Histerosalpingografi (HSG)
Özel Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi
Rahim Filmi
Özel Tarsus Kadın Hastalıkları Ve Doğum Hastanesi
n....k
Yılların hekimi.Kayseriden 2 çocuğumunda doğumu için sırf Ahmet Çetin hocama geldim.o denli güvenilir işinin ehli profesyonel bir doktor.alanında uzman.2 çocuğumda sezeryan oldu.ne ameliyat anında ne ameliyat sonrasında hiçbir sıkıntı yaşamadım.zaten ahmet hocam ameliyat anında hoş sohbetiyle sizi rahatlatmakta.Tarsus için çok büyük bir değer kendisi.Alanında uzman güler yüzlü ilgili bi kadın doğum uzmanı arıyorsanız Ahmet Çetin hocamı tek geçerim.
ay...r
Merhabalar.Ben Azerbaycan Bakude yasiyorum.miyom tesisi koyulduktan sonra Turkiyede dk arastirmaya basladim ve bi kac dk orda goruldum ama istedigim gibi cevap alamadim.cok olumsuz cevaplar aliyordum cunku.cogu rahmin alinacak diyordu.bende cok telas icindeydim cunku daha cocuk sahibi degildim.Tarsustaki akrabam beni Dk.Ahmet Cetin Dirgenle tanistirana kadar.Guler yuzluyuyle bana cesaret verdi ve ameliyat basarili olacagini soyledi.Ameliyat oldum.cok sukur hersey cok guzel gecti.sorun yasanmadi.bi kac ay icindede cocuk sahibi ola bilecegimi soyledi.doktorumun ellerinden opuyorum
Ahmet Çetin Dirgen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Çetin Dirgen, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ahmet Çetin Dirgen tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Rahim Filmi, Histerosalpingografi (HSG).
Ahmet Çetin Dirgen adresi nerede?Ahmet Çetin Dirgen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şehitkerim Mahallesi Sayman Caddesi No:15 Tarsus
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Çetin Dirgen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Çetin Dirgen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Çetin Dirgen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Çetin Dirgen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Çetin Dirgen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Çetin Dirgen hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Çetin Dirgen hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Adana Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Mersin Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları