Prof. Dr.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi,
Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi
Samsun 1 adres
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun
Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi AD. Samsun
Abdominoplasti
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Variköz Ve Spider Venlerde Kozmetik Cerrahi
Vaser Liposuction
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
e....b
Kendisi tanınmış ve güvenilir bir hekim olduğu için gözüm kapalı 08.02.2024 tarihinde ğöğüs estetiği için ameliyat oldum.2 çocuk annesi olarak ihtiyacım vardı ve beni anladığını düşündüm.Pek çok hastaya şifa olması ile bilinen hekim bana çok güven verdi ve doğallıktan yana olduğu için memnun olacağımı düşündüm.Ameliyat güzel geçti.Tek başıma gidip ameliyat olmama rağmen kendisi ve ekibi güzel ilgilendi ancak terslik vardı ve her seferinde memnun olmadığımı kontrollerimde söyledim.Şu an kötü ve aynaya bakmak bile istemiyorum hem maddi ama en çok manevi olarak psikolojim bozulmuş durumda.3. Ay kontrolümdede kendimi anlatamadığımı anladığım için buradan yazıyorum.herkes hata yapar, işler ters gider ancak hekim olarak bana benim yanımda olduğunu hissettirmedi ve geçiştirildim.şu an üzgün bir şekilde daha fazla sorun çıkmaması için başka ameliyat durumuna bakmam gerekecek. Bariz fark ve sarkmış göğüslerle faciaya döndü. Hekime küsülmez ancak revizyon olabilirdi.bana daha çok mutsuzluk oldu.
ya...ç
18Nisan da Ahmet hocamıza karın germe ve vaser liposcution oldum ve iyiki olmuşum diyorum hiç sorun yaşamadım herşey çok iyiydi
h....k
Geçen yıl kasım ayında Ahmet hocam çift çene ameliyatımı gerçekleştirdi.Üst çenem 6 mm ileri,alt çenem 6 mm geri alındı.Tedavi sürecimde hocamızla tanışmamız çok ani oldu.Ameliyatın zorluğu açısından ailemin çok tedirginliği vardı.Ancak hocamızın bizi kabul edişi ve süreç boyunca samimiyetle her aşamayı anlatarak bize güven verdi.Ameliyat sonrasında yüzümde hiçbir şekilde morluk oluşmadı.Çene çevremde ne ilk günlerde ne daha sonrasında hiç ağrı hissetmedim.Çenemin iki yanında kanın dışarı çıkması için açılan yaradan hiçbir şekilde iz kalmadı.Gerçekten mesleğinde çok kaliteli bir doktor olduğu kanaatindeyim.Ameliyat sonrasında on gün hastanede kaldım.Her gün beni kontrole gelerek-hafta sonu dahi-durumumu bizzat kendi takip etti.Mesleğindeki başarısının yanında hastasına gerçekten değer veren,cana yakın bir doktor.O süreci kolay atlatmama vesile olduğu için buradan bir kez daha şükranlarımı sunuyorum.Şu an hamdolsun çok iyiyim ve çok memnunum. Hocamızın mesleğindeki başarısı daim olsun
ns...s
Meme küçültme ameliyatı için Ahmet hocamıza başvuruda bulundum. 13 Şubat 2024 tarihinde de ameliyat gerçekleşti. Güven veren yaklaşımı sayesinde hiç tereddüt etmeden ameliyata girdim. Ameliyat öncesinde olabilecek tüm durumlar hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Beklentilerim soruldu ve olabilecek en uygun önerilerde bulunuldu. Ameliyatın olduğu gün Ahmet hoca odamda ziyaret etti ve iyi olduğumdan emin olmak istedi. İki gün, üç gece hastanede kaldım ve kaldığım süre boyunca ilgi gördüm. Ameliyattan sonra herhangi bir ağrı hissetmedim.Sonuç kusursuz ve beklediğimden çok daha iyiydi. İkinci gün artık rahatlıkla gezmeye başladım. 4. gün itibariyle tamamen rahattım.1. hafta bitiminde kontrole gittim, gerekli bilgilendirmeleri aldım. Ameliyat izleri için jel kullanımına başladık.
2. haftam bitti ve gün içinde ameliyat olduğumu bile unuttuğum oluyor. Bu kadar kısa sürede iyileşme gerçekleşmesini beklemiyordum. Doktorum ve ekibini gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
Eylül ayında Ahmet hocaya üst çene ameliyatı oldum.Hem ilerletme hem de sarkıtma işlemi yapıldı. İyileşme sürecim beklediğimden de çabuk ve sıkıntısız geçti. Ahmet hoca gözünüz kapalı kendinizi emanet edebileceğiniz bir hekim. Hastaları ile iletişimi çok güzel çene ameliyatı olacaksanız tereddütsüz Ahmet hocaya güvenebilirsiniz.
h....c
Ahmet bey Mayıs ayında meme küçültme ameliyatımı yaptı. Sonuçtan çok memnun kaldım (benim için tek sorun verdiği kremleri düzenli kullanmadıgim için ameliyat izlerimin hala bulunmasi) iletişimi ve ilgilenmesi benim için yeterliydi.
*Meme küçültme ile ilgili her hangi bir şüpheniz olmasın Ahmet beyle konustugunuzda şüpheleriniz zaten kaybolacaktır.
ah...n
2023 Ocak ayında SARPE(üst çene genişletme) ve 11 ay sonrasında Aralık'ta alt çene ilerletme ameliyatı oldum. Her iki süreçte de Sayın Ahmet Hocam tecrübesini, başarısını ve insaniyetini en üst düzeyde bir kez daha kanıtlamış oldu. Ayrıca her görüşmemizde benimle el sıkışması da karşı tarafa verdiği değeri gösteriyordu. Defalarca iyi ki diyorum. Allah herkesin karşısına Ahmet hocamız gibi değerli doktorlar çıkarsın. Amin
ak...n
Ahmet Hoca ile mayis ayında tanıştık.Kimsenin tavsiyesi olmadan yada onunla ilgili yorumları okumadan tecrübesine güvenerek onu tercih ettim...Tabiki ilk etapta tereddutlerimiz vardı ama onun bizimle ilgilenmesi güzel iletişim kurması korkularımızi azalttı. 3 ay ara ile hem göğüs protez hem karin germe ameliyatları oldum..Gayet güzel sonuçlar aldım ve çok memnunum.Ahmet Hocam ile tanıştığım için ve bütün sureci sorunsuz bir şekilde bize yaşattığı için çok mutluyum...
şe...r
Doktor bey kısa süre geç kalmama rağmen randevuya aldı.Çekindiğim tomografi sonucu mesai saatinden sonrasına denk gelmesine rağmen sonucuma bakıp yorumladı ve detaylı açıklamalarla yönlendirdi.Ayrıca iletişimi güzel ve empatikti.Ayrılırken geçmiş olsun dileklerini iletip elimi sıktı.Sonuna kadar çözüm arayan bir doktor olduğunu düşünüyorum. İyi ki gelmişim.
e....
Tavsiyeler üzerine ve çokta araştırarak Ahmet hocamla görüşmeye gittim. Poland sendromum var Ahmet hocam bu sürecin nasıl işleyeceğini güzel bir şekilde anlattı. Çok ilgili sıcak bir doktor görüşmemiz sırasında benimde sorularımı alarak aklımdaki soru işaretlerini yok etti. Ameliyatım 2 aşamalı olucakmış diğer göğüs estetiklerine göre biraz farklı bir süreç. Gönül rahatlığıyla Ahmet hocama gidebilirsiniz
Ahmet Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Demir, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi, Ağız Yüz Ve Çene Cerrahisi. Size Ahmet Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Botoks, Doku Eksikliklerinin Onarılması, Deri Grefti Uygulaması, Dermabrazyon, Blefaroplasti, Meme Estetiği, Dövme Silme, Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti), Dudak Büyütme, PRP Saç Tedavisi.
Ahmet Demir adresi nerede?Ahmet Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ondokuz Mayıs Üniversitesi Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Ahmet Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Ahmet Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Ahmet Demir hangi dilleri konuşuyor?Ahmet Demir ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Ahmet Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Ahmet Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 35 hasta / danışan, Ahmet Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Ahmet Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Ahmet Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Samsun bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Samsun bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra