KIZILIRMAK MAH. 1450. SOK. ATM İŞ MERKEZİ A BLOK KAT:12 NO:56 ÇANKAYA/ANKARA, Çankaya
Fitoterapi Randevusu
Sindirim Hastalıklarında Ozon Tedavisi
Sülük Tedavisi
Zayıflama
Dr.Ahmet Çelik Kliniği
Evli ve 2 çocuk babasıyım.
ö ...g
Bacagimda ki sislikten oturu doktorumuza sülük tedavisi için gidiyorum temiz ve steril bir ortamda tedavim gerçekleşiyor şu an için oldukça memnunum bacagimda ki ödem oranı azalmaya başladı ilerleyen süreçte daha iyi olacak insallah
ö.....
Doktorumuza çocuklarımızın hastalanması sebeiyle, öksürük ateş gibi şikayetlerimiz üzerine gittik. Muyanesi, teşhisleri ve tedavi sürecini yönetimi oldukça başarılı. Tavsiye ettiği ek gıdaları ve bitkisel ilaçları kullandıktan sonra çocukların hasta olma sıklığı oldukça azaldı. Takviyelerin düzenli kullanıldığı durumunda herhangi bir hastalık durumu yaşamadık. Çok değerli ve bilgili bir doktor.
t...
Ahmet hocama internetten araştırırken ulaştım. Kızımda hem fmf hem pfapa var ve çok sık atak geçirmeye başlamıştı. 1 hafta okula gidiyor 1 hafta evde oluyordu ve sürekli hastaneye yatış yapılıyordu. Yüksek ateş, sürekli karın ağrısı, ara ara bulantısı ve baş ağrısı eklem ağrıları oluyordu. Günlerce geçmiyordu. Antibiyotik ve ağrı kesici kullanmaktan bıkmıştık. Çocuğumun ve benim yaşadıklarımız da cabası tabi...Ahmet hocamla tanıştıktan sonra bize diyet önerdi ve takviyeler verdi. Ataklarımız devam etti tabi ki ama önce ataklar arayı yavaş yavaş az az açmaya başladı daha sonra ağrılarımız eskisine nazaran azalmaya başladı ve 2 seneye yakın bir zamandır Ahmet hocamla devam ediyoruz. Artık ateşlendiği zaman ve atak geçirdiği zaman hemen doktora götürüp antibiyotik almıyoruz. Ahmet hocamın takviyeleriyle iyileşiyoruz. Herkese de tavsiye ederim.
s...
Tekrarlayan başarısız tüp bebek denemelerinin sonucunda ve uzun araştırmalar sonucunda Ahmet Bey'e ulaştım. Muayene sonucunda vücudumdaki eksikliklerin tamamlanması gerektiğini söyledi. Ozon terapisi, hacamat, sülük, akupunktur ve serum tedavileriyle devam eden süreçte her 3 ayda bir yapılan kontrol muayenelerinde vücudumun gözle görülür şekilde değiştiğini görüyorum. Iyi ki tanımışım güler yüzü, engin bilgisi ve sıcak kanlı davranışlarıyla bütün tanıdıklarıma tavsiye ediyorum.
g...
Doktoruma internetten ulaştım. Venöz yetmezliğim dolayısı ile +4 leri bulan ödemim vardı. Uygulanan tedavilerin faydasını gördüm şuan +1 lerde ödemim. Çevreme tavsiye ediyorum
a...
Dr.Yakınımın tavsiyesi ile ulaştım. Kaza ile belden 2 yerden kırıklığı, düşük ayak ve yürüyememe sorunu için başvurdum. Doktorumuza haftada bir gün gittik.13 ay kesintisiz sonra aylık gittik. Daha sonra da 3 ayda bir gidiyoruz. Dr.Ahmet Çelik kişiliğinden tedavisinden memnunuz, takibi ve uygulamaları bilgilendirmesi gayet iyi idi. Güler yüzlülüğü ve aydınlatıcı sunumuyla gayet memnunuz. Kesinlikle çevremdekilere, soranlara içtenlikle tavsiye ederim.
m...
Doktorumu yakın arkadaşım tavsiye etti onun referansıyla gittim. Ailevi Akdeniz Ateşi (FMF) Hastasıyım. Ozon tedavisi, Glutatyon tedavisi, Hacamat ve Sülük tedavileri uygulandı. Bunların yanında d vitamini, kril yağı, sarı kantaron yağı, probiyotik ve bitkisel içerikli kapsül ilaçlarla da bu uygulamaları destekleyici tedavim devam etti. Hocamızın ilgi ve alakasından ve kullanmış olduğu tedavilerden memnun kaldım. Bu doğrultuda çevreme tavsiye ederim.
ö...
Ahmet Bey ile 2022 kasım ayında bazı rahatsızlıklardan dolayı kendisiyle yollarımız kesişti. Uzun bir muayenenin sonucunda Ahmet Bey bana sabırlı bir süreçten sonra rahatsızlıklarımın geçeceğini söyleyerek tedaviye başladı. Fitoterapi, bitkisel hacamat, sülük, ozon ve serum tedavi yöntemleriyle yaklaşık bir buçuk yıllık tedaviden sonra su anda sağlığıma kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Halen tedavim devam ediyor. İlgili, güler yüzlü, işinin ehli ve bilgili bir doktor. İyi ki tanımışım.
e...
Boyun fıtığı ve şiddetli kol ağrısıyla geldim. Bana ameliyat dediler ama ben olmadım, tavsiye üzere gittim. Ahmet Bey'in tedavi yöntemleriyle ağrılarım geçti memnun kaldık. Doktorum çok ilgili, tedavimde güzel sonuçlar aldım. Tavsiye ederim.
ş....
İlgisi, güler yüzü, tedavisinin başarısı, her yönüyle mükemmel bir hekim. Kayseriden Ankaraya ulaştık. 4 yaşındaki yavrumuzun diyabet sıkıntısından kurtarmak için Ahmet Bey ile görüştük henüz ilk haftamızda olmamıza rağmen şimdiden sonuç alıyoruz. Allah kendisinden razı olsun. Tüm iyi dileklerimiz ve dualarımız kendisiyle olacak hep. Kesinlikle tavsiye ediyorum.
Ahmet Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Çelik, Fitoterapi, Akupunktur, Ozon Terapi. Size Ahmet Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Medikal Estetik, Saç Mezoterapi Ve Saç PRP, Zayıflama, Mezoterapi, PRP Yüz Gençleştirme, Akupunktur Tedavisi, Akupunktur ile Migren Tedavisi, Akupunkturla Zayıflama Tedavisi, Kozmetik Akupunktur.
Ahmet Çelik adresi nerede?Ahmet Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- KIZILIRMAK MAH. 1450. SOK. ATM İŞ MERKEZİ A BLOK KAT:12 NO:56 ÇANKAYA/ANKARA Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Ahmet Çelik hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Çelik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Ahmet Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Çelik hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Çelik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.