ve Farklı Üst Yapı Tercihleri
Özel Dentium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Şeffaf Plak Tedavisi (Telsiz Tedavi)
Özel Dentium Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ahmet bey implant tedavisi uyguladı gayet sabırlı eli hafif ve güleryüzü ile bizi bu dertten kurtardı başarılı bir hekim
a....k
Kızım 5 yaşında diş tedavisinden çok endişe ediyordur. Ancak hekim gayet başarılı şekilde kızımın 8 dişine de işlem yaptı. Çok memnunuz .
ce...n
Diş taşı temizliği ve dolgu için gittiğimiz doktorumuzun ilgi alakası, bilgilendirme süreci ve işçiliğinin kalitesi her şeyiyle bizi çok memnun bıraktı, kendisine çok teşekkür ederiz.
ne...
Merhaba;
Ahmet beye dişlerimin arasında ki boşluk icin kompozit doldu yaptirdim öncesinde detaylı bir şekilde açıklama yaptı iyice inceledikten sonra işleme karar verdi ve kesinlikle çok doğal ve güzel oldu .Ahmet bey çok titiz ve özenerek yaptı kesinlikle güvenerek ve içiniz rahat bir şekilde gidebileceğiniz bir hekim kendisine teşekkür ederim
ad...ı
Ahmet Can üzümcüoglu hocamız gerçekten işinin ehli sabırlı ve titiz çalışmasıyla implant tedavisi ni çok güzel uyguladı kendisine teşekkür ederim
ze...
Uzun yıllar Diş sağlığımı ihmal ettiğim için korkudan doktora gidemiyordum. Ahmet Can hocam sayesinde hem korkumu yendim hem de dişlerim kurtuldu . Gerçekten işini mükemmel yapan bir doktor Allah razı olsun .
ze....
Klinik kapalı olmasına rağmen benimle ilgilendi ve o diş sancısından beni kurtardı. Korkarak ve mecburen gitmiştim fakat tüm korkularımı yok etti, 10-15 dakika içersinde işlemi bitirdi, ilgisi alakası ve işindeki titizliği taktir edilir. Ellerine sağlık Ahmet beyin aşırı memnun kaldığım bi hekim oldu kendisi, ne kadar teşekkür etsem az..
i̇...
Ülkemizde diş sağlığı konusundaki en büyük korku genellikle başvurduğunuz dişçinin diş bakımı konusunda size azarlar, yukardan bakar tavırları ve öfkeli tespitleridir. Zaten çekinerek gittiğiniz yerde karşılaştığınız bu tür olumsuzluklar da sizi tekrar dişçiye gitme konusunda gerçekten kötü etkiler.
Ancak başta Ahmet Can Üzümcüoğlu olmak üzerine Dentium'un tüm çalışanlarının gösterdiği nezaket ve samimiyet bu konudaki tüm önyargılarımı yendi diyebilirim.
Üç tane diş dolgusu yaptırdım. Bu süre içerisinde gerek Ahmet Hoca gerekse onu asiste eden çalışanların süreç hakkında ve sonrasındaki bilgilendirmeleri kendimi rahat ve huzurlu hissetmemi sağladı. Tüm süreçleri karşılıklı bilgi alış verişi şeklinde tamamladık.
Tedavi sürecinde bizi karşılayan sekreter hanımdan başlayarak güleryüzünü esirgemeyen tüm çalışanlara tekrar çok teşekkür ediyorum.
Dişle ilgili tüm sorun ve işlemleriminiz için de Ahmet Bey'i samimiyetle tavsiye ediyorum.
kb...i
Randevuya çok korkarak gelmiştim ve Ahmet Can Üzümcüoğlu hocamla tanışana kadar korkularım aşırı yersizmiş Diş taşı işlemi için geldim kendisi ve asistanı çok ilgili ve güleryüzlüydü. Muayene bitimi sonrası yapmam gerekenleri en ince detayına kadar anlattı ve yardımcı oldu. Çok teşekkür ederim her şey için hocam iyiki varsınız
Hasta
Diş konusunda yaşamış olduğum tüm olumsuzlukların sonrasında Ahmet Can beyle karşılaşmak sanırım benim en büyük şansım oldu.. Kendisinin işinde Konya’nın en iyi hekimi olduğunu düşünüyorum .. 2 implant işlemi gerçekleştirdik ve bu süreçte hem naif kişiliği hemde işine olan titizliği, güleryüzü , açıklamalı yaklaşımları ve bir o kadar da elinin hafifliği konusunda gerçekten düşünmeden geleceğiniz tek adrestir .. Ellerinize sağlık harika bir hekimsiniz .. Rabbim işlerinizi emeğinizi rast getirsin
Ahmet Can Üzümcüoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Can Üzümcüoğlu, Diş Hekimi. Size Ahmet Can Üzümcüoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Diş Hekimi Randevusu, Normal Randevu, Lokal Anestezi, Botoks, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Diş Dolgusu, 20'lik Diş Çekimi, Kök Kanal Tedavisi, İmplant.
Ahmet Can Üzümcüoğlu adresi nerede?Ahmet Can Üzümcüoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bedir Mahallesi Çevreyolu Caddesi No:137 Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Can Üzümcüoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Can Üzümcüoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Can Üzümcüoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Can Üzümcüoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Can Üzümcüoğlu hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Can Üzümcüoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Can Üzümcüoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Can Üzümcüoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Can Üzümcüoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 50 hasta / danışan, Ahmet Can Üzümcüoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Can Üzümcüoğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Can Üzümcüoğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri