Antalya Şehir Hastanesi
Göçerler, 5379. Sk, Antalya

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Antalya Şehir Hastanesi Diğer

Meme kanseri ameliyatımı olmaya karar verdiğim tek doktorum.isini severek yapması insancıl tavırları tek kelimeyle harika.iyi ki tanismisim.gozunuz kapalı guvenmelisiniz.Allah işini gücünü rast getirsin.

Konum: Antalya Şehir Hastanesi Diğer

Kendisinden Allah razı olsun gecikmeli troid kanseri ameliyatına kendisinin telkinleri sayesinde ikna Ahmet Cem Esmer hocamız eline sağlık zorlu ameliyatı yaptı hiçbir sıkıntı yaşamadım şükürler olsun

Konum: Antalya Şehir Hastanesi Diğer

Doktor Bey'den Allah razı olsun uzun zamandır guatr nedeniyle ameliyat olmam gerekiyordu ve korkuyordum. Kontrolde kendisine güvenmem sonucu bu ameliyatı ona olmaya karar verdim ve uzun zamandır korkulu rüyam olan bu durumdan sayesinde kurtuldum.

Konum: başka bir yer Diğer

İşiniz uzmanı bir cerrah kendisine yıllardır süren basur şikayeti ile başvurmuştum ameliyat öncesi olası bütün senaryoların üzerinden geçti ve neyse ki başarılı bir ameliyat ve sonrası dönem geçirdik kendisi ile birlikte.

Konum: başka bir yer Diğer

ALLAH KENDİSİNDEN RAZI OLSUN ANNEMİN BARSAK KANSERİNE BAĞLI BARSAK TIKANIKLIĞI NEDENİYLE ACİLDEN AMELİYATINI YAPTI. KENDİSİ OLDUKÇA CANA YAKIN VE HER KONUDA FAZLASIYLA BİZİ BİLGİLENDİRDİ. KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Konum: başka bir yer Diğer

Güler yüzlü ve bilgili bir doktor.fistür hastalığımla ilgili yapılabilecek bütün işlemler hakkında detaylı bilgi verdi ve uyguladığı tedavi ile sağlığıma kavuşturdu.

Cem bey en zor zamanımızda acilde bize yardımcı oldu, hastalığım geçti ameliyat olmama gerektiğimi en ince ayrıntılarına kadar sabırla anlattı, serviste de dr beyi görünce çok sevindim, Allah razı olsun ameliyathanede de dr beyi görünce çok mutlu oldum ve panik atak hastası olmama rağmen rahatladım. Safra kesesinden çok çektim, son zamanlarda acilden çıkmaz olmuştum, hastane hastane gezer olmuştum ama sonunda Dr. Cem Bey'in sayesinde bu derdimden temelli kurtuldum. hastasına ilgisi, görünce sahip çıkması ve doktorluğu-bilgisi çokçok fazla. İlgi alakası için ne kadar teşekkür etsem az kalır, herkese tavsiye ederim.