Kardiyoloji Randevusu
Kuzeykent Mahallesi, 31168 Sokak, Ritim Ofis, A Blok 1 Kat (3. Çevreyolu), Mersin
Amblatuar Kan Basıncı Monitörizasyonu
Geçici Kalp Pili
Hdl Kolesterol Testi
Holter Izlemi
Prof. Dr. Ahmet Çelik
Implante Edilebilen Kardiyoverter Defibrilatör (Icd)
Kalp Muayenesi
Ldl Kolesterol Testi
Lipid Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Lipoprotein Paneli(Trigliserit Testi(Tg))
Prof. Dr. Ahmet Çelik
Miyokard Perfüzyon Sintigrafisi (Talyum Testi)
Pacemarker Implantasyonu
Perikardiyosentez
Prof. Dr. Ahmet Çelik
Perkütan Koroner Girişim(Koroner Anjiyoplasti)
Prof. Dr. Ahmet Çelik
Perkütan Translüminal Koroner Anjiyoplasti (Ptka)
Radyal Anjiyografi
Ritim Holter
Spor Öncesi Kalp Muayenesi
Stent(Koroner Anjiyoplasti)
Stres Ekokardiyografi
Prof. Dr. Ahmet Çelik
Tilt Testi (Tt) (Eğik Masa Testi)
Yüzeyel Ekokardiyografi
Şah Damarı (Karotis) Stentleme
c.....
Ben her 6 ayda bir kontrole gidiyorum, herşeyimle ilgileniyor, ilaçlarımı uyguluyor. 2 kere anjiomu yaptı, kalp damarlarımda sorun oldu, onları tedavi etti, ilgili, herşeyi izah ediyor, anlatımları güzel, elinden gelen her türlü yardımı yapıyor. Yakınlarımıza da kendisini öneriyoruz.
d.....
Yıllardır gittiğim bir doktor çok memnunum kendisinden. Mitral kapak darlığı rahatsızlığım vardı şu an takip ediyor kendisi 6 ayda bir kontrolüm var. Gayet samimi candan bir doktor. Herkese tavsiye ederim.
Çok başarılı bir doktor. Tansiyon rahatsızlığımızla alakalı gitmiştik, tansiyon düşürememiştik, diğer doktorlar başarılı olamadı Ahmet Bey başarılı oldu allah razı olsun. İlaç tedavisi uyguladı, kan tahlilleri yapıldı, bizi de herşeyle ilgili bilgilendirdi.
Damar tıkanıklığından dolayı kendisiyle ilaçlar hakkında yorumlarını aldık bazı ilaçlarımızı iptal etti. Çok memnun kaldık. Çok iyi, çok mütevazı bir insandı. İletişimi çok iyiydi kendi yakını gibi davrandı.
c.....
Şu ana kadar eksik veya kötü bir muamele görmedik gayet memnunuz etrafımıza da kendisini tavsiye ediyoruz. Annemin yorgunluğu çok fazlaydı kalbinden dolayı damarlarında tıkanıklıklar vardı, büyük bir damarına stent taktı Ahmet Bey. Geçen yıl stent takılmıştı şu an gayet memnunuz bir şikayetimiz yok ister whatsapptan, ister telefondan ulaşıyoruz ve cevabımızı alıyoruz.
Biz Ahmet Bey'den memnunuz. Eşimin kalbinde delik var onunla ilgili ilaç tedavimiz hala devam ediyor, 3 ayda bir gidiyoruz Ahmet Bey'e ilaç tedavisi yapıyor, koşu bandı ve tahlillerimizle kontrol ediyor. Yaklaşımları çok iyi, saygılı bir hekim.
f.....
Mersin Üniversitesi Tıp fakültesine kalp damarlarımdaki tıkanıklık için gittim için gerek anjio gerek stent uygulamasında ve sonrası kontrollerde kendisinin işinin ehli güler yüzlü ve alakadar biri olarak gördüm kendilerine ilgi ve alakaları için teşekkür ederim..
su...3
Son derece başarılı bir hekim, çok iyi bir insan. Elazığ dan gidisinize çok üzüldüm Hocam:( kariyeriniz de başarılar dilerim..
Ahmet Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Çelik, Kardiyoloji. Size Ahmet Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kardiyoloji Randevusu, Eko(Ekokardiyografi), Anjiyografi, Stent(Koroner Anjiyoplasti), Holter Izlemi, Koroner Anjiyogram, Anjiyoplasti, Kalp Pili Takılması, Ambulatuvar Kardiyak Izleme, Efor Treadmil Testi.
Ahmet Çelik adresi nerede?Ahmet Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kuzeykent Mahallesi, 31168 Sokak, Ritim Ofis, A Blok 1 Kat (3. Çevreyolu) Mersin
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Çelik hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ahmet Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Mersin bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kardiyologlar
Mersin bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kardiyologlar