Genel Cerrahi daha fazla

İstanbul 2 adres

Prof .Dr. Ahmet Cem Dural,

2009 senesinde İstanbul Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'ndan Genel Cerrahi İhtisası'nı tamamlamış ve ardından 2009-2012 senelerinde Iğdır Devlet Hastanesi'nde sonrasında 2012-2021 yılları arasında Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzman olarak , ardından da eğitim görevlisi olarak hizmet vermiştir. 2014 yılında A.B.D. Cleveland Clinic ve 2015 yılında İsveç Karolinska Enstitüsünde Endokrin Cerrahisi alanında araştırma ve klinik eğitimlerimi bitirmiştir. 2015 yılında Avrupa Endokrin Cerrahisi Yeterlilik Belgesi'ni almıştır. 2016 yılında Kanada, Ottawa Üniversitesi'nde translasyonel tıp alanında araştırmaları olmuştur. 2017 yılında Genel Cerrahi Doçenti ünvanı almıştır. 2021 yılında göreve başladığım LIV Hospital Ulus ve Vadistanbul Hastaneleri Genel Cerrahi Kliniği'nde Endokrin Cerrahisi alanında görev yapmaktadır. 2022 yılında İstinye Üniversitesi, Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı'na Doçent Dr. olarak atanmış, 2022 yılı Ekim ayında ise Profesör Dr. ünvanı almıştır.

Liv Hospital Vadistanbul
Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, Sarıyer, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin

Adrenalektomi

Dikişsiz Tiroid Cerrahisi

Endokrin Cerrahisi

Genel Cerrahi Randevusu

Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi, Vadistanbul Park Etabı, 7F Blok, İstanbul

K
Konum: Liv Hospital Vadistanbul • Endokr...daha fazlain Cerrahisi daha az

Trioid ameliyatımı Cem Bey ile gerçekleştirdim. Sürece başlamadan önce tüm ihtimalleri ve sürecin akışında yaşayacaklarımızı ayrıntılı bir şekilde anlatarak tüm stresi üzerimizden atmamızı sağladı. Bu sebeple uzman ve işinin ehli bir hekime kendinizi emanet ettiğinizi bilerek tedavinizi gerçekleştirebilirsiniz. Süreç boyunca sık sık görüştük hiç bir sorun yaşamadan tedavim tamamlandı. Cem Bey ile karşılaştığım için çok şanslı hissediyorum kendimi.

Konum: Liv Hospital Ulus • Endokrin Cerrahisi

Check-up sonrası tespit edilen nodülüme biyopsi yapıldı. Olumsuz çıkan sonuç sonrasında tiroit bezimin alınmasına karar verildi. Bu noktada iyi ki Cem bey ile yolumuz kesişti çünkü kendisi ile çok güzel bir süreç geçirdik. Bu gibi hastalıklara uzak ama bir o kadar da detaycı bir insansanız Cem bey doğru doktor. Kendisi bana tüm süreci,nasıl geliştiğini, olabilecek senaryoları, hatta dünyada genel örnekleri ve tıbbı yaklaşım şekilleri ile ilgili tüm bilgileri verdi. Bu sebeple aklımda hiç bir şüphe ve soru işareti olmadan,tüm güvenimle sürecin içerisinde oldum. Tiroit bezi alınırken gerekli tüm kontroller de yapıldı,lenf bezleri vs gibi. Sonrasında ise adım adım tüm yapılacakları anlattı. Çok erken teşhis edildiği ve operasyon da başarılı geçtiği için radyoaktif tedaviye ihtiyaç olmadan hastalık sürecini atlatmış olduk. Her ne kadar erken teşhis ve agresif olmayan bir tür olsa bile insanı endişelendiren bu hastalığı Cem bey ile karşılaşarak geçirdiğim için çok mutluyum.

Konum: Liv Hospital Ulus • Endokrin Cerrahisi

Her yıl Liv Ulus Hastanesinde yaptırdığım rutin check-up’ımda, tiroid ultrasonum sonucu acil biopsi istendi. Daha ben ne olduğunu kavrayamadan sağ olsunlar aynı gün bana biyopsi için randevu ve işlem organize edildi. Sonucum çıktığında Sayın Prof.Dr. Ahmet Cem Dural’a yönlendirildim. Doktor bey son derece içten ve sabırlı bir tavırla, yapılacak tüm işlemleri ve beni yeni hayatımda bekleyen süreci, son derece detaylı bir şekilde bizlere izah etti.
İtiraf etmeliyim ki olası komplikasyonların ciddiyeti, hocamızın bu candan tavırları olmasa beni oldukça korkutacaktı..Yine aynı serilikte, birlikte ameliyat günüm tayin edildi ve çok şükür Cem hocamın sayesinde mükemmel bir operasyon gerçekleştirildi.
Şu an geriye dönüp tüm bu süreci düşündüğümde şükredecek ne kadar çok şeyim olduğunu görüyorum. Bu vesileyle öncelikle değerli hocam Prof Dr Cem Dural’a ve bana hastanede kraliçeler gibi bir süreç yaşatan herkese şükranlarımı iletmek isterim.
Saygılarımla,

Konum: Liv Hospital Ulus • Endokrin Cerrahisi

Graves (zehirli guatr) hastaları selam. 1 yıl tedavi gördüm bu tedavinin sonunda doktorum, ameliyat olmam gerektiğini belirtti ve beni Cem hocaya yönlendirdi.kendisiyle ameliyattan 1 hafta önce tanıştım ve iyiki tanıştım.hastalığın ayrıntılarını bilsem de ameliyatla alakalı hiç bilgim yoktu.Cem hoca ameliyat öncesi ve sonrasını en ince ayrıntısına kadar anlayabileceğim bir dilde anlattı.beni boş vaadlerle değil mantıklı açıklamalarla rahatlattı.bu görüşmeden sonra 2 tane daha cerrahtan aldığım randevuyu iptal ettim.bugün ameliyatımın üzerinden 5 gün geçmiş.Operasyondan 1 gün sonra sesim geri geldi.(tiroid ameliyatındaki bi tehlike ses tellerinin hasar görmesidir). 2 gün sonra evde rahatça dinleniyordum.3. Gün hayata karışabilecek durumdaydım.bu süreçte tabiki zor dakikalar da vardı ama Cem hocanın telefonu sürekli açık ve inanmıcaksınız ama kendisine ihtiyacım olduğu her anda ulaştım.Bilgisi, tecrübesi ve insana yaklaşımıyla kendine hayran bıraktı.

Konum: Liv Hospital Vadistanbul • Endokr...daha fazlain Cerrahisi daha az

Tiroid kanserinden korkuyordum, sesimi kaybetmekten korkuyordum ve size şunu söyleyeyim ki bu doktor harika, titiz, detaylara dikkat eden, akıllı, yetenekli ve başarılı. Başından sonuna kadar her şeyi takip etti ve ameliyattan sonra iletişimi hiç kesmedi, ameliyattan sonra ne zaman sorum olsa her zaman ulaşılabilirdim. Ameliyat sorunsuz geçti ve rahatladım ve Ahmet Cem doktoru bulduğum için Allah'a şükrediyorum.

O
Konum: Liv Hospital Vadistanbul • Endokr...daha fazlain Cerrahisi daha az

Yakın zamanda Prof. Dr. Ahmet Cem Dural tarafından gerçekleştirilen tiroid ameliyatım son derece başarılı geçti. Ameliyat öncesi süreçte kendisi, bana tüm detayları net ve anlaşılır bir şekilde anlatarak süreçle ilgili hiçbir soru işareti bırakmadı. Samimi ve profesyonel yaklaşımı sayesinde kendimi güvende hissettim.

Ameliyat sürecinde ise Prof. Dr. Ahmet Cem Dural’ın uzmanlığı ve titizliği, sürecin başarıyla sonuçlanmasını sağladı. Ameliyat sonrası dönemde de her zaman ulaşılabilir oldu ve sorularımı yanıtlayarak desteğini esirgemedi.

Kendisinin bilgi birikimi, hasta iletişimindeki üstün başarısı ve insan odaklı yaklaşımı için minnettarım. Böyle bir süreci böylesine güvenilir ve yetkin bir hekimle geçirdiğim için çok şanslıyım.

Prof. Dr. Ahmet Cem Dural

Çok naziksiniz, bu samimi yorumunuz için teşekkürlerimi sunarım. Tedavi sürecinizde yer almış olmak benim için büyük bir mutluluktu. Zorlu tanı ve tedavi sürecinizde güleryüzünüz ve pozitifliğinizi kaybetmemiş olmanız bizleri de fazlası ile motive etti. Artık hastalığı geride bırakıp hayatınıza kaldığınız yerden devam ediyor olmanız bizim için en büyük hediye...

Konum: Liv Hospital Ulus • Endokrin Cerrahisi

TSH değerlerimin bozulması sonucu, biyopsi ile alınması tavsiye edilen Tirioid nodülü şikayetiyle gittim kendisine. Detaylı ameliyat ve tedav süreci ile ameliyat sonrası olası olumlu-olumsuz durumlar kapsamında fazlasıyla bilgi veriyor. İlgisi, sıcaklığı, anlayışı, bilgisi, deneyimi ve donanımıyla size kendinizi iyi hissettiren bir Hocadır. Başarılarının devamı temennisiyle..

Prof. Dr. Ahmet Cem Dural

Güzel yorumunuz ve nazik sözlerinize teşekkürlerimi sunarım. Çok ani ve hızlı gelişen tanı ve tedavi sürecinizde bizleri tercih etmeniz ve sürecin sonunda bu olumlu düşüncelere sahip olmanız benim ve ekibim için en büyük mükafat. Bizlere duyduğunuz güven ve pozitif yaklaşımınız da tedavinin başarıya ulaşmasında önemli nedenlerden... Sağlıklı günlerde kontrollerinizde görüşmek dileği ile...

Konum: Liv Hospital Ulus • Tiroid Kanse...daha fazlari Cerrahisi daha az

Tiroid nodülü ve sonrasında papiller karsinom tanısı cerrahi planlaması sürecimde Ahmet Cem Bey ile tanıştım. Tedavinin en başından itibaren mesleki bilgi ve deneyiminin vermiş olduğu güvenin yanısıra empatik yaklaşımı, süreç boyunca yönlendirmeleri ve desteğiyle de başarılı, güvenli ve rahat bir ameliyat dönemi geçirdim. Sürecin her aşamasını takip eden ve taburcu olduktan sonra da ihtiyaç duyduğum zaman ulaşabildiğim başarılı bir hekim. Kendisini içtenlikle tavsiye ederim.

Prof. Dr. Ahmet Cem Dural

İçten ve samimi yorumunuz benim ve ekibim için en büyük motivasyon kaynağı, o nedenle çok teşekkür ederim. Hastalarımızın göstermiş oldukları nezaket ve vakitlerini ayırıp bizler hakkında bu şekilde görüşlerini belirtmeleri gerçekten bizler için en büyük hediye. Hastalığınızın tanı ve tedavi sürecinde sizin de göstermiş olduğunuz pozitif duruş bizim başarıya ulaşmamızı etkileyen önemli bir faktör, o nedenle birlikte çıktığımız bu tedavi sürecinde ulaşılan başarı hepimizin başarısı. Artık herşey geride kaldığına göre hayatınıza kaldığı yerden mutlu ve sağlıklı bir şekilde devam etmenizi diler, tekrar bu zarif yorumunuz için teşekkür ederim.

Konum: Liv Hospital Vadistanbul • Endokr...daha fazlain Cerrahisi daha az

Cem bey le paratroit adonem şikayetim için tavsiye üzerine tanıştık. İlk görüştüğümüz andan itibaren aklımda hiç bir soru işareti bırakmadan her türlü bilgiyi anlatarak ve paylaşarak ilerledi. Bu bir hasta için oldukça kıymetli. Bunun yanı sıra çok ilgili , mütevazi ve tatlı dilli bir hekim. Hiç şüphe duymadan güvenerek ameliyatımı oldum. Herşey mükemmel geçti. İyi ki Cem bey i tanıdım ve ona ameliyat oldum. Bir doktor olarak hastasına nasıl iyi davrandığını , nasıl ilgilendiğini burada anlatmam mümkün değil. Gözü kapalı hiç düşünmeden hocamı herkese tavsiye ederim. Ayrıca ameliyat sonrası takip ve yoğun ilgisi için minnettarım.

Prof. Dr. Ahmet Cem Dural

Öncelikle yazmış olduğunuz nazik geribildirim için teşekkür ederim. Paratiroid bezi hastalıkları hem tanısı hem de tedavisi zor olan ve deneyim gerektiren hastalıklar olup sadece cerrah tarafından değil multidisipliner olarak tedavi edilmesi gereken bir hastalık. Sizin durumunuzda olduğu gibi tanı ve tedavi süreci bu ekip sayesinde güvenli ve sorunsuz bir şekilde sonuçlandı. Güzel sözleriniz ve içten yorumunuz için bir kez daha şükranlarımı sunarım. Geçmiş olsun dileklerimle...

Konum: Liv Hospital Vadistanbul • Tiroid Kanse...daha fazlari Cerrahisi daha az

Beklenmedik bir şekilde , tesadüfen tespit ile Mayıs 2024 yılında Tiroid Kanseri teşhisi konduğu için doktor arayışım vardı. Endişeliydim. Cem Bey’e tavsiye üzerine gittim , bu konu için ilk gittiğim cerrah kendisi ve başka bir doktor görüşüne ihtiyaç hissetmeden konuşmamızın 5. dakikasında falan ameliyatı ne zamana planlayabiliriz dedim. Kendisi tam bir profesyonel, konusunda uzman olduğunu hissediyorsunuz. Detaylı açıklamalar ile daha siz sormadan kafanızdakilere cevap oluyor. En önemlisi her daim ulaşılabilir olması sayesinde kendinizi rahat ve güvende hissetmenizi sağlıyor. Kendisini iyiki tanımışım ve tedavi sürecimi birlikte planlamışız. Başarılı bir ameliyat ve tedavi süreci geçirdim sayesinde. Başarıları daim olsun, sonsuz sevgi ve saygılarımla, M. Ö.

Prof. Dr. Ahmet Cem Dural

Hasta ve hekim arasında iletişimin temelini belirleyen yegane unsur güven... Ne mutlu bana ki size de bu güveni ilk görüşmemizde verebilmişiz. Samimi ve içten yorumlarınız için teşekkür ederim. Tanıdan ameliyat aşamasına geçen sürecin hızlı olmasına rağmen kafanızda herhangi bir soru işareti kalmadan bizlere emanet edebildi iseniz kendinizi, inanın bu bizler için en büyük övünç kaynağı. Umuyorum ki bundan sonraki takip ve kontrol süreciniz de aynı biçimde ilerleyecektir. Tekrar şifalar diliyorum, kontrollerinizde görüşmek dileği ile...