Ahmet Cemil bey’e kuzenimin tavsiyesi ile gittim. Ona yaşadığım sıkıntılardan ve artık sabrımın tükendiğinden kimseye tahammül edemediğimden bahsetmiştim. Yaşadığım sorunlar, endişelerim uykularımı kaçırıyordu.
Randeuya gittiğimde, son derece kibardı. Neden geldiğimi sordu, neye ihtiyacım olduğunu sordu. Sabır dedim. Sonrası çorap sçküğü gibi geldi. Emdr. Terapisi uyguladı. İlk terapimden çıkar çıkmaz kuzenimi aradım. İlk sorunumu çözmüştük bile. Nasıl oldu bilmiyorum. Bu teknikle saygalarca yazdığım tüm sıkıntılarımı çözdük, uykusuzluğum endişem bitti. Hafifledim resmen. Artık bir sıkıntım yok ama yine de kendisine gitmek istiyorum çünkü verdiği tavsiyeler ve beni gerçekten ne istediğime yönlendirmesi harika. Yaşam koçum diyebilirim. Sonsuz teşekkürler ona.
Ahmet Cemil Ölçer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Cemil Ölçer, Aile Danışmanlığı.
Ahmet Cemil Ölçer adresi nerede?Ahmet Cemil Ölçer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Cemil Ölçer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Cemil Ölçer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Cemil Ölçer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Cemil Ölçer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Cemil Ölçer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Cemil Ölçer hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Ahmet Cemil Ölçer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.