Halen Miadent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi`nde çalışmaktadır.
Çankaya
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Ağız Koruyucusu
Lazerli Diş Bakımı
Lokal Anestezi
X-Ray
Çankaya
Yönlendirilmiş Doku Rejenerasyonu (Ydr)
.....
Oğlum dişçi koltuğuna oturtmak çok zordu bir kac denememiz basarisiz oldu.. dişlerinde kanal tedavisi ,dus cekimi vs..uzun işlemler gerektiriyordu..Dr.Ahmed bey ile tanıştık ilk andan itibaren ilgisiyle oğluma kendisini sevdiren ve her asamada ayrıntı bilgi verdi. Çok memnun kaldık... çocuğunuz için doğru bir doktor olacağına emin olabilirsiniz..
ni....
Tavsiye üzerine gitmiştim. İlgisi ve alakasından çok memnun kaldım. Torunumun diş ağrısı üzerine gitmiştim. Yaptığı işlemler için detaylı olarak bilgilendirildim. Hiç bir sorun yaşamadım. Sonuçdan çok mutlu oldum. Güler yüzü ve samimiyetiyle ilk andan itibaren bizi rahatlattı. Hastane zaten gayet nezih ve temiz bir yer. Yakınlarıma tavsiye ediyorum.
Ahmet Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Coşkun, Çocuk Diş Hekimliği (Pedodonti). Size Ahmet Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Ağız Koruyucusu, Cep Derinliği Azaltma, Dikiş, Diş Bakımı, Diş Bakımında Lazer Tedavisi, Diş Çekimi, Diş Dolgusu, Diş Ilacı Kullanımı, Diş X-Ray.
Ahmet Coşkun adresi nerede?Ahmet Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Coşkun online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Coşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Coşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Coşkun bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Coşkun ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Ahmet Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Çankaya bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Çankaya bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Diş Hekimleri (Pedodontistler)