Talaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km, Kayapınar
mi...r
çok mükemmel bir doktor onula tanıştığım için çok mutluyum. ama gittiği için ona çok kızgınım. keşke gitmeseydiniz.sizi gibi doktorlar ihtiyacımız var.
üm...t
ben bu doktora kızıyorum. kızıyorum çünkü buradan gitmesini istemezdim.ne yazık ki artık o burada yok. hasta annemin reçetedeki ilaçlardan artı olarak onun ilgisi hoşgürülü tavırları anneme psikolojik olarak rahatlık veriyordu.. gelmez artık öyle delıkanlı biri...
ma...a
bence diyarbakıra gelmiş geçmiş en iyi doktorlar'dan biridir emre hoca hem ilgi alaka yönünde hemde tedavi süresi gereğince yapılması gereken herşeyi bir bir yapan biri
er...n
tanıdıgım dr.lariçerisinde.çok,dürüst,efendi,birokadarda işine saygılı.birinsan.bugün.yaşıyorsam onun sayesindedir.kendisine.ülkesine,hizmet, eden biri olarak.sonsuz teşekkürlerimi sunarım...
şa...n
tamamen insana güven veren moral veren bi duruşu var böyle kurumlara böyle doktorlar çoklazım başarılarının devamını diler teşekkür ederim
gü...n
gerçekten ii bir doktor.hasta yanında ekip arkadaşlarıyla ilişkisi pozitif.çok profesyonel.işinde mükemmel
gü...n
mi...k
mükemmel br doktor ve mükemmel bir insan.
Ahmet Emre Eşkazan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Ahmet Emre Eşkazan, Hematoloji.
Ahmet Emre Eşkazan adresi nerede?Ahmet Emre Eşkazan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talaytepe, Üçkuyular Mahallesi Elazığ Yolu, Üzeri 10.Km Kayapınar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Ahmet Emre Eşkazan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Ahmet Emre Eşkazan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Ahmet Emre Eşkazan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Ahmet Emre Eşkazan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Ahmet Emre Eşkazan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Ahmet Emre Eşkazan hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Ahmet Emre Eşkazan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.