l.....
Ahmet bey, Kayseri de nadir ağrısız diş çeken kiymetli hekimlerimizden birisidir, eşimin 20 lik dişi kırık olmasına rağmen, bir kaç dişçi cekmek istemediği halde , sıfır ağrı ile dişi çekti ve hiçbir problem yaşamadık, eline emeğine sağlık, çok tesekkur ediyorum.
me...n
Harika bir hekim diş çekimi süper hissetmiyorsunuz bile çektiğini benim üç dişimi çekti hiç haberim olmadı süper bi dişçi pişman olmazsınız
ay...8
Tam manasıyla mükemmel bir hekim.Tedavi yönteminin yanı sıra hastaya yaklaşımı ve samimiyeti bizi çok etkiledi.Gönül rahatlığıyla tercih edebileceğimiz bir doktor.
nu...n
Harika bir insan Allah selamet versin.Hastaya yaklaşımı, tedavi ediş süresi, tedaviye hakimeyeti kelimenin tam manasıyla mükemmel. Önemli olan; tedavinin yanında hastasına yaklaşımı, biz bu yaklaşımın ne olması gerektiğini Ahmet bey'de gördük. Şiddetle öneririm.
Ahmet Cengiz Dağdeviren isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Cengiz Dağdeviren, Diş Hekimi.
Ahmet Cengiz Dağdeviren adresi nerede?Ahmet Cengiz Dağdeviren şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bankalar Vad.Gürcü Sok.No 15/2 Kayseri
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Cengiz Dağdeviren isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Cengiz Dağdeviren online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Cengiz Dağdeviren isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Cengiz Dağdeviren bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Cengiz Dağdeviren ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Cengiz Dağdeviren hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Ahmet Cengiz Dağdeviren hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kayseri bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Diş Hekimleri
Kayseri bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri