Doktor muayenehanesi
Kahramanmaraş, Kahramanmaraş

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Doktor muayenehanesi Çocuk Hastalıkları

Kahramanmaraş’ta geldigimiz 5. Çocuk doktoru diğerleri kötü değildi ama tavsiye üzerine geldiğimiz Ahmet bey bebeğimizi çok güzel karşıladi gayet sıcak, çocuğu detaylı olarak muayene etti bizi aydınlattı eve gittiğimiz akşamı kendi aradı durumuyla alakalı ve 1 muayene için 3 gün ayrı ayrı kontrole çağırdı. Allah razı olsun umarım hep bu enerjisi devam eder

Ahmet bey mükemmel bir doktor oğlumu Kahramanmaraşta görmeyen doktor kalmadı ve 1.5 yaşına kadar tüm doktorlar ilaç yükledi 1.5 yaşına kadar 5 defa hastaneye yatırıldık hatta antibiyotik yüklemesinden oğlumu zehirlediler bu sayede Ahmet beye çevredeki duyumlarımız ve öneriler üzerine gittik ve oglum 4 yaşında halen ilaç kullanmadı kızım 1.5 yaşında ve halen ilaç kullanmadı sizden çok memnunuz Ahmet bey davranışlarınızdan çocuklarıma olan ilginiz ve sevginizden dolayı size çok teşekkür ediyoruz.Bizim için bir doktor ve çok iyi bir insan olarak KAHRAMANMARAŞ ta birtanesiniz.Teşekkür ederiz.

T

Ahmet beye coook tesekkur edıyorum ve takdır edıyorum işine olan ilgisini. ılk kez bugun tanıstı kızım doktoruyla ama butun gereklı taramalar yapıldı ve gereksız yere hıc bır ılac verılmedı. Greksız ANTIBIOTIK kullanımına HAYIR dıyorum.... Kadir Tugcu kadar guvenebılecegım baska bır doktor buldugumuz ıcın cok sanslıyızzz... TESEKKURLER Ahmet Beyy

Hastaneye gitmek helede hasta çocuğunuzu hastaneye götürmek anne baba olarak stres verici bir durumdur. Ancak Ahmet bey sayesinde biz hastaneye değilde bir yakınımızı ziyarete gidiyormuş duygusu yaşıyoruz. Teşhis, tedavi, takip, iletişim 10 numara. Diğer yorumculara katılıyorum GEREKSİZ YERE İLAÇ YOK.

Ahmet beyi yıllar öncesinden tanıyor olmama rağmen,hekimlik yönünü de oğlumun rahatsızlığı vesilesiyle ilk kez bu gün görme fırsatımız oldu.Derinlemesine anemnez alıp hastalığı araştırması, gereksiz antibiyotik kullanımından kaçınması, öz güveni, ebeneynlerin o endişeli ve gergin hallarini samimi yaklaşımı ve rahat tavırlarıyla minimum düzeye indirmesiyle ve isabetli teşhisleriyle hekimliğin hakkını dört dörtlük verdiğini düşünüyorum. Başarılarının her daim devamını dilerim.. Murat Kireçci

Ahmet Bey gerçekten çok iyi bir hekimdir,çok saygıdeğer bir insandır,işine çok önem verir.Tespiteri çok doğrudur,kendisinden çok memnunuz.Birçok hekime muayene olduk,en iyi sonucu aldık.

İddia ediyorum ki; 11 aylık bebeğimin sevgili doktoru Ahmet bey bence Kahramanmaraş'ın en iyi çocuk doktoru.İlgisi ve bilgisi mükemmel, ve ayrıca çocuklarla iletişimi de öyle... Tespitleri ve gerekli gördüğü hallerde ilgili dallara yönlendirmeleri de çok yerinde, gereksiz ilaç kullandırmama konusunda da çok hassastır. Kahramanmaraş'tan taşınıyoruz ve belki de en çok doktorumuzdan ayrıldığımıza üzülüyoruz...Tıp bayramınızı da buradan ayrıca kutluyorum Ahmet bey, sevgiler

Ahmet bey ne olursunuz Kayseri'ye gelin veya Kayseri'de sizin gibi güvenebileceğimiz bir doktor arkadaşınız varsa lütfen bi tavsiyede bulunun sizin gibi güvenebileceğim bi tane doktor bulamadım

çocuğum maraşın tüm doktorlarını gördü neredeyse...en güvendiğim hatta tek güvendiğim çetinkaya...

tanıdığım en iyi çocuk doktoru Ahmet Bey gibi bir doktor daha olduğunu sanmıyorum hemen ilaç vermiyor baştan sona iyice inceliyor kelimeler yetersiz Ahmet beyi tarif etmek için kendisine çok güveniyorum sizin gibi doktorların sayısı artar inş.

Profili düzenle veya yönet