Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
ni...k
O kadar bilgili,net, pozitif bir hekim ki bize hep çok güven verdi.Hamileliğimi önce düşük riski, böbrek büyümesi, su fazlalığı ve en son erken doğum riski ile zirvede tamamladım.Her dönemde bana hem çok akla mantığa yatan hem de çok net olarak açıklamalar yapıp içimi hep ferah tuttu. Her ay kontrolüne şunu şunu soracağım diye liste yapıp gider listeyi daha hiç açmadan tüm sorularımın cevaplarını alacak kadar süreç bilgisi alır dönerdim. Benim için bunlardan ayrı en önemli şey sayesinde ben bebeğimden ayrılmadım. Bebeğim izole damak yarığı ile dünyaya geldi. İdy hastalarından gebeliğinde bu şekilde doğum yapabileceği söylenen tek anne benim. Bunun dışında doğum anında fark eden nadir doktorlardan biri de hocam.Doğum bittiğinde kendi görevi olmamasına rağmen bebeğime doktorlar araştırdı, odamıza defalarca gelip o süreç hakkında da bize bilgiler verdi. Bebeğimize yapılan testler için bile bilgi vermemizi istedi bizden. Hayatım boyunca gittiğim her yerde öveceğim sizi,iyi ki tanımışız
bü...z
Dün kanama ile gittim ve günlerdir dış gebelik kesesini göremediler ahmet hocam hemen gördü ve riskli bir durumdan beni en hızlı bir şekilde kurtardı karşınıza çıkabilicek enn iyi hekimlerden biri hem tedavi hem yaklaşamı 10/10 diyebilirim
şg...a
Plesenta previa sebebiyle riskli bı doğum nedeniyle umuttepeye yönlendirilmistim fakat ilgisizlik nedeniyle şans eseri 34. Haftada Ahmet bey ile karşılaştım ve iyi ki de karşılaşmışim. Plesenta rahme yapışma durumu vardı riskli bı doğumdu ama Ahmet bey o kadar güzel bilgi ve güven verdi ki tamam dedim. Ameliyatta da el çabukluğu ve uzmanligi ile hem beni hem bebeğimi hem de rahmi kurtardi iyi ki onunla tanışmısiz. Kesinlikle çok ilgili sorulara cevap veren her saniye telefon ile ulaşabileceğiniz mükemmel bir doktor.
hh...h
Önceki doktorumuzla hamileliğimizin 40. haftasında sıkıntı yaşadığımızdan ötürü Ahmet Coşkan hocamızla gebeliğin son haftasında tanışmak nasip oldu. Keşke daha önceden tanısaymışız Ahmet hocamızı. İşinin ehli, sizi ciddi bir şekilde dinleyen ve en önemlisi size güven ve moral veren, cesaretlendiren bir hekim. Ayrıca normal doğum için hem kendisi hem de ekibi en üst seviyede motivasyonla destek oldular ve çok şükür de oldu. Doğum günü akşamı hemşireler, ebeler mesai değişimi yaptılar tereddüt ettim bir an ama yeni gelenler de çok iyi ilgili davrandılar. Çok memnun kaldım. Hastanedeki diğer işlemleri yürüten personel de çok ilgili ve saygılı. Farklı bir hastane. Başta değerli Ahmet Coşkan hocama sonra ekibine ve tüm hastane çalışanlarına çok çok teşekkür ederim. Normal doğum isteyen Ahmet Coşkan hocamdan şaşmasın...
şu....
2 kızımda doktorum Ahmet beydi ve ilgili, alakalı, dakik bir doktor. Genelde normal doğum taraftarı, sezaryan olmuş olsanız bile. Sezaryan sonrası normal doğum istiyorsanız doktorunuz Ahmet bey.
mu....
Eşimin doğumu için yaklaşık 6 aydır kendisine gidiyoruz. Mükemmel bi insan herkese tavsiye ederim. Doktorluk tecrübesi yüksek seviyede. Sorduğunuz her soruya usanmadan negatiflik göstermeden yüksek enejisi ile cevap veriyor. Mesleğini severek yaptığı aşikar.
bu...n
Ahmet Hocamı, tavsiye üzerine tanıdım. İyi ki tanışım kendisini. 2 ay süresince İstanbul ve İzmit dahil çok sayıda doktora muayene olup, miyom ameliyatım hakkında gerçekten çok sert ve olumsuz tanılar kondu. Kendisi bana ve eşime durumu o kadar sabırla ve tecrübeli bir şekilde anlattı ki. Muayene sonucunda 2 hafta sonrası için ameliyat tarihi aldık. Beklenilenden daha uzun ve zor bir ameliyat geçmiş, uyandığımda bana durumumu çok net ve pozitif bir dille anlattı,tüm korkumu aldı. Ameliyat sonrası Ahmet hocamın söylediklerini yaparak çok hızlı bir şekilde toparlandım. Kendisine çok teşekkür ederim. Sayesinde bebek sahibi olma ümidim oldu.
be...3
Ahmet bey iyiki tanıdım sizi işine mesleğine aşık bütün hastalarına ilgili süper doktor kocaelide tek süper doktor Ahmet bey ve süper asistan eda hanım iyki varsin iyki tanımışım sizleri kelimeler yetmez anlatmaya ☺
ha...u
Ahmet Bey gerçekten mükemmel bir doktor burdan ona çokk teşekkürlerimi sunarım sorunlu bir hamilelik geçirdim gitmediğim doktor kalmamıştı bebeğin eşi aşağıda oldugu için piskolojimi bozmuşlardı doğum masasından kalkamayacakmış gibi düşünüyordum taaki AHMET BEYle karşılaşıncaya kadar beni okadar rahatlattıki gönül rahatlığıyla bir hafta sonra doğuma gideceğim tek üzüldüğüm konu cok geç tanımış olmam. hamilelik boyunca boşuna strese girmişim.ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AHMET BEY SİZE...ALLAH başımızdan sizi eksik etmesin.
yı...z
çok iyi bir doktor herkese tavsiye derim arif beye çok teşekkür ederim hamilelikte çok mide bulantısı çekiyordum bir çok doktora gittim ama hiç biri bulantılarım için bir şey yapmadı sonra arif beyi buldum rahatsızlığımı belirttim ve beni hastaneye yatırdı serum takıldı ve o günden beri mide bulantım yok tekrar tekrar teşekkür ederim doktoruma sayesinde gayet iyiyim herkese tavsiye ederim
Ahmet Coşkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Coşkan, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Ahmet Coşkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu.
Ahmet Coşkan adresi nerede?Ahmet Coşkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftlik, 4179. Sk. No:1 Kocaeli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Coşkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Coşkan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Coşkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Coşkan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Coşkan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Coşkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Ahmet Coşkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları