ds...
Göğsümden fibroadenom ameliyatı oldum.Ahmey bey gerçekten hayatımda gördüğüm en iyi doktor.Kendisinin çok mütevazi bir hali ve hastayla çok rahatlatıcı bir diyaloğu var.Kadın olarak göğüsten bir problemimiz olunca hepimiz çok tedirgin oluyoruz haliyle,4 cm çapında bir kitle olduğunu öğrendim ve Ahmet bey beni gerçekten çok rahatlattı.Bunun günümüzde çok normal bir rahatsızlık olduğunu operasyonla rahat bir şekilde alınacağını söyledi.Aritmi hastanesine çok sık gidiyorum,her zaman Ahmet bey sabah erkenden orada oluyor.Hastayla gerçekten çok iyi bir iletişimi var ve her haliyle Ahmet beyin sizin iyiliğiniz için elinden geleni yaptığını görebilirsiniz,ayağına taş değmesin,ne mutlu böyle başarılı bir doktor ve iyi bir insan olmak
n ...ü
Dr. Ahmet Bey çok mütevazi ve iyi bir insan. Ben kendisinden çok memnun kaldım. Doktorum Ahmet beyin eşi, arkadaşımın arkadaşıymış. Onun tavsiyesiyle gittim. İyi ki de gitmişim. Gerçekten mükemmel bir cerrah. Yaptığı muayene ve tetkiklerden sonra meme kanseri olduğumu öğrendim. Önceleri çok üzüldüm, ancak doktorumun erken teşhisi ve çok başarılı ameliyatı sonrası şimdi çok iyiyim. Ahmet hocamın işindeki profesyonelliği, güzel insanlığı, hastasına yaklaşımı ve verdiği değer paha biçilmez. İyi ki varsınız doktorum. Allah her daim yolunuzu açık etsin ayağınıza taş değmesin. Saygıdeğer eşinize ve size selam ve sevgilerimle...
se...5
Dr.Ahmet bey çok kıymetli , çok saygıdeģer ,bilgili bir doktordur.Kendileri beni bagirsak tıkanıklığı sebebiyle acilen ameliyata alip hayatimi kurtarmiştir .Hatta tikaniklığın kanserli bir hucre sebebiyle oldugunu anlayip o doğrultuda ameliyat etmiştir.Hastalara ve hasta yakinlarina davranislari ,insanlığı,kişiliği ve doktorluğu mükemmeldir, kendisinin varligi bizlere Allah'ın bir lütfu ve hediyesidir.Ellerin dert gormesin hocam ...sevgi ve selamlarmla
ha...y
Benim mide rahatsizligim vardi gecmek bilmeyen bir ağrı sonunda endoskopi yapilmadan anlasilamayacağina karar verdik halbuki birçok hastane gezdik kimse bisey anlamadi sadece ağrı kesici igne yapmakla yetindiler.Sonra Ahmet beye gittik tavsiye uzerine endoskopiden korkuyordum uyutmadan yapilmasindan. bu hastanede uyutularak yapiliyor . Zaten cok kisa surüyor hemen uyaniyorsunuz ve uyandiktan sonra hicbisey hissetmedim bogazimda en ufak bir tahris yoktu .sonra anlasildiki midemde heliobakteri denen bi bakteri cikti 14 gunluk bi trio tedavi paketi verdi doktorum agir bi ilacti ama gecmesi icin herseyi yapardim .sonra gecti bir bucuk sene rahattim sonra tekrar agrilarim basladi hic vakit kaybetmeden ahmet beye geldim butun belirtiler ayniydi emin olmak icin tekrar endoskopi yapti ve yine ayni sil bastan ayni ilaci kullandim ve 8 ay sonra tekrar tekrar etti yine ayni ilaci kullandim .tekrar etmesinde doktorumun bir kabahati yok bu hastalik boyle tekrar edebiliyo yediklerime asiri dikkat etmem gerekiyor. Ne varki tum yediklerimiz artik islenmis gidalar oldugu icin mide hastaliklari cok artti. Siz siz olun dikkat edin .velhasil doktorumdan her anlamda memnun kaldim.bundan sonraki durumlarda yine ilk gidecegim ahmet bey olucak dua edelim ki baska bie yere taini cikmasin.
kz...t
Biz annem için geldik. Ameliyatı çok başarılı geçti. Zaten kendisi ailemizin doktoruydu. Gerçekten çok ilgili, başarılı ve her şeyden önce çok iyi bir insan. Biz onu 2007 yılında Bursa'da yılın doktoru seçildiğinde tanımıştık ve teyzemi meme kanserinden ameliyat etmişti. Şu anda teyzem maşallah çok iyi ve halen yanına uğrar ve moral toplar. Kendisine çok teşekkūr eder gerçekten herkese tavsiye ederim.
os...ı
Çok güvenilir ve çok tecrübeli bir insan. Hasta için fedakar bir yapısı var her şeyi düşünebiliyor. Sadece ben değil tüm ailemiz memnun,aile doktorumuz diyebiliriz.. Yapılabilecek her şeyi yapar emin olun! Hem de son ana kadar. Bazen biz hastalar anlayamadığımız durumlarda açıklama isteriz, bunu bile sabırla yapıyor. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.. İyiki varsınız..
Ahmet Demirçak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Demirçak, Genel Cerrahi.
Ahmet Demirçak adresi nerede?Ahmet Demirçak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ulu Mahallesi Ulubatlı Hasan Bulvarı No:48-62 Osmangazi
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Demirçak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Demirçak online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Demirçak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Demirçak bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Demirçak ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Demirçak hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Ahmet Demirçak hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Osmangazi bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
Osmangazi bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar